Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende hiç böyle çıkarmamıştı anlıyorum doğrudur belki de değilim ama daha önce hiç çıkarmadığı için emin olamadım birde kasık ağrısı çok yaşadığım içinProdoctor bende yalancı pozitif çıkardığından beri kullanmıyorum ..inşallah sendeki doğrudur bende görüyorum ikinci yüklediğin fotoda farkettim silik var ama ilkinde belli değil
Haklısın zaten döngüm kısa daha yeni oluyorsa oluyordur ya da yanılıyorumdur adet günüm cumartesi o zaman doktora gideceğimRegl belirtileri de olabilir bence acele etme regl gününü bekle derim. Ben üzüldüğüm için sende üzül istemem büyük hayal kırıklığı oluyor![]()
Adete 3-4 gün var. Kanda çıkarmı yinede?Regl belirtileri de olabilir bence acele etme regl gününü bekle derim. Ben üzüldüğüm için sende üzül istemem büyük hayal kırıklığı oluyor![]()
Ben çıkmaz diye adetimi bekleyeyim diyorum çünkü döngüm kısa yumurtlamanın üzerinden 10-11 gün fln geçtiAdete 3-4 gün var. Kanda çıkarmı yinede?
Git tabi bide stres yapma bu çok önemliHaklısın zaten döngüm kısa daha yeni oluyorsa oluyordur ya da yanılıyorumdur adet günüm cumartesi o zaman doktora gideceğim
Cikadabilir çıkmayadabilir çünkü regl gecikmeden kan da bile netlik olmayabiliyor varsa çıkar zaten ama çıkmayıp regl gecikmesinden sonra oluştuğu da oluyorAdete 3-4 gün var. Kanda çıkarmı yinede?
Bi 10 gün önce şüpheli ilişki yaşadık eşimle. Dün evde test yaptım. Bebetime marka negatif,artımed marka pozitif çıktı.Cikadabilir çıkmayadabilir çünkü regl gecikmeden kan da bile netlik olmayabiliyor varsa çıkar zaten ama çıkmayıp regl gecikmesinden sonra oluştuğu da oluyor
Artimed yalancı pozitif çıkartır. Son ikiskinden eminsen gün olarak 15 günü gectiginde yapman lazım testiBi 10 gün önce şüpheli ilişki yaşadık eşimle. Dün evde test yaptım. Bebetime marka negatif,artımed marka pozitif çıktı.
Kan verip vermemek arasında kaldım ya.
Artımedden şüphelendim zaten. Çünkü iki tane almıştım biri bozuk çıkmıştı.Artimed yalancı pozitif çıkartır. Son ikiskinden eminsen gün olarak 15 günü gectiginde yapman lazım testi
Evet artımed iki tane almıştım. Biri pozitif çıktı biri bozuk. Akşamına bebetıme marka yaptım negatif çıktı.Artimed yalancı pozitif diyorlar ama bilmiyorum bende 10 gün önce yaşadım regl ne zaman
Artimed yalancı pozitif çıkartır. Son ikiskinden eminsen gün olarak 15 günü gectiginde yapman lazım testi
Bende 15 regl olmazsam zaten kan vereceğimEvet artımed iki tane almıştım. Biri pozitif çıktı biri bozuk. Akşamına bebetıme marka yaptım negatif çıktı.
14-15 falan regli olacağım.
Bende öyle yapayım. Beni şüphelendiren şey bu sefer adet belirtilerimin çok erken başlaması oldu. Normalde adete 1 hafta kala falan göğsüm kasıklarım ağrırdı.Bende 15 regl olmazsam zaten kan vereceğim
Benim göğüs hariç bel kasık ayaklarımın üşümesi fln hepsi var özellikle kasıklarımdan biri çekiyor gibi adet gibi değil sızı değil yaniBende öyle yapayım. Beni şüphelendiren şey bu sefer adet belirtilerimin çok erken başlaması oldu. Normalde adete 1 hafta kala falan göğsüm kasıklarım ağrırdı.
Bu psikoloji insana herşeyi yaptırtır ya![]()
Hakkımızda hayırlısı olsun. Ikimizinde tarihleri aynı. Bakalım ne olacak.Benim göğüs hariç bel kasık ayaklarımın üşümesi fln hepsi var özellikle kasıklarımdan biri çekiyor gibi adet gibi değil sızı değil yani
Merak ederim seniHakkımızda hayırlısı olsun. Ikimizinde tarihleri aynı. Bakalım ne olacak.