- 14 Nisan 2022
- 406
- 331
- Konu Sahibi Sadecebenbb
Arkadaşlar 75 günlük bebeğim var doğduğundan beri çok gazlıydı çok ağlar gaz çıkarırdı ve gazı bitmezdi doltoruna kaç kere sorduk olabilir dedi. Sonrasında sarılık dönemi sütüm yetmediğinden mamaya başladık önce sma ile başladım günde 5-6 kere normal kaka yapıyordu gürültülü zorlanarak ve bol gazla ama her şey yolunda görünüyordu gaz sancısı dışında.. Sonra 2 günde bir yapmaya başlayınca conformil mama kullanmaya başladım sma yyı bırakıp tam kabızlık bitecek en azından 2 günde bir dolu dolu yapıyor derken parçacıklı yeşil kötü kokulu kaka başladı doktor onada normal dedi bu böyle devam etti, bir gün anne sütüne benzemesi ile ünlü bir mama denedim prosyneo diye geçiyor aptamilin hemen ardından kakada mukus görüldü üniv hastanesi aciline gittik hafta sonu olduğu için lavman yaptılar kaka normal olabilir dediler röntgen çekildi aşırı gaz vardı eve gittik. O mamayı tekrsr kullanmadım conformil ile devam ettim bu arada mama ile beraber emiyorda yani emiyor mama ile tamamlıyorum bende eksiği. Mukus geçmedi bebeğim bazen 2 bazen 3-4 günde bir kaka yapmaya devam etti. Bazen kabız katı oluyordu bazen su gibi kakası ve kakadan sonrada aşırı ağlıyor hep. Şimdi rotavirüs aşısı oldu bir kaç gün önce 4 gün kaka yapamadı ardından baika belirti olmadığı için lavmanla yaptırdık çok ağladı yaparken kılcal damar gibi nokta kadar 2 parça kan vardı dışkısında ve bolca mukus doktorunu aradm devam ederse alerji testi yaparız dedi ama ben ne yapacağımı şaşırdım doktor resmen daha kötü olmasını bekle diyor ilk günden beri. Bu arada mukus gördüğümüzde gaita alındı temiz çıktı ultrasonla bakıldı oda temizdi. Ama gittikçe kötüye gidiyor delireceğim nolur aydınlatın bebeğimin nesi var. Aşıdanda olabilir alerjidende diyor doktoru ama ne yapacağız bebeğimin kakasıyla gazıyla başı dertte.