• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lütfen sadece doktorunuzu yazarmısnız buraya.ve sonuçtan memnunıyetınızı

arkadaslar bişey sorucam benim burun tasarımım biraz uzun geldi gözüme doktorumda burun ucundaki kıkırdağın kesilmediğini yukarı doğru kıvrıldıgını buda burnun kalkık olmasını sagladığını söyledi yani burnunun uzunlugu fazla geldiyse yukarı kaldırırım ama ozmanda domuz burnu dediğimiz görüntü olur dedi.yani uzun burunlu bi insan hiçbizaman kücük ve cok kalkık olmayan bi buruna sahip olamazmıı??? bu konuda bi bilgisi olan varmıı..

aynen benimde öyle oldu uzun burunlardan nefret ederim hele böle ucu uzun sivri gelenler bööyk yani,kıkırdagımı kestirdim cunku bende kısa olsun istedim en fazla bukadar kalkık olabiliyomus kısa oldugunda, fotolarım var bak istersen fikir olur cnm

İstanbul'da Op.Dr.Mete Aksu'ya Liposuction ve burun ameliyatı oldum çok memnunum.Kesinlikle tavsiye ederim.İlgilenenlere telefon ve adresini verebilirim...

Bende agustos ayinda Baris Cakir a burun estetigi yaptirdim cok memnunum morarma olmadi sislik cok azdi( ilk hafta ) profilimde fotom varhihoyyyt

Konu sadece kendi deneyimleriniz ve memnuniyetiniz için açılmış arkadaşlar.Lütfen amacının dışına çıkarmayalım a.s.

Dr. Emre ılhan .. ve cokkkkkkkkkk memnunum.. her fırsatta da dile getiriyorum.. benim fındık burnumu yapan sihirli parmaklar :) albümümde resimlerim var bakabilirsin..

Burun ameliyatımı 31 Ocakta Zühtü Demir yaptı çok memnunum:)

Aylin Karanlık diyorum başka da bir şey demiyorum.Kadınların halinden gerçekten en iyi kadınlar anlıyormuş.Bir doktor hastasına ancak bu kadar yakın durabilir herhalde.....Aylin Hanıma selam..... güzel memişlerim ve süper göbişimle yoluma devam :lepi:

jinekolog dr gökhan bayanmelek vakıf gureba hastanesi bir doktor hastasını ancak bu kadar aydınlatır ve ilgilenir.
artık o litotomi pozisyonundan hiç korkmuyorum çünkü doktorum alttan muayene ederken hoş sohbet edip sizi güldürebiliyor ve ne zaman muayene oldunuz ne ara baktı anlayamıyorsunuz inanırmısınız tedavim bittikten sonra doktorumu göremicem diye çok üzülüyorum:gitme:

tam 8 ay önce bana yaşama sevincimi ve özgüvenimi armağan eden doktorum naci çelikten son derece memnun kaldım ve tüm içtenliğimle ameliyata psikolojik olarak kendisini hazır hisseden herkese gözüm kapalı olarak tavsiye edebilirim.

Dr. Emre İlhan .. ve cokkkkkkkkkk memnunum.. her fırsatta da dile getiriyorum.. benim fındık burnumu yapan sihirli parmaklar :) albümümde resimlerim var bakabilirsin..

burnuna bayıldım amelıyatın atasehırde yapılmıs sanırım o sebeple banada cok cazıp geldı acaba fıyatını ogrenmem mumkunmu canım?

doktor ilker manavbasi bogazinizi tutarsaniz tabi :)tavsiye ediyorum liposction yaptirmak isteyenler cokme olmuyor bazi doktorlar cabuk olsun diye buyuk aletlerde yapiyolarmis ondan oluyormus cokme vuctta bisurude arkadasim oldu burun ameliyati ve meme ameilyatida cok super bide yuz germe bizzat gordum tavsiye ediyorum

dr.nebıl bozdoğan 3 ay oldu sonuç ortada demıorum cunku herkesın begenısı farklıdır... ama bn sonuctan ınanılmaz memnunum çevremdende hep cok olumlu tepkıler alıorum..ne morluk ne aşırı şişlik ne sıwılce sıyah nokta felan hıcbişe de olmadı en cok korktuklarım bunlardı cunku

Back