Lütfen resme bakar mısınız

Havalianne__

Havalı anne:)
Kayıtlı Üye
1 Mart 2012
6.088
3.357
373

Kızlar adetime 3-4 gün var bugün test yaptım ilk bişey çıkmadı aradan zaman geçti baktım, ikinci çizgi olan yer böyle yamuk çıktı bişey anlamadım, var mı yok mu

20 dk sonrası çıkan çizgi geçersiz oluyor canım. Yine de yarın sabah ilk idrarla tekrar dene veya kan tahlili yaptırdım derim

Sağolun kızlar adet günüm gelsin tekrar alacağım bulanık evette orada çizgi görünüyor emin olamadım.

O görünen ikinci çizgi değil. İdrarı fazla damlattığınız için öyle olmuş muhtemelen...

Merhaba arkadaşlar ben geçen ay kimyasal gebelik yaşadım.Adet olmam gerekiyordu 3 gün geçti 6 gebelik testi yaptım hepsi silik ama belirgin bi silik çıktı kan testi verdim 1.20 hala adet olmadım kasıklarım da biraz ağrı fazla uyku mide bulantısı problemlerimvar niye böyle oldu sebebini tahmin eden varsa lütfen yardım

Kimyasal gebelikten sonra gecikme olabiliyo canim

Ben yaptırmak istiyorum ama eşim bu kadar sıkıntı yapma diyor ama gel bide bana sor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…