lütfen sonuçlarıma bi bakarmısınız

canım antitrombinim düşük
antitrombin pıhtılaşmayı engelleyen bi şey
bu sonuca göre pıhtılaşmaya meyil gözüküyor
eğer lab hatası yoksa

Canım kan pıhtılaşmasına yönelik ve bağışıklık sistemine yönelik testlerin yapılmış anladığım kadarıyla, pıhtılaşmaya yönelik sadece antitrombinde sorun var gibi görünüyor, doktorun daha iyi yorum yapar, eğer sorun var derse gebelikte kan sulandırıcı iğne kullanacksın gibi görünüyor. Bağışıklık sistemi testlerin normal çıkmış ama onlardan bir de IFA testi olmalı, onun sonucu da önemli eğer o pizitif çıkarsa DNA'na da bakılması gerekiyor. Benim bildiklerim bunlar, geçmiş olsun.

Canım ben bısey anlamadım ama aykırıderya dıye bı arkadas var doktor belkı o sana yardımcı olur canım tup bebek bolumunde tup bebek uzmanıyım sorularınızı yanıtlayabılırım topıgıı

gebe kaldığını erken dönemde öğrenip pıhtılaşmayı önleyici clexan vb ilaçlar başlarsa dr.un muhtemelen düşük önlenir

arkadaşlar çok teşekur daha sonuçlarımı almadım dr yede göstermedim internet uzerinden baktım bazı sonuçlar çıkmadıgı için bazılarıda daha yapılmadı için...bekliyorum hepsi yapılana kadar ne olcak bakalım..

canım antitrombinim düşük
antitrombin pıhtılaşmayı engelleyen bi şey
bu sonuca göre pıhtılaşmaya meyil gözüküyor
eğer lab hatası yoksa

ANTı TROMBıN 3 58 * 84.60 - 120.00. bu test şupheli gibi bir tek bunda bu işaret var (*) anlayamadım.. sence pıhtılaşma olabilirmi..

canım daha dr ye göstermedik. IFA testi de yapıldı daha çıkmadı bekliyoruz
bide genetik testide istendi o daha yapılmadı 3 ay sonra ancak randevu verebiliyorlarmış
bazı testler daha var onlarda yapılacak daha beklemek ne kadar zor hepsi bir anda çıkmıyorki bakalım ne olcak..

Canım bu testlerde pıhtılaşmaya meyil olduğunu düşündürüyor. Canım sorun şu. Bebek anneye tutunmaya çalışırken bebek ile anne arasında bebeğin beslenmesini sağlayan damarlar ve bebeğin eşi oluşuyor. Bu damarlarda pıhtılar olması tıkanıklıklara ve bebeğin beslenmesinin bozulmasına yol açıyor. Bu da düşüğe sebep oluyor. Ama bu çözülemeyecek bir problem değil merak etme. Daha öncede dediğim gibi aspirin ve clexan gibi kan sulandırıcı ilaçlarla bu sorunun üstesinden gelinebiliyor.

evet canım bende anladım 6 tanesi normal çıkmamış değerler ya düşük yada yüksek çıkmış hepside senin dediğin gib kan pıhtılaşmaya meyil testler.. daha buyuk sorunlar çıkmasında bunların hiç olmasa tedavisi var.. tabi testlrimin bazlarıda çıkmadı bazılarıda yapılmadı onlarda yapılacak bi aksılık olmasa bakalım onlarda ne çıkacak.. herşeyin hayırlısı çok saol canım cavapladığın için...

zeynocum görünen o ki kanında pıhtılaşma var, bir de pıhtılaşmayla ilgili genetik testlerin çıkınca tam olacak, en azından düşüğünün nedenini öğrenmiş oldun, çözümü çok kolay clexane iğnesi kullanıyorsun hergün, bir dahaki gebeliğin bu sayede sağlıkla devam edecek inşallah, geçmiş olsun.

Bağışıklık testlerin çok anlamlı çıkmamış, IFA lar pozitif yani olmaması gerekn şekilde ama antikorlar normal çıkmış, DNA da normal, doktor romatizmal bir rahatsızlık var mı diye soracak muhtemelen ama buna yapılacak bir şey yok, doktorların verdiği tek tedavi kan sulandırıcı ilaçlar canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…