• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Lütfen sonucumu yorumlar mısınız 🙏🏼

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
benim 7 gun gecmisti en son cocugumda degerim 200 du saglim ocagindaki hemsire suan degerin vok dusuk drmisti hatta doktora gittik sonradan kese varfi bebwk yoktu ya gec dollenme dedi ya sagliksiz dedi 2 hafta sonra pit pitlari duymustuk suannn tostombalak uyuyor minosum

Inşallah.Ben adetten 8 gün sonra yaptirmistim test 230 çıkmıştı geç döllenme olmuştu yani.Ins sizin de öyledir 😊
Gerçekten mi böyle haberler duyunca o kadar mutlu oluyorum ki 😇 İnşallah benim de öyledir yüreğime su serptiniz Allah razı olsun sizden 🙏🏼

Sizden Allah
benim 7 gun gecmisti en son cocugumda degerim 200 du saglim ocagindaki hemsire suan degerin vok dusuk drmisti hatta doktora gittik sonradan kese varfi bebwk yoktu ya gec dollenme dedi ya sagliksiz dedi 2 hafta sonra pit pitlari duymustuk suannn tostombalak uyuyor minosum
[/QUOTE
Allah sizden razı olsun bana umut oldunuz 🙏🏼 İnşallah benim de her şey yolundadır 😍

Sizden Allah razı olsun bana umut oldunuz inşallah benim de problem yoktur 🙏🏼😇

Kızlar maalesef beta bugün 5.20 ye düşmüş kimyasal gebelik olduğunu öğrendim ve kanamam başladı maalesef bu sefer de olmadı. Çok üzgünüm ama vardır rabbimin bir bildiği 🙏🏼

Kızlar maalesef beta bugün 5.20 ye düşmüş kimyasal gebelik olduğunu öğrendim ve kanamam başladı maalesef bu sefer de olmadı. Çok üzgünüm ama vardır rabbimin bir bildiği 🙏🏼
Geçmiş olsun kuzum olsun kötü düşünme rabbimin bir bildiği vardır dediğin gibi allah yardımcın olsun bir daha ki aya inşallah çok güzel haberler verirsin 🤲🏻🤲🏻

Geçmiş olsun kuzum olsun kötü düşünme rabbimin bir bildiği vardır dediğin gibi allah yardımcın olsun bir daha ki aya inşallah çok güzel haberler verirsin 🤲🏻🤲🏻
Çok sağ olun 🙏🏼 Gerçekten ben de öyle düşünüp kendimi telkin ediyorum rabbimin bir bildiği vardır inşallah Bir sonraki sağlıklı olur 🙏🏼

Sonucun pozitif canım ilk yaptığın testle kimyasal yada dış gebelik belli olmaz kanda kimi yüksek bir değerle öğrenir kimi düşük benim çalıştığım yerde 7 üstünü pozitif diyorduk hiçte kimyasal olanı görmedim içini ferah tut hayırlı bir evlat olur inşallah
Canım maalesef kimyasal oldu iki gün önce kanamam başladı.

Back