- 13 Aralık 2021
- 158
- 80
- 32
-
- Konu Sahibi matmazelce33
Merhaba, ne kadar zamanda çıkıyor çizgi?Arkadaşlar merhaba 1 haftadır sol kasık ağrısı çekiyorum belim ağrıyor ve bacağıma vuruyor ateş basması var adet belirtileriyle çok benziyor ama buladar belirgin kasık ağrım olmaz dün comfort test yaptım silik çizgi çıktı predictor diye bi marka aldım negatif çıktı anlamadım bu sabah gittim tekrar comfort marka aldım ilk idrarla yaptım gene silik çıktı bi bakarmısınız dünle bugünü ekliyorum
İlk 5 dakikada çıktı yani hemen 1 dakikada çıkmadıMerhaba, ne kadar zamanda çıkıyor çizgi?
ilk 5 dakika da çıkıyorsa gebe olma ihtimaliniz yüksek tabi bu erken gebelik testlerine pek güven olmuyor , bi kan testi verin kesinleşsin bence , inşallah bebeğiniz sizinledir :)İlk 5 dakikada çıktı yani hemen 1 dakikada çıkmadı
Teşekkür ediyorum inşallah hevesim kırılmasın diye kan testini biraz daha beklemeyi düşünüyorumilk 5 dakika da çıkıyorsa gebe olma ihtimaliniz yüksek tabi bu erken gebelik testlerine pek güven olmuyor , bi kan testi verin kesinleşsin bence , inşallah bebeğiniz sizinledir :)
Canım aynı belirtiler bende de var bide göğüslerim aşırı şiş ve ağrıyor benim testim de böyle çıktıArkadaşlar merhaba 1 haftadır sol kasık ağrısı çekiyorum belim ağrıyor ve bacağıma vuruyor ateş basması var adet belirtileriyle çok benziyor ama buladar belirgin kasık ağrım olmaz dün comfort test yaptım silik çizgi çıktı predictor diye bi marka aldım negatif çıktı anlamadım bu sabah gittim tekrar comfort marka aldım ilk idrarla yaptım gene silik çıktı bi bakarmısınız dünle bugünü ekliyorum
Canım bence pozitif bugün bende testi yeniledim daha belirgin çıktı yarın tekrar ilk idrarla yap yada kan testi ver eğer öyleyse aynı zamanda gebe kalmışızCanım aynı belirtiler bende de var bide göğüslerim aşırı şiş ve ağrıyor benim testim de böyle çıktı
Ay hadi İnşallah ben 1 yıldır bekliyorum bu anıCanım bence pozitif bugün bende testi yeniledim daha belirgin çıktı yarın tekrar ilk idrarla yap yada kan testi ver eğer öyleyse aynı zamanda gebe kalmışız
Yarın tekrar yapacam inşallah koyulaşır renkCanım bence pozitif bugün bende testi yeniledim daha belirgin çıktı yarın tekrar ilk idrarla yap yada kan testi ver eğer öyleyse aynı zamanda gebe kalmışız
Son adet tarihin neydiCanım aynı belirtiler bende de var bide göğüslerim aşırı şiş ve ağrıyor benim testim de böyle çıktı
11 AğustosSon adet tarihin neydi
Hemn çıktıysa gebelik var cnm bnce kan ver netlestir derimYa benimde adet günüm normalde yarın sabah erken test yaptım böyle çıktı
Gidiyimmi yani hemen hastaneyeHemn çıktıysa gebelik var cnm bnce kan ver netlestir derim
bence hemen gidin hastaneye hayırlı olsun insallah sizinle olur bebisinizYa benimde adet günüm normalde yarın sabah erken test yaptım böyle çıktı
Kasık ağrısı ishal bide göğüs şişkinliğibence hemen gidin hastaneye hayırlı olsun insallah sizinle olur bebisinizBelirtileriniz nelerdi acaba.
TeşekkürlerKasık ağrısı ishal bide göğüs şişkinliği
Ay inşallahPozitif gibi görünüyorİnşallah hamilesindir
Bence var benimde ilk testim böyleydiYa benimde adet günüm normalde yarın sabah erken test yaptım böyle çıktı