• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lütfen saglikli kilo verelim!!!

Sevimli

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Mart 2007
507
1
96
Erzincan
arkadaslar birsey söylemek istiyorum yani yanlis anlamayin ama sunu bilmenizi isterimki, cay iserek kilo verilmez,veya ilac icerek siz spor yapmadan ve saglikli beslenmeden kilo verirseniz cogu giden kilolar sudur ve kaslarinizdir!!!... Unutmayin kaslarinizi harekete gecirmezseniz, gittice erir kaslariniz ( daha dogrusu uyumaya baslarlar) ve sunu hic unutmayin kaslar yagdan daha agirdir, yani spor yaptiginizda kilo olarak ayni kalmis olabilirsiniz, ama görüntü olarak cok fark edioyr, böyle lütfen sagliklisiz bicimde güzellik ugruna sagliginizdan olmayin. Lütfen saglikli ve düzenli egzersizle kilolarinizi verin, ve daima o kiloda kalacaksiniz, ama herzaman diyet yaparsaniz her yeni baslayan sezonda gene diyet listeleri arastirmaktan bikmadinizmi???

bence sagliginizi fazla tehlikeye atmayin ve biran önce ailenizi kendizi düsünerekten saglikli beslenmeye dönün ve sürekli egzersoiz spor yapina.s

siz kendiniz güzelliginizden daha önemlisiniz:1hug:

Katılıyorum Sevimli sana.Özellikle gazetede bu tip haberlere rastlıyorum.Bir ara ''Lida'' çılgınlığı sarmış.Millet kulaktan dolma bilgilerle birbirine tavsiye etmiş.Lida yüzünden kronik kalp ve tansiyon hastalığına yakalanan kişiler bile olmuş.Çünkü milletin duyup aldığı o bitkisel maddenin çoğunun sağlık bakanlığı ithalat izni yokmuş.Dolayısıyla kaçak olanını kullanmışlar bilmeden.

en mantiklisi tükettigin yiyeceklere dikkat edeceksin karbonhidratli yiyecekleri en asgariye indireceksin yagli kizartma asiri tatli yiyeceklerden kendini uzak tutacaksin bol yuruyus yapip kultur fizik hareketlerini cogaltacaksin..kisacasi yediklerinin cok ustunde kalori harcamak zayiflamanin birebir anahtari..ben de kendi adima Lida ve Vb..ilaclari kullanipda zayiflama yolunu secen arkadaslari kiziyordum..belki simdi degil ama ileride tamiri zor saglik problerinin cikmasi adina

Back