Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Rengi gri değilde pembeyse pozitiftir. Buradan rengi belli olmuyorAdetime 1 gün kala testim hafif silik çizgi çıktı kızlar. Bir bakar mısınız hamilelik ihtimali var mı?
Pembe renkte gibi geliyor bana çok silik olduğu için anlayamadım ben de. Test 5 dk içinde bu sonucu gösterdi.Rengi gri değilde pembeyse pozitiftir. Buradan rengi belli olmuyor
Markası ne kuzum testinAdetime 1 gün kala testim hafif silik çizgi çıktı kızlar. Bir bakar mısınız hamilelik ihtimali var mı?
İlk idrarla tekrarlayın bencePembe renkte gibi geliyor bana çok silik olduğu için anlayamadım ben de. Test 5 dk içinde bu sonucu gösterdi.
Markası ne kuzum testin
Galiba sen hamilesin laboquick iyi bir markaLaboquick markalı testi yaptım.
İnşallah dediğiniz gibidir. Bir iki gün sonra net olması için tekrar test yapıcamGaliba sen hamilesin laboquick iyi bir marka
Sabah ilk idrarla tekrar yap kuzum bi günlerdir laboquick ile test yapıyorum kuruma çizgisi dahi yokİnşallah dediğiniz gibidir. Bir iki gün sonra net olması için tekrar test yapıcam![]()
Bak buda dün akşamki testimİnşallah dediğiniz gibidir. Bir iki gün sonra net olması için tekrar test yapıcam![]()
Ben de birkaç aydır bu testi kullanıyorum bu ay ki ilk testimdi bu. İlk defa böyle bir silik çizgiyle karşılaştım. Yarın tekrar test yapacağım inşallahBak buda dün akşamki testim
İnşallah hamilesindir kuzum inşallah şu mübarek ramazan ayı yüzü suyu hürmetine Rabbim rahimlerimizi ,kucaklarımızı doldursun inşallahBen de birkaç aydır bu testi kullanıyorum bu ay ki ilk testimdi bu. İlk defa böyle bir silik çizgiyle karşılaştım. Yarın tekrar test yapacağım inşallah
Amin inşallah Allah bütün isteyen herkese nasip etsinİnşallah hamilesindir kuzum inşallah şu mübarek ramazan ayı yüzü suyu hürmetine Rabbim rahimlerimizi ,kucaklarımızı doldursun inşallah