- 15 Şubat 2013
- 24.952
- 1
- 94.414
- 798
- Konu Sahibi birprensannesii
-
Cunku baska turlu kavga nasi ciksinSizin neden böyle saçma sapan mesajlaşmalarınız var ki hep. Kadına süt yok demişsiniz o da tamam başka bir yerden alırım demiş, kalkıp sen bilirsin her yerde satılıyor süt demişsiniz.
kadına süt almak istemediğinizi belirtmek için zaten her yerde var demişsiniz. O da anlamış hemen. Karşıdakini de kendi gibi sananlarda bugunMelike gerçekten sıkıntılı biraz çok çabuk atarlanıyor geçen dedi nasrettine söyle süt istesin bende eşime dedim eşimde dedi adamın arabası bozulmuş köyde getiremiyormuş şimdi hemn bozuldu mesajı ekliycem buraya sonrada hatasını anladı benim bu ara pskoljim bozuk herkese sinirleniyorm kızıyorum dedi
Geçenlerde de süt istedi eşimde adamın arabası bozuk şimdi getiremiyor dedi diye triplere girdi sonra hatasını anladı kusura bakma bu ara pskoljim bozuk herkese sinirleniyorm kızıyorum dedi
Altan kimin kocasi?Daha öncede böyle saçma sapan tavırları oldu bende Altan almak istemedim
Açık konuşamk gerekirse onu bi kaç defa Altan aldım ve bu durumdan sıkıldım o yüzden dedim senin tribini çekemem
Ben de bu konuyu okuyana kadar sadece Nasreddin Hoca var sanıyordum230 mu?
Ben bi Nasreddin Hoca bir de Kübra'nın beyi Nasrettin vardır diye düşünmüştüm, vay be
Bu konuya kadar ben de öyleydim dkkjskdkskBen de bu konuyu okuyana kadar sadece Nasreddin Hoca var sanıyordum
Bunlar ne biçim konuşmalar.Karşındaki de çok tuhaf ama sende az değilsin.Telefon açılır açılmaz ,mesaja yanıt gelir gelmez,kimseye hesap sorma hakkımız yok.Sizin kavga yapmaya falan ihtiyacınız var bence.Eki Görüntüle 3364979 Eki Görüntüle 3364981 Eki Görüntüle 3364982
Eşlerimiz akraba ve aynı işte çalışıyorlar kocasından bi kargo istedik diye çıldırmış ben istemedim eşim onun kocasından rica etmiş getirmesini ama bu triplere girmiş ben sana şu şu yardımı ettim diyor evet bi kaç konuda yardımcı oldu bende ona çoğu konuda yardımcı oldum kardeş bildim onu ama o kalktı bna bunları yaptı ben kötü bişiy yazmışmıyım onun bu davranışı normal mi lütfen bi bakın çıldırcam eşlerimiz akraba fazla büyütmek istemedim ama kendi kendimi yiyorum
Hahahahahah gözümde canlandırdım başlık ise ''KARGO KAVGASI''
'' sacimi çekti o dakika da kolunu ısırdım baya kan çıksın diye ömrümde en kuvvetli ısırığı yaptim vampir görse kendinden utanır benden Ders isterdi o derce'' okudukça kahkaha atıyorum bu nasıl betimlemedir ya hahashdhashdashdashdasdŞu konuydu
Ömrümü yiyen elti belası tam kavga
Olayın devamını söylemek istiyorum. Yani ezik halimden çıktığım zamanlar , Eşim geldikten sonra birlikte amcam yengem ,kaynanam oturma odasina geçtik eltimde dahil. Öncesinde balkonda eşiyle kavgamda ortaya çıkıp eşini durdurup "bu kadın kadına konuşulacak konu napiyorsun "demesini bekledim...www.kadinlarkulubu.com
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?