Lütfen testime bakar mısınız

zeplin88

Guru
Kayıtlı Üye
30 Nisan 2014
869
747
303
IMG_9615.webp
Kızlar ne olur bir bakın yapar yapmaz ince çizgi çıktı ben görüyorum burayı bilemedim adete 3 gün var yumurtlamadan 10 gün geçti prodoctor marka test hiç böyle anında ince çizgi olmamıştı

Eklentiler

• IMG_9613.webp
    IMG_9613.webp
    10,8 KB · Görüntüleme: 46
Son düzenleme:
Prodoctor bende yalancı pozitif çıkardığından beri kullanmıyorum ..inşallah sendeki doğrudur bende görüyorum ikinci yüklediğin fotoda farkettim silik var ama ilkinde belli değil

Prodoctor bende yalancı pozitif çıkardığından beri kullanmıyorum ..inşallah sendeki doğrudur bende görüyorum ikinci yüklediğin fotoda farkettim silik var ama ilkinde belli değil
Bende hiç böyle çıkarmamıştı anlıyorum doğrudur belki de değilim ama daha önce hiç çıkarmadığı için emin olamadım birde kasık ağrısı çok yaşadığım için

Regl belirtileri de olabilir bence acele etme regl gününü bekle derim. Ben üzüldüğüm için sende üzül istemem büyük hayal kırıklığı oluyor 😓

Regl belirtileri de olabilir bence acele etme regl gününü bekle derim. Ben üzüldüğüm için sende üzül istemem büyük hayal kırıklığı oluyor 😓
Haklısın zaten döngüm kısa daha yeni oluyorsa oluyordur ya da yanılıyorumdur adet günüm cumartesi o zaman doktora gideceğim

Cikadabilir çıkmayadabilir çünkü regl gecikmeden kan da bile netlik olmayabiliyor varsa çıkar zaten ama çıkmayıp regl gecikmesinden sonra oluştuğu da oluyor
Bi 10 gün önce şüpheli ilişki yaşadık eşimle. Dün evde test yaptım. Bebetime marka negatif,artımed marka pozitif çıktı.
Kan verip vermemek arasında kaldım ya.

Artimed yalancı pozitif diyorlar ama bilmiyorum bende 10 gün önce yaşadım regl ne zaman

Bi 10 gün önce şüpheli ilişki yaşadık eşimle. Dün evde test yaptım. Bebetime marka negatif,artımed marka pozitif çıktı.
Kan verip vermemek arasında kaldım ya.
Artimed yalancı pozitif çıkartır. Son ikiskinden eminsen gün olarak 15 günü gectiginde yapman lazım testi

Artimed yalancı pozitif çıkartır. Son ikiskinden eminsen gün olarak 15 günü gectiginde yapman lazım testi
Artımedden şüphelendim zaten. Çünkü iki tane almıştım biri bozuk çıkmıştı.
Evet son ilişkiden eminim ama 15 gün olmadı daha. Neyse o zaman direk adet günümü bekleyeyim bende. Zate 2-3 gün kaldı.

Artimed yalancı pozitif diyorlar ama bilmiyorum bende 10 gün önce yaşadım regl ne zaman
Evet artımed iki tane almıştım. Biri pozitif çıktı biri bozuk. Akşamına bebetıme marka yaptım negatif çıktı.
14-15 falan regli olacağım.

Bende 15 regl olmazsam zaten kan vereceğim
Bende öyle yapayım. Beni şüphelendiren şey bu sefer adet belirtilerimin çok erken başlaması oldu. Normalde adete 1 hafta kala falan göğsüm kasıklarım ağrırdı.
Bu psikoloji insana herşeyi yaptırtır ya😅😅

Bende öyle yapayım. Beni şüphelendiren şey bu sefer adet belirtilerimin çok erken başlaması oldu. Normalde adete 1 hafta kala falan göğsüm kasıklarım ağrırdı.
Bu psikoloji insana herşeyi yaptırtır ya😅😅
Benim göğüs hariç bel kasık ayaklarımın üşümesi fln hepsi var özellikle kasıklarımdan biri çekiyor gibi adet gibi değil sızı değil yani

Benim göğüs hariç bel kasık ayaklarımın üşümesi fln hepsi var özellikle kasıklarımdan biri çekiyor gibi adet gibi değil sızı değil yani
Hakkımızda hayırlısı olsun. Ikimizinde tarihleri aynı. Bakalım ne olacak.

Back
X