- Konu Sahibi murakami2501
-
amiiiin inşallah kuzummm
Yarın gideceğim tekrar kan tahlili için inşallah değerim güzelce yükselmiştir şimdilik tek duam oamiiiin inşallah kuzummm
Yarın iki gün olacak inşallah dediğiniz gibi geç döllenmedir ben de öyle Umut ediyorumGeç döllenme olabilir iki gün sonra tekrarlayın inş sağlıklı gebelik olur.
Inşallah.Ben adetten 8 gün sonra yaptirmistim test 230 çıkmıştı geç döllenme olmuştu yani.Ins sizin de öyledirYarın iki gün olacak inşallah dediğiniz gibi geç döllenmedir ben de öyle Umut ediyorumBakalım yarın belli olacak çok heyecanlıyım
Gerçekten mi böyle haberler duyunca o kadar mutlu oluyorum kiInşallah.Ben adetten 8 gün sonra yaptirmistim test 230 çıkmıştı geç döllenme olmuştu yani.Ins sizin de öyledir
benim 7 gun gecmisti en son cocugumda degerim 200 du saglim ocagindaki hemsire suan degerin vok dusuk drmisti hatta doktora gittik sonradan kese varfi bebwk yoktu ya gec dollenme dedi ya sagliksiz dedi 2 hafta sonra pit pitlari duymustuk suannn tostombalak uyuyor minosum
[/QUOTE
Allah sizden razı olsun bana umut oldunuzİnşallah benim de her şey yolundadır
Çok sağ olun .Amin inşallahKesenin karından görünebilmesi için değerin 3000 üstü olması lazım
Hayırlı olsun inşallah sağlıklıdır
Sizden Allah razı olsun bana umut oldunuz inşallah benim de problem yokturbenim 7 gun gecmisti en son cocugumda degerim 200 du saglim ocagindaki hemsire suan degerin vok dusuk drmisti hatta doktora gittik sonradan kese varfi bebwk yoktu ya gec dollenme dedi ya sagliksiz dedi 2 hafta sonra pit pitlari duymustuk suannn tostombalak uyuyor minosum
bisey olacagini sanmiyorum kuzummSizden Allah razı olsun bana umut oldunuz inşallah benim de problem yoktur
Yarın gideceğim tekrar kan tahlili için inşallah değerim güzelce yükselmiştir şimdilik tek duam o
tamam canımayy hadi inşallah canım etiketle benideinşallah yükselmiştirrrr aminnnn
Geçmiş olsun kuzum olsun kötü düşünme rabbimin bir bildiği vardır dediğin gibi allah yardımcın olsun bir daha ki aya inşallah çok güzel haberler verirsinKızlar maalesef beta bugün 5.20 ye düşmüş kimyasal gebelik olduğunu öğrendim ve kanamam başladı maalesef bu sefer de olmadı. Çok üzgünüm ama vardır rabbimin bir bildiği
Çok sağ olunGeçmiş olsun kuzum olsun kötü düşünme rabbimin bir bildiği vardır dediğin gibi allah yardımcın olsun bir daha ki aya inşallah çok güzel haberler verirsin
Canım maalesef kimyasal oldu iki gün önce kanamam başladı.Sonucun pozitif canım ilk yaptığın testle kimyasal yada dış gebelik belli olmaz kanda kimi yüksek bir değerle öğrenir kimi düşük benim çalıştığım yerde 7 üstünü pozitif diyorduk hiçte kimyasal olanı görmedim içini ferah tut hayırlı bir evlat olur inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?