Gebeliğe Hazırlık Lütfen sonucumu yorumlar mısınız 🙏🏼

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İnşallah yarın sizlere de bildiririm sonucu.
Bellı olur ama yıne emın olunmaz ıkı gun sabredın aynı yerde test yaptırmanızda onemlı ben bu genelıgımı 19 ıle ogrendım bugun kalp atısını duydum ama bıraz erkenogrenmısdım
Çok sağ olun içime biraz su serptiniz Ben yarın giderim dayanamam sonra gerekirse çarşamba tekrar giderim

Rıca ederım bende kımyasal gecırmısdım hamıle kalmadan uc ay once her doktora gıdısımde yıne yuregım agzımdaydı bugunde yıne cok endıselı gıttım cok sukur bebegımın kalp atısını duydum sızlerde duyarınız ınsallah
Çok teşekkürler verdiğiniz bilgiler çok kıymetli

İnşallah canım ben de haziranda geçirmiştim o yüzden tetikteyim. İnsan korkuyor. İnşallah sağlıklıdır bebeğim

Sonucun pozitif canım ilk yaptığın testle kimyasal yada dış gebelik belli olmaz kanda kimi yüksek bir değerle öğrenir kimi düşük benim çalıştığım yerde 7 üstünü pozitif diyorduk hiçte kimyasal olanı görmedim içini ferah tut hayırlı bir evlat olur inşallah

hayırlı olsun canım hamilelik gebe kalmak için neler yaptın hangi günleri değerlendirdin belirtin neydi paylasabilir misin
Merhaba canım ben Haziranda kimyasal gebelik yaşamıştım doktor bir problem yok devam edin dedi.Ardından ovulasyon testlerine düştüm ilk aylarda sürekli yapıyordum başka şey düşünemez olmuştum. Hatta üst üste deneyip olmayınca bir sorun mu var diyip hormonlarıma baktırmak için geçen ay kadın doğuma gittim. Tsh 2.5 olması gerekirken 3.11 çıktı. Çok az bir fark olunca doğal yollarla düşürmeye çalıştım ge bir tavsiye üzerine her sabah bir tatlı kaşığı soğuk sıkım çörek otu yağı içmeye başladım aç karna.Birkaç ay daha olmazsa rahim filmi çektirmeyi düşündüm Hazirandan beri doktor önerisiyle folik asit kullanıyordum. Ama aslına bakarsan bu ay biraz rahatlamaya stresten uzak kalmaya çalıştım. Olmazsa önümüzdeki aylar diye düşünerek kendimi sakinleştirdim. Ovulasyon testi bile sadece üç adet yaptım geçtiğimiz aylardan yumurtlama tarihim az çok belliydi . Ama benim yumurtlama günümde olmadı geç döllenme oldu. Bu ay aralar vererek 3-4 gün aralıklı denedik. Bilemiyorum rabbim ol deyince olur derler. İnşallah bu sefer sağlıklı bir gebeliktir de değerim düzenli artar Geçen seferden gözüm korktu tam sevinemiyorum bile. Allah kimseye Sağlıksız gebelik göstermesin.İsteyen herkese versin Belirtime gelince kasıklarımda garip kramplar vardı. Sanki içimde inşaat çalışıyor gibi gurultular , sesler Ve aşırı gaz normalde hiç böyle olmam Benim belirtilerim bunlar.

Canım Allah razı olsun yüreğime su serptin inşallah dediğin gibidir iki gün sonra tekrar gideceğim bakalım ama zaman nasıl geçecek hiç bilmiyorum. Kendimi oyalayacak bir şeyler bulmaya çalışıyorum hep

hayırlı olsun canım inşallah bebişin tutunur sana ve sağlıklı ilerler benimde kasıklarımda belirtilerim var ama bu yumurtlamadan beri var o yüzden çok güvenemiyorum bu arada benim tsh 3.76 ama doktorum normal dedi

Canım zaten tsh 4 e kadar normal sanırım ama gebelik için ideal olan 2.5 Muş diye biliyorum. Yani gebeliğe engel değil bu. İnşallah sen de hamilesindir Sağlıkla kavuşuruz

Canım zaten tsh 4 e kadar normal sanırım ama gebelik için ideal olan 2.5 Muş diye biliyorum. Yani gebeliğe engel değil bu. İnşallah sen de hamilesindir Sağlıkla kavuşuruz

anladım csnım teşekkür ederim bilgiler için Rabbim sanada sağsağlim bebişini kucağına almayı nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…