- 13 Aralık 2021
- 158
- 80
- 32
-
- Konu Sahibi matmazelce33
Guzel haberlerini bekliyoruz canim yazarsin birde bisey sorucaktim adetiniz gecikti miEvet ama bir iki gün daha beklicem tekrarlamak için
Adetlerim çok düzensiz olduğu için adet tarihimi belirleyemiyorum maalesef doktor kontrolünde duphastona başladım ve değerlendirmemiz gereken günleri söylemişti doktor eğer ilaçtan sonra da adet olmazsan gebelik vardır dedi o yüzden bilemiyorum bendeTesti tekrarla istersen canim
Pcos mu var canim yaa ne guzel sonuc vermis bence insalh rabbim nasip etsin canim bende pcos var bakalim iki gundur sogan suyuna basladimAdetlerim çok düzensiz olduğu için adet tarihimi belirleyemiyorum maalesef doktor kontrolünde duphastona başladım ve değerlendirmemiz gereken günleri söylemişti doktor eğer ilaçtan sonra da adet olmazsan gebelik vardır dedi o yüzden bilemiyorum bende
Evet pcos var inşallah sonuç doğrudur inşallah ikimiz de güzel sonuçlar alırızPcos mu var canim yaa ne guzel sonuc vermis bence insalh rabbim nasip etsin canim bende pcos var bakalim iki gundur sogan suyuna basladim
Amin insalah hayirli haberlerini bekliyoruz su pcos basa bela zatenEvet pcos var inşallah sonuç doğrudur inşallah ikimiz de güzel sonuçlar alırız
Kaç gün gecikti acaba reglEvet verdim 22.2 çıktı hcg hamileymişimallah herkese yaşatsın bu duyguyu
Evet maalesef kötü bir durumAmin insalah hayirli haberlerini bekliyoruz su pcos basa bela zaten
Canım hayalet çizgi var gibi evde yat dinlen uzat ayaklarını yat 2 gün sonra sabah ilk idrarla tekrarla canım bu arada folic asid kullanıyormusunKızlar yumurtlama günüm bir hafta önceydi ve değerlendirdik 2 gün sonrasında göğüs uçlarımda ağrı ve halkalarda koyulaşma ve büyüme başladı, kasık ağrılarımda var hafif lekelenmem oluyor nokta şeklinde iki gündür bende test yapayım dedim böyle çıktı sizce çizgi var mı aşırı belirsiz de olsa çok heyecanlandım ve strese girdim
Teşekkür ederimm evet kullanıyorumCanım hayalet çizgi var gibi evde yat dinlen uzat ayaklarını yat 2 gün sonra sabah ilk idrarla tekrarla canım bu arada folic asid kullanıyormusun
Gebelik var benim ilk çocuğumda böyle oldu henüz erken olduğu için böyledir hayırlı olsunArkadaşlar merhaba 1 haftadır sol kasık ağrısı çekiyorum belim ağrıyor ve bacağıma vuruyor ateş basması var adet belirtileriyle çok benziyor ama buladar belirgin kasık ağrım olmaz dün comfort test yaptım silik çizgi çıktı predictor diye bi marka aldım negatif çıktı anlamadım bu sabah gittim tekrar comfort marka aldım ilk idrarla yaptım gene silik çıktı bi bakarmısınız dünle bugünü ekliyorum
Adetime bir gün kala yaptm pozitif çıktı diper gün adet olmadm yine yaptm yine pozitiftiAllah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin adetten öncemi yaptınız acaba yoksa adet gecikincemi lütfen cevaplayın
Sabah ilk idrarimle yaptım negatif çıktıAy bence varr
Bir kaç gün sonra bidaha tekrarla benceAy bence varr
Hayalet çizgi var bence kan testi yaptirin kafaniz karismasin hamile olabilirsinizHanımlar lütfen benimde testime bakar mısınız
Adetime 5 gün var. Kasık ağrım ve ağırlar bacaklarıma vuruyor. Hafif ateşim var. Belimde de ağrı var. Test yaptım 5 dk sonra silik bir çizgi çıktı. Bakar mısınız acaba
Ayyy inşallah ya çok istiyoruz 1,5 yıldır uğraşıyoruz olması için.. Allah herkese nasip etsinHayalet çizgi var bence kan testi yaptirin kafaniz karismasin hamile olabilirsiniz
Amin inşallahAyyy inşallah ya çok istiyoruz 1,5 yıldır uğraşıyoruz olması için.. Allah herkese nasip etsin