- 17 Şubat 2025
- 49
- 8
- 1
- 32
Bekleyecegim mecbur birkaç gün ama umutlanmamakta fayda var.Cikarmaz ama hormonlar da etkili adet olmasasan bir daha kan ver
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bekleyecegim mecbur birkaç gün ama umutlanmamakta fayda var.Cikarmaz ama hormonlar da etkili adet olmasasan bir daha kan ver
Bende adet olacagim diye korkuyorum geldi gelecek gibiBekleyecegim mecbur birkaç gün ama umutlanmamakta fayda var.
İnternetten laboquick gebelik testi almıştım 20li neredeyse hepsi kuruma çizgisi çıkarıyor sinir oldum.
İki saat önce yaptığım test.
Merhaba yaptığınız test kaç dk sonra silik çizgi çıktı bende aynı durumdayım iki tane test yaptım biri 3 dk içinde diğeri de 1 dk içinde silik çizgi çıktı internetten laboquick test almıştımYa ben adet oldum ama tam sökülemiyorum. Pede çok az değiyor, sildikçe görüyorum akıntı. Yerleşme gibi de değil. İki gündür oruçta tutmuyorum ikilemde kaldım, yine de kan versem mi?
5 dk içinde böyleydi benim ama çizginin yeri gibi duruyor, pembelik yoktuMerhaba yaptığınız test kaç dk sonra silik çizgi çıktı bende aynı durumdayım iki tane test yaptım biri 3 dk içinde diğeri de 1 dk içinde silik çizgi çıktı internetten laboquick test almıştım
İnşallah sizin vardır. Benim adetim başladığı için sanmıyorum. Birkaç gün içinde sökülemezsem kan vericem artık. Yarın eczaneden albi marka alacağım bi deMerhaba yaptığınız test kaç dk sonra silik çizgi çıktı bende aynı durumdayım iki tane test yaptım biri 3 dk içinde diğeri de 1 dk içinde silik çizgi çıktı internetten laboquick test almıştım
Freely kullanmadım hiç. Başka testlerle teyit etmekte fayda varBnde denedim bugun regle 2-3 gün var beninde silik önceki yaptığın testlerde böyle hiç görmemiştim testin adı freely pregnancy sizce yalanci mi çıkartıyor
Valla önceden yine almıştım günler sonra bile kuruma çıkarmıyordu. Bütün testleri bozmuşlar ya da çakmasını satıyorlar. Reglim başladı benim çıkmaması lazımBen olmadim 1 gun kaldi olmama belki gebelik çizgisidir otestte çıkarmıyor diyorlar
Teşekkür ederimFreely kullanmadım hiç. Başka testlerle teyit etmekte fayda var
Tam olarak kanamanız sökülmediyse üstüne görüyor ya da kimyasal geciriyor olabilirsiniz.Valla önceden yine almıştım günler sonra bile kuruma çıkarmıyordu. Bütün testleri bozmuşlar ya da çakmasını satıyorlar. Reglim başladı benim çıkmaması lazım
Üstüne görme yaşamış mıydınız siz?Tam olarak kanamanız sökülmediyse üstüne görüyor ya da kimyasal geciriyor olabilirsiniz.
Son iki resimde görünüyor hemen çıktıysa olabilir. Hangi markaCizgi belii mi hemen cikti
NovacheckMarkası ne