canım kasmırı tanıyorum ama gece kokusu kesınlıkle agır bunu dusunda bulgarı omnıa crıstalıne var o yazlık bunarı hatırlıyamandım
Bununda 100ml normalde 109 euro ama tester oldugu icin 40 euro lutfen fikirlerinizi bekliyorum almami tavsiye edermisiniz? Bvlgari Pour Femme...
Ağır bır koku tavsiye etmem yada bende guzel durmadı bılemıyorumlmaz:
en uygun zaman sabah saatleri ve hıc parfumsuz denemen canım.ve her denedıgınde sadece ıkı bılegını kullan daha fazlası bozuyooo:umursamaz:
Ağır bır koku tavsiye etmem yada bende guzel durmadı bılemıyorumlmaz:
Casmir inde 100ml fiyati 39.90 euro.Kizlar lütfen tavsiyelerinizi bekliyorum ne diyorsunuz hangisini alayim...
cnm parfüm isme göre zor alınır bence, sen kendi teninde dene, beğendiğini al çünkü her tende her parfüm aynı durmuyo
birde 40 euro pek ucuz sayılmaz bence
ben orjinal testerları 55 tl den alıyorum 100 ml leri
ben casmiri kullandım 2002 yıllarıydı ağır bir kokuydu durdukça güzelleşen bir kokuydu nasıl diyim kurabiye kokusu olurya çikolatalı kurabiye kokusu gibi diyim sana
Benim naçizane düşüncem ben şu an kullanıyorum ve her sıktığımda kendimi çok özel hissediyorum BLVGARI pour femme yani klasil blvgari kokusu diye geçer buda beni 6 senelik kokum çok güzeldir beğenmeyen yoktur noanın kokusuna bencer vede çok kalıcıdır tavsiye ederim tekrar bir bak bana hak verirsin
Görüşmek üzere..:lepi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?