Lütfen parfümlere bir bakin...

Tesekkür ederim canim ikisinide siparis edecegim.Canim Bvlgari Rose Essentielle hakkinda bir bilgin varmi kokusunu denedim ama kalicicligini test edemedim kalicimi acaba buda?

Canım bende sevilde bir kere denemiştim yani benim tarzım değildi bildiğim kadarıyla bvlgarinin bütün kokuları kalıcıdır kalitedir yani bir kere daha bak
istersen omia cristali var onuda çok beğenirsin tam bir yaz kokusu mis gibii almayı planlıyorumm ama birdaki yaza alırım artık çok doyumsuzum çokkk ne olucak benim bu halimmm :sinifsinif:

:1hug:[KESİNLİKLE BU ÜRÜNÜ AL ÇOK HOŞ KOKUYO BU ARADA TÜRKİYEDE ÇOK PAHALI BENDE ALMAK İSTİYORUM AMA FİYATINI SENDEN ÖĞRENİNCE ŞOK OLDUM :))) :CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:

ya nasıl alıyorsunuz bu kadar ucuza tester ama nerden merak ettim bide tester lar orjinalden daha iyi
olur diye bi söylem duymuştum nasıl alıyosunuz :jeyyar:

Tester Parfüm Nedir?

Parfüm şirketlerinin deneme amaçlı müşteriler için ürettiği ve mağazalara gönderdiği parfüm çeşididir.Adının tester olmasıda bu sebeptendir.Tester parfümlerin en büyük özelliği şirketin ürettiği orjinal parfümlere göre
tester parfümün 3 kat daha fazla kalıcı olmasıdır.Bunun sebebide
anlıycanız üzere bir satış tekniğidir :) çünkü deneme amaçlı kullandığınız ürünü beğenmeniz sizin orjinal parfümü almaya karar vermeniz demektir :)

canım bu fiyatları nerden biliyorsun ve eminmiin fiyatlardan pazar günü altuğda sordum 100ml 260 tl fiyat verdi senin yazdığın fiyatlar uygun geldi bana

Canim ben internetten buldum ama türkiyeye gönderiyorlarmi bilmiyorum istersen parfümün adini yazip yanina tester yaz sende arat belkide gönderiyorlardir.

tester ın satışı yoksa satan insanlar nasıl ele geçirip satıyor.... yani firma tanıtım amacıyla belli miktarda tester ayırıyorsa bu piyasaya sızıp satılanlar nerden çıkıyor.. burda bi tuhaflık var...

Kizlar bu parfüm icin ne diyorsunuz ben kokusunu begendim ama kalici olup olmadigi hakkinda bir fikrim yok 100ml 35 euro tester ne dersiniz kullanan varmi bunu memnun kaldinizmi?

siz nerden alıyırsnz orjinal tester leri ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…