- 30 Kasım 2024
- 284
- 104
- 18
- 33
Teşekkür ederim inşallahBelirti olmayabilir bence illa olmasına gerek yok. İnşallah hamilesinizdir
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Teşekkür ederim inşallahBelirti olmayabilir bence illa olmasına gerek yok. İnşallah hamilesinizdir
Laboquick hiç yanilmamisti bnde kan verdin miİnternetten laboquick gebelik testi almıştım 20li neredeyse hepsi kuruma çizgisi çıkarıyor sinir oldum.
İki saat önce yaptığım test:
Bnde denedim bugun regle 2-3 gün var beninde silik önceki yaptığın testlerde böyle hiç görmemiştim testin adı freely pregnancy sizce yalanci mi çıkartıyorAdete 2-3 gün var. Çok silik bir çizgi görüyor gibiyim. Sizce var mı?
Ben olmadim 1 gun kaldi olmama belki gebelik çizgisidir otestte çıkarmıyor diyorlarİnternetten laboquick gebelik testi almıştım 20li neredeyse hepsi kuruma çizgisi çıkarıyor sinir oldum.
İki saat önce yaptığım test:
Olabilir biraz bekleyinKizlar benim üç gündür erken gebelik testim silik çıkıyor prodoctor marka hepsi.. adetime iki üç gün var diye düşünüyorum çünkü düzensiz oluyorum. Bu aksam çok merak edip kan verdim ama 2 kusur çıktı beta erken olduğu için böyle oluyor olabilir mi
Markası neYanlış çıkma ihtimali nedir
Testte çıkıp kanda çıkmaması şaşırttı açıkçası. Evet çok silik çizgi çıktı ama kanda da kendini gösterir diye bekledim. Hayal kırıklığı yaşattıOlabilir biraz bekleyin
Yalanci pozitif oluyor belki ondandırTestte çıkıp kanda çıkmaması şaşırttı açıkçası. Evet çok silik çizgi çıktı ama kanda da kendini gösterir diye bekledim. Hayal kırıklığı yaşattı
4 test yalancı pozitif çıkar mı bilemiyorum. Bir de prodoctor güvenilir diye aldım ayrıca 5 tane almıştım internetten ilk yaptığımda çıkmadı sonraki gunlerde cikmaya başladıYalanci pozitif oluyor belki ondandır
Cikarmaz ama hormonlar da etkili adet olmasasan bir daha kan ver4 test yalancı pozitif çıkar mı bilemiyorum. Bir de prodoctor güvenilir diye aldım ayrıca 5 tane almıştım internetten ilk yaptığımda çıkmadı sonraki gunlerde cikmaya başladı