Askta kultur catismasi

Ask tek basina yeter mi saniyorsun?
Evlilik kolay mi geliyor sana?

Degismesini istediginiz ya da degismenizi isteyecek biriyle EVLENMEYİN!

İs isten gectikten sonra bu cumlemi hatirlayip ahlayip vahlamayin.

''Lan gel ''demeyi kültür ile bağdaştırmayın yada bisiklet sürmeyi NE ALAKASI var.
Ayrılmak istemiyorsanız alıp karşınıza konuşacaksınız olmadı daha ileriye giderse hakareti AYRILACAKSINIZ.
Balık baştan kokar,ama tabiki bu konuşarak uzlaşarak halledebileceğiniz konular,

O ne yapmak istiyor peki senin sevmediğin, eğlence anlayışımız farklı demişsin ya, o nelerden hoşlanıyor?
O basit seyleri seviyor hep bulusunca yaptigimiz yemek yemek birseyler icmek kiyafet bakmak ama ben farkliyim sevgilimle havuza gitmek isterim gunu birlik tatillere gitmek isterim bisiklet surmek olsun rafting yapmak

Madem ayrıl demeyelim ne diyelim o zaman o ne derse onu yap lan derse git lan derse gel can çıkar huy çıkmaz derler bilir miisn bilmem de o adam değişmez senide hep ezer yani :işsiz:

Ne yapicagimi inaninki bilmiyorum sevgilimle 2 bucuk yil once tanistik sevdim onu ama cocuktum daha suan tanissak sevgili olurmuydum bilmiyorum

Onunlayken mutlu degilim bisiklet kiralayip surelim diyorum cocuk musun diyor eglence anlayisimiz cok farkli suan oylesine calistigi bi isi var ve lise mezunu kesinlikle kucumsemek amacli demuyorum ama bu yuzden surekli catisiyoruz yasayan bilir bunu

Ama ondan kopamiyorum gece uyurken gozumden yas dokuluyor hep Allahim bizi ayni seylerden hoslanir anlasir yap diye ama yok mesela kiyafet bakiyoruz beni lan gel diye cagiriyor ya boyle bi okuzluk olabilirmi
Lutfen ayrilin filan yazmayin ben kurtarmak istiyorum bu iliskiyi
Kendisine kibar olması konusunda uyarılar yapmayı denediniz mi güzel bi dille? Ayrılmayı düsünmuyorsanız belki "birbirimize biraz ayak uyduralım, benim istedigim seyleri biraz sen yapmaya calıs, senin istemedigin seyleri ben istesem bile kendimi biraz dizginleyeyim" tarzında konusursanız düzelir. "Lan" ne cirkin bi tabirdir yahu..

Canı çıkar huy çıkmaz,değiştiremezsin bunu bil.İstediğin şeyleri yazamayacağım sana malesef.
Madem ayrılamam diyorsun böyle kabul et,şikayette etme.

Ayrılmak istemiyorsan şaka değil. Sen onun için değişmiyorsan, o senin için neden değişsin? İlişkilerde olması gerek 2 tarafında istediği şeylerin olmasıdır, siz farklı bir sistem oturtmuşsunuz, 2 sene geçmiş, ben bunun böyle olmasını istemiyorum demek için çok geç.

bugün lan diyen evlenince ne der bilemiyorum asker arkadaşımısınız siz onun ayrıl demeyelim de durun ne desek acaba :işsiz:yerine başka birini bulsan senin görüşünde olan rafting yapan bisiklet süren illa ben bu adamı istiyorum diyorsan sen de onun gibi olacaksın malesef sen de lan de yemek yiyin kıyafet bakın yapacak birşey yok :bicak:

Sevgi ask bir gun biter geriye saygi kalir.Ama sizin iliskinizde saygi bastan yok bence.Bu insana hicbir ortak noktaniz olmadan ne kadar katlanabileceksiniz?

Gel lan diyorsa sen de ona geliyom lan de.
Ayrılmayacaksan ona ayak uydurman gerek çünkü belli ki o sana ayak uydurmayacak.

Elma gibi düşün erkekleri beğenmezsen soyarsun kabuğunu bisüre oldu dersin ama kararır onuda soyarsın sonra yine kararır onuda soyarsın sapla çekirdek kalır kısaca herşeyi değiştiremezsin.

Lanlı kunlu konuşan sevmediği şeyleri çocukça gören senin isteklerine saygısı olmayan biriyle olsan neolur olmasan neolur?

Ayrıl kardeşim böyle biriyle gün geçmiyoki hayat geçsin.

Bisiklet çok keyifli bişey üstelik çocukçada değil . Hollanda da şnsanlar işe bile bisikletle gidiyo bisiklet park yerleri var neyani hepsi çocuk mu ?

Havuza gitmek istiyosan al arkadaşlarını git onlada kopart bağını

ayrıl yazmayalım mı :D tamam o zaman şöyle diyeyim.

Sakın ayrılma. İlişkiniz bence çok güzel. Kim lan diye çağırılmak istemezki en sevdiğim hitap <3 Kocamla hep böyle çağırırız birbirimizi :D bisiklet de neymiş çocuk musun sen kaç yaşına geldin ne bisikleti? hala bisiklet diye tutturuyor.
sen şimdi dondurma da istersin :D dfvjrevgk

ayrılmayın.. onu sevdiği şeyler yapmayı deneyin...
kahveye gidin pişpirik oynayın. meyhaneye gidip 2 tek atın..
Berberde saç sakal aldırın... Halı sahada siz santrafor olun o defans oynasın...
Kafan bozulunca kodun mu oturt... çak 3-5 tane ama nolur ayrılma...
Kültür başka birşey, edep çok başka...
Bu adam bildiğin edepsiz, saygısız, terbiyesiz yahu...

Değişmez canım çok zor.
Ya bu deveyi güdeceksin ya bu diyardan gideceksin , başka çare Yok

Yaw kafayı çekip çekip şuraya konu açmayın.
Beyazın bir tiplemesi vardı psikopat onun gibisin aynı, dolmuşa binmek istiyorum ama inmek istemiyorum.uyumak istemiyorum ama uyanmak istiyorum vb gibi.
Kusura bakma ama tencere yuvarlanmış kapağını bulmuş olmuşsunuz bencede ayrılmayın.
Birde yok uyduruk işte, yok lise mezunu ,yok lanlı lunlu konuşuyor, çocuk zaten olduğu gibi görünen biriymiş niye değişsin.
Sen kendini kaliteli sanıyorsun bence, kurbağdan olma prensin canı hep sinek çeker malum.
Değilse zaten kendi kalitende birini beğenirdin, sende beğenmediğin çocuktan farksız değilmişsin demek.

Ne yapicagimi inaninki bilmiyorum sevgilimle 2 bucuk yil once tanistik sevdim onu ama cocuktum daha suan tanissak sevgili olurmuydum bilmiyorum

Onunlayken mutlu degilim bisiklet kiralayip surelim diyorum cocuk musun diyor eglence anlayisimiz cok farkli suan oylesine calistigi bi isi var ve lise mezunu kesinlikle kucumsemek amacli demuyorum ama bu yuzden surekli catisiyoruz yasayan bilir bunu

Ama ondan kopamiyorum gece uyurken gozumden yas dokuluyor hep Allahim bizi ayni seylerden hoslanir anlasir yap diye ama yok mesela kiyafet bakiyoruz beni lan gel diye cagiriyor ya boyle bi okuzluk olabilirmi
Lutfen ayrilin filan yazmayin ben kurtarmak istiyorum bu iliskiyi
Sen Şubat 2017 de 1 yıllık evliymişsin... Ne zaman boşanıp sevgili buldun ? Ne zaman lanlı lunlu seviyeye geldiniz ?

Dua edecegine ayrilip benzer seylerden hoslandiginiz biriyle birlikte ol. O adam degismez ve sen daha cok konu acarsin.

Back