- 18 Nisan 2017
- 2.514
- 3.369
- 63
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
O basit seyleri seviyor hep bulusunca yaptigimiz yemek yemek birseyler icmek kiyafet bakmak ama ben farkliyim sevgilimle havuza gitmek isterim gunu birlik tatillere gitmek isterim bisiklet surmek olsun rafting yapmakO ne yapmak istiyor peki senin sevmediğin, eğlence anlayışımız farklı demişsin ya, o nelerden hoşlanıyor?
Kendisine kibar olması konusunda uyarılar yapmayı denediniz mi güzel bi dille? Ayrılmayı düsünmuyorsanız belki "birbirimize biraz ayak uyduralım, benim istedigim seyleri biraz sen yapmaya calıs, senin istemedigin seyleri ben istesem bile kendimi biraz dizginleyeyim" tarzında konusursanız düzelir. "Lan" ne cirkin bi tabirdir yahu..Ne yapicagimi inaninki bilmiyorum sevgilimle 2 bucuk yil once tanistik sevdim onu ama cocuktum daha suan tanissak sevgili olurmuydum bilmiyorum
Onunlayken mutlu degilim bisiklet kiralayip surelim diyorum cocuk musun diyor eglence anlayisimiz cok farkli suan oylesine calistigi bi isi var ve lise mezunu kesinlikle kucumsemek amacli demuyorum ama bu yuzden surekli catisiyoruz yasayan bilir bunu
Ama ondan kopamiyorum gece uyurken gozumden yas dokuluyor hep Allahim bizi ayni seylerden hoslanir anlasir yap diye ama yok mesela kiyafet bakiyoruz beni lan gel diye cagiriyor ya boyle bi okuzluk olabilirmi
Lutfen ayrilin filan yazmayin ben kurtarmak istiyorum bu iliskiyi
Ayrılmak istemiyorsan şaka değil. Sen onun için değişmiyorsan, o senin için neden değişsin? İlişkilerde olması gerek 2 tarafında istediği şeylerin olmasıdır, siz farklı bir sistem oturtmuşsunuz, 2 sene geçmiş, ben bunun böyle olmasını istemiyorum demek için çok geç.Sakami?
Sen Şubat 2017 de 1 yıllık evliymişsin... Ne zaman boşanıp sevgili buldun ? Ne zaman lanlı lunlu seviyeye geldiniz ?Ne yapicagimi inaninki bilmiyorum sevgilimle 2 bucuk yil once tanistik sevdim onu ama cocuktum daha suan tanissak sevgili olurmuydum bilmiyorum
Onunlayken mutlu degilim bisiklet kiralayip surelim diyorum cocuk musun diyor eglence anlayisimiz cok farkli suan oylesine calistigi bi isi var ve lise mezunu kesinlikle kucumsemek amacli demuyorum ama bu yuzden surekli catisiyoruz yasayan bilir bunu
Ama ondan kopamiyorum gece uyurken gozumden yas dokuluyor hep Allahim bizi ayni seylerden hoslanir anlasir yap diye ama yok mesela kiyafet bakiyoruz beni lan gel diye cagiriyor ya boyle bi okuzluk olabilirmi
Lutfen ayrilin filan yazmayin ben kurtarmak istiyorum bu iliskiyi
Buna cok katiliyorum, konu sahibi bu adam ayarinda biri olmasa zaten begenmezdi ve birlikte olmazdi bahsettigi sevgilisiyle.Değilse zaten kendi kalitende birini beğenirdin, sende beğenmediğin çocuktan farksız değilmişsin demek.