Sabirla okursaniz cok sevinirim. 2 sene once bana teklif eden biri vardi. Bu kisi 4 5 ay once sevgilisinden ayrilmisti ve ayrildigi kisi ilk aşkı. Bu yuzden hala unutmadigini dusunerek ve kafalarimizin uyusmadigini düşünetek teklifini reddettim. O da arkadas olalim o zaman arkadasligini kaybetmek istemem dedi ve arkadas olduk. Daha sonra olaylar nasil gelisti bilmiyorum ama her gece beni aradi agladi. Beni cok sevdigni gosteren bir cok sey yapti. Ailesi arkadaslari beni ogrendiler. Beni arayip su cocugu uzme teklifini kabul et diye cok dil döktüler. En yakin arkadasimda dahil. Ben cocugun beni sevdigine gercekten inandim ama bunu belli etmedim cunku annemin fikirleri olumsuzdur cocuk hakkinda. Bir yanim cocuktan yanaydi bir yanim degil. Her gece telefon acik kalirdi konuşurduk. Gunduzleri isi olmadiginda hep konuşurduk, gorusurduk falan. Cikiyor gibiydik ama adi yoktu diyeyim. Bir bucuk yil boyle gecti ve ben bir ortamda tanistigim birine asik oldum. O zamana kadar boyle bisey yasamamistim zaten bir iliskimde olmamisti konustugumo cocuk disinda. Bunu bir bucuk yildir konustugum çocuğa soyledim. Tepkisi cok kotuydu, kabullenemedi. Kendine zarar vermeye bile kalkti. Ama umut vermek istemedigim icin konusmayi zorda olsa bitirdim. Her neyse o hoslandigim cocukla aramizda bisey olmadi sadece bir hafta konustuk. Cunku aramızı bozdu ben onun evine geldim o benim evime gitti bilmem ne demiş... Simdi asil olayi anlatiyorum. Bunlar yasandiktan 3 ay sonra beni seven cocuk aradi çocukla aramızı bozduğu için özür diledi hepsini beni çok sevdiği için yaptığını mantıklı düşünemediğini söyledi ve biz konusmaya basladik yine arkadas gibi. Az az konusmaya basladik ama sonra yine her gece konusurken bulduk kendimizi. Tabi o konustugumuz siralar benim universitede ilk yilim ve uzagiz, bu sefer ayri sehirlerdeyiz. Sonra ben memleketime gittim. Yani cocukta orda. Cocukla gorustuk falan filan derken 3 gun sonra bana bir telefon.. Arayan cocugun o ilk ciktigi kisi. Telefonunda numarami gorunce aramis aranizda bisey varmi biz uzun zamandir konusuyoruz evlenicez bisey varsa soyle dedi. Ben konu kapansin diye bisey yok dedim. Sonra cocuk aradi bisey olmadigini soyle bak biz seninle sadece arkadasiz dedi. Bende bunu yuzyuze konusalim dedim ve yuyuze konusurken agladim malesef hayatim boyunca ilk kez gururumu yerler altina aldim. Bana neden boyle bisey yaptin lutfen saka de yoksa senin boslugunu kaldiramam diye agladim. O da bana keske beni sevdigini onceden bilseydim artik geri donusum yok kizin ailesiyle tanistim dedi ama sana karşı hissettiklerim farklıydı bu yüzden senin konuştum dedi (galiba aklınca beni oyaladı kıza bişey anlatmıyım diye). sonra ben eve gittim kiz israrla ariyor. Bende dayanamadim o sinirle herseyi anlattim. Bunun ustune son olarakta cocuk aradi ve bana "ben seni hic sevmemistim bir daha beni arama" dedi tartistik kapattik.şu an mutlular ve evlenicekler beni yok saydilar. Bu olay hakkında yorumlarini neler? Olayin üstünden uc ay gecti ama anlam veremiyorum. Ben normalde kimseye kolay guvenen biri degilim ama bu cocuk yalniz beni degil annemi arkadaslarimi herkesi beni sevdigine inandirdi. Ailesiyle halalariyla tanistirdi. Amaci ne olabilir? Bunun cevabini ogrenmeyi cok isterdim. En önemlisi ben mutsuzken onlar nasıl mutlu anlam veremiyorumm
((
![KK43 :( :(](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk43.gif)