Lütfen. Şu mesajları bi okurmusunuzz

Okurken ben ne okudum dedim kendime hem kahkaha attım hem çok üzüldüm daha evli bile değilim nişanlıyım şöyle şeyler okuyunca korkuyorum Allah böyle elitlerden görümcelerden korusun .

Onların ilişkisi fazla yüz gözdü, sizin korkmanıza gerek yok bence. Ama tabi ki iyilerle karşılaşın her daim

Aramayı açmak gibi açmamak da bir tercih, ben mesela aşırı bayan muhabbeti uzatan arkadaşlarımın telini görsem dahi açmıyorum, o an başka işim oluyor ve biliyorum ki asla teli kapatmayacak aman sonra ararım diyorum, ya da cidden konuşmak istemiyorum ve açmıyorum. Bitti. Bunun hesabını sormak bir de eşinin telefonunu açtın diyerek üste çıkmaya çalışmak aşırı saçma. Hem olayı büyüten sizsiniz, hem de yüz yüze gelince konuşuruz tabi o yüz varsa diyerek çıldırtan.

Ablası tamam demekle olur mu. Hazreti Kübra laf sokmadan durabilir mi? Laf sokacak, alınacak, trip Atacak Kübra. Çan çan çan insanın zorla sinirini bozacak

savunmanız bu mesajlaşma mı gerçekten?
üyelik iptali yapmışsınız ama okursunuz belki dışarıdan kadın tamam canım başka yerden alırım demiş. sizin buna verdiğiniz cevaba sinirlenmiş. onu bile anlayamıyor musunuz da adam süt getirmedi diye triplere girdi diyorsunuz?
maşallah mevzuyu çarpıtmakta üstünüze yok.

Türkiye'de sadece 230 tane Nasreddin varmış. Üstelik çift d ile yazılıyor. Ben de öyle hatırlamıştım ama kadın kocasının adını da yanlış yazmaz herhalde deyip öyle devam ettim
230 mu?
Ben bi Nasreddin Hoca bir de Kübra'nın beyi Nasrettin vardır diye düşünmüştüm, vay be

Bacim sut kafa mi yapti ayni msji 250 kere atmisin? 1 kere de anliyoruz gerzek degiliz. Ayrica kadin seni niye kiskansin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…