Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Lütfen sadece doktorunuzu yazarmısnız buraya.ve sonuçtan memnunıyetınızı
canım başlığı yanlış yere açtın bence doktorlar ve öneriler bölümüne açsaydın daha verimli olurdu sana ama yinede yazıcam fuat yüksel 44.günüm çok memnunum
:1shok::1shok::1shok::1shok: ağzından çıkanları önce bir süzgeçten geçir bence. memnun olmayabilirsin ama böyle bir alanda bir insanın kişiliğine haysiyetine kadar hakaret edilmez.. netice itibariyle hiç bir doktor hastasına özellikle kötü bir burun yapmaz istemezbenneyaptımki
bende daha değişik bi burun istiyorum şimdide kızlar yani farklılık istiyorum 3.5 aydır sıkıldım bu burundan doktoruma sölicem anında deli gömleğini giydircek üstümedelikafadulden
Düşüncelerimizi ve yorumlarımızı yaparken seçtiğimiz kelimelere özen gösterelim.. Paylaşımlarımızı yaparken biraz daha dikkatli olalım Hakaret içeren yorumlar yapmak yasaktır..haklı bile olsanız.. Tekrarı halinde cezası vardır..Bilginize..ıyi paylaşımlar a.s.
arkadaslar bişey sorucam benim burun tasarımım biraz uzun geldi gözüme doktorumda burun ucundaki kıkırdağın kesilmediğini yukarı doğru kıvrıldıgını buda burnun kalkık olmasını sagladığını söyledi yani burnunun uzunlugu fazla geldiyse yukarı kaldırırım ama ozmanda domuz burnu dediğimiz görüntü olur dedi.yani uzun burunlu bi insan hiçbizaman kücük ve cok kalkık olmayan bi buruna sahip olamazmıı??? bu konuda bi bilgisi olan varmıı..