- 13 Aralık 2021
- 158
- 80
- 32
-
- Konu Sahibi matmazelce33
İnşallah çok sağolunBence var benimde ilk testim böyleydi
İkinciyi yaptım oda böyle çıktı yaBence var benimde ilk testim böyleydi
Kan verdiniz miİnşallah teşekkür ediyorum
Evet verdim 22.2 çıktı hcg hamileymişimKan verdiniz mi
Arkadaşlar merhaba 1 haftadır sol kasık ağrısı çekiyorum belim ağrıyor ve bacağıma vuruyor ateş basması var adet belirtileriyle çok benziyor ama buladar belirgin kasık ağrım olmaz dün comfort test yaptım silik çizgi çıktı predictor diye bi marka aldım negatif çıktı anlamadım bu sabah gittim tekrar comfort marka aldım ilk idrarla yaptım gene silik çıktı bi bakarmısınız dünle bugünü ekliyor
canım bende de aynı belirtiler vardı. 15-16 gün regl gecikti ama benim düzensiz olduğu için aldırmamıştım sonrasında kasıklarımda ve belimde ağrılarım olmaya başladı bacaklarıma kadar yayılıyordu. Sanki adet olacakmışım gibi göğüslerimde hassasiyet başladı. Öyle bir şüphem yoktu ama hadi bi yapayım bakayım derken ikinci çizgi silik çıktı. Sonrasında ikinci testi alıp yaptım daha netti. Hemen sağlık ocağına gidip kan verdim. Pozitif çıktı. İstediğin neyse o olsun canımArkadaşlar merhaba 1 haftadır sol kasık ağrısı çekiyorum belim ağrıyor ve bacağıma vuruyor ateş basması var adet belirtileriyle çok benziyor ama buladar belirgin kasık ağrım olmaz dün comfort test yaptım silik çizgi çıktı predictor diye bi marka aldım negatif çıktı anlamadım bu sabah gittim tekrar comfort marka aldım ilk idrarla yaptım gene silik çıktı bi bakarmısınız dünle bugünü ekliyorum
Canım merhaba benimki pozitif hamişimcanım bende de aynı belirtiler vardı. 15-16 gün regl gecikti ama benim düzensiz olduğu için aldırmamıştım sonrasında kasıklarımda ve belimde ağrılarım olmaya başladı bacaklarıma kadar yayılıyordu. Sanki adet olacakmışım gibi göğüslerimde hassasiyet başladı. Öyle bir şüphem yoktu ama hadi bi yapayım bakayım derken ikinci çizgi silik çıktı. Sonrasında ikinci testi alıp yaptım daha netti. Hemen sağlık ocağına gidip kan verdim. Pozitif çıktı. İstediğin neyse o olsun canım
Hayırlı olsunCanım merhaba benimki pozitif hamişim
Canım benimkide regle 8-9 gün varken başladı ateş basıyorsa hadi inşallahHayırlı olsunBenimde regle 9 gün var belim çok ağrıyor. Gögüsler hassas onlarda da ağrı var. Birde sürekli içim bulanıyor gibi ama mide bulantısı diyemem. Bu kadar erken belirti olmaz biliyorum inşallah psikolojik değildir az önce oturdum birden ateş bastı yazınızı okuyunca bende yazayım dedim
İnşallah canım Hiç umudum yok ya hamiş gibi hissetmiyorum ama yine de dua edersen sevinirimCanım benimkide regle 8-9 gün varken başladı ateş basıyorsa hadi inşallah
AminnnEvet verdim 22.2 çıktı hcg hamileymişimallah herkese yaşatsın bu duyguyu
Çok sevindim. Sağlıkla kucağına al inşallah bebişiniCanım merhaba benimki pozitif hamişim
Amin canım inşallahÇok sevindim. Sağlıkla kucağına al inşallah bebişini
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin adetten öncemi yaptınız acaba yoksa adet gecikincemi lütfen cevaplayınEvet verdim 22.2 çıktı hcg hamileymişimallah herkese yaşatsın bu duyguyu
Yaaa var gibi sanki hayalet cizgiKızlar yumurtlama günüm bir hafta önceydi ve değerlendirdik 2 gün sonrasında göğüs uçlarımda ağrı ve halkalarda koyulaşma ve büyüme başladı, kasık ağrılarımda var hafif lekelenmem oluyor nokta şeklinde iki gündür bende test yapayım dedim böyle çıktı sizce çizgi var mı aşırı belirsiz de olsa çok heyecanlandım ve strese girdim
Aşırı heyecanlanıyorum inşallah vardırYaaa var gibi sanki hayalet cizgi
Testi tekrarla istersen canimAşırı heyecanlanıyorum inşallah vardır
Evet ama bir iki gün daha beklicem tekrarlamak içinTesti tekrarla istersen canim