Gebeliğe Hazırlık Lütfen sonucumu yorumlar mısınız 🙏🏼

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
benim 7 gun gecmisti en son cocugumda degerim 200 du saglim ocagindaki hemsire suan degerin vok dusuk drmisti hatta doktora gittik sonradan kese varfi bebwk yoktu ya gec dollenme dedi ya sagliksiz dedi 2 hafta sonra pit pitlari duymustuk suannn tostombalak uyuyor minosum

Inşallah.Ben adetten 8 gün sonra yaptirmistim test 230 çıkmıştı geç döllenme olmuştu yani.Ins sizin de öyledir
Gerçekten mi böyle haberler duyunca o kadar mutlu oluyorum ki İnşallah benim de öyledir yüreğime su serptiniz Allah razı olsun sizden

Sizden Allah

Sizden Allah razı olsun bana umut oldunuz inşallah benim de problem yoktur

Kızlar maalesef beta bugün 5.20 ye düşmüş kimyasal gebelik olduğunu öğrendim ve kanamam başladı maalesef bu sefer de olmadı. Çok üzgünüm ama vardır rabbimin bir bildiği

Kızlar maalesef beta bugün 5.20 ye düşmüş kimyasal gebelik olduğunu öğrendim ve kanamam başladı maalesef bu sefer de olmadı. Çok üzgünüm ama vardır rabbimin bir bildiği
Geçmiş olsun kuzum olsun kötü düşünme rabbimin bir bildiği vardır dediğin gibi allah yardımcın olsun bir daha ki aya inşallah çok güzel haberler verirsin

Geçmiş olsun kuzum olsun kötü düşünme rabbimin bir bildiği vardır dediğin gibi allah yardımcın olsun bir daha ki aya inşallah çok güzel haberler verirsin
Çok sağ olun Gerçekten ben de öyle düşünüp kendimi telkin ediyorum rabbimin bir bildiği vardır inşallah Bir sonraki sağlıklı olur

Canım maalesef kimyasal oldu iki gün önce kanamam başladı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…