• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lütfen sadece doktorunuzu yazarmısnız buraya.ve sonuçtan memnunıyetınızı

arkadaşlar ben çikolata kistinden 2 defa ameliyat oldum ama çözüm bulamadım,şu an gittiğim doktorum ise tam anlamıyla bu işte uzman Prof.Dr.M.Cem Turan. Kartal Eğitim Araştırma Hast.Kadın Doğum Bölümü Klinik Şefi.şiddetle tavsiye ederim kendinizi güven içinde teslim edebileceğiniz insani duyguları yüksek bir doktor

Naci Çelik e ameliyat oldum meme+burun.9.5 ay oldu bugün tam ve inanılmaz memnunum her yönüyle..kendisine birkez daha teşekkürlerimi sunuyorum burdan!

izmirde gögüs büyütme ameliyatı olacak kişilere tavsiyem cenk tokat.. kendısıyle doktorlar sitesi vasıtasıyla ıletısıme gectım..12 temmuzda amelıyat oldum..benım meme dokum yok denecek kadar azdı ve ben beklentılerımı anlattım. bana 375 e 350 high profıl yuvarlak protez kullandı ve sonuc tam ıstedıgım gıbı.eli cok hafif oyle aman aman bı agrım olmadı sadece yatarken ve kalkarken zorlanıyodum oda gayet normal yani..ılk gorustugum zamankı bılgılendırmesı, amelıyathanedekı rahatlıgı ve amelıyat sonrası takıbı hosuma gıttı...
amelıyatımı da gazı hastanesınde oldum hastanede cok konforlu ve personelıde cok ilgili..
benım görüp iletişime geçtigim ilk doktordu ve gercekten yerınde bır karar vermısım..acaba nasıl olcak dıe cok merak edıyodum buyuklugunu saolsun doktorum tam benım beklenntılerıme gore yapmıs dolgun ve dık:)
gönül rahatlığıyla cenk beyi tavsıye ederım amelıyat olacak arkadaslara.

İnsana güzel gülümsemesiyle güven, cesaret veren doğal burun yapımında 1 numara olan Dr. Abdülkadir Göksel'e çokkk teşekkürler tekrar:61:

Cok yakın zmanda bende burun ameliyatı gecirdim hala şiş ama buna ragmen cok olumlu tepkiler alıorum :)
Op.Dr. Tevfik Sözen'e ameliyat oldum gercekten hastasına karşı cok sabırlı ve en önemlisi ameliyat sonrası da cok cok ilgili cok şeker bir insan gercekten tavsiye ederim..
Şu şişliklerim insin fotoda eklerim ama birazcık daha bekleyeyim..

bende gögüs büyütme ameliyatı olmayı düşünüyorum,onu halledersem burnumdaki kemerden de olmayı düşünüyorum bakalım sırayla

Op. Dr. Taner Korkut burun ve göğüs ameliyatlarında bir numaradır sonuçlarını arkadaşlarımdan biliyorum

Hangı doktora oldugunuz ve memnunıyetınızı yazarmısınız.

30 mayıs 2011 de Yuz germe ameliyatı yapan doktor Mete Aksu yuzunden yuz felci gecirdim cunku yuzumun sag tarafındaki sinirler ve tukruk bezi (parotis) ameliyat sırasında hasar gordugunden yuzum tanınmaz haldeydi bu yuzden oldukça yüksek maaşlı işimden cıkarıldım.tabi tum bunlar psikolojimi altust etti.yaşadıgım maddi ve manevi çöküntünün tarifi yok.bu yuzden bu tur ameliyatları düsünenlere tavsiyem doktorunuzu seçerken;doktorunuzda tatlı dil ve ikna kabiliyetinden fazlasını arayın.benim gibi acemi ellere teslim olmayın.

Acızane tecrubelerımı paylaşmak ıstıyorum bende yaklaşık 5 ay once abdulkadır beye revızyon amelıyatı olanlardanım. Oncesınde bırcok doktorla goruştum acıkcası en ıcıme sınen doktor abdulkadır bey oldu. Guleryuzlulugu sıcak davranışları hastasına olan ılgısı benı cezbettı amelıyat oncesı bır cok defa kendısıyle goruşmeye gıderek bıtıp dukenmeyen sorular sordum hepsıne samımı ıcten cevaplar verdı. Gercekten cok sorunlu bır burnum vardı sol ust catı tamamen cokmuştu upuzun sıpsıvrı bır burun halıne gelmiştı. Doktorum burnumda hıc kıkırdak olmadıgını gerektıgınde kulagımdan kıkırtak alarak burnumu yapabılecegını soyledı . Ufakda olsa ıcımde bır kırkuyla amelıyata gırdım. Ama amelıyat sonrası bu korkuların yersız oldugunu gırdum. Cunku ozellıkle revızyon amelıyatlarında cok başarılı bır doktor cok fazla bır morluk olmadı bende.
Doktorumun sureklı ılgı ve alakasıyla amelıyat sonrası surecı de carcabuk atlattım . Rahat bır nefes almak mukemmel bırsey
Ve tabıkı şekıl olarak guzel ve dogal bır burun .
Abdulkadır beyı tercıh etmemdekı en onemlı sebep dogal burunlar yapıp bılmeyen bı ınsanın aa burnun estetıkmı sorularına muhattap olmamak tı.
Hersey ıcın doktoruma cok tşk ederım ve revızyon amelıyatı olucakların kesınlıkle abdulkadır beyle goruşmrllerını tavsıye ederım
Kontrollerim devam ediyor. Suana kadarki memnuniyetimin ayni sekilde devam etmesini diliyorum.

Back