Lütfen parfümlere bir bakin...

nurpare41

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Nisan 2009
568
6
96
Almanya
Kizlar bu parfümü taniyormusunuz kokusu nasil testerini buldum dün parfümü denedimde bana yaz kokusu gibi geldi uygun fiyata buldum sarisisnim bana tavsiye edermisiniz lütfen kullananlar fikirlerini söylesin bekliyorum...

Bununda 100ml normalde 109 euro ama tester oldugu icin 40 euro lutfen fikirlerinizi bekliyorum almami tavsiye edermisiniz? Bvlgari Pour Femme...

Son düzenleme:
cnm parfüm isme göre zor alınır bence, sen kendi teninde dene, beğendiğini al çünkü her tende her parfüm aynı durmuyo
birde 40 euro pek ucuz sayılmaz bence
ben orjinal testerları 55 tl den alıyorum 100 ml leri

Tesekkür ederim arkadaslar ben internetten arattim orjinallaeri cok daha pahali ayrica buradaki parfümerilerdende biliyorum bunlarin fiyatlarini evet bende bunlari tek tek deneyip öyle alacagim....

en uygun zaman sabah saatleri ve hıc parfumsuz denemen canım.ve her denedıgınde sadece ıkı bılegını kullan daha fazlası bozuyooo:umursamaz:

Casmir inde 100ml fiyati 39.90 euro.Kizlar lütfen tavsiyelerinizi bekliyorum ne diyorsunuz hangisini alayim...

ben casmiri kullandım 2002 yıllarıydı ağır bir kokuydu durdukça güzelleşen bir kokuydu nasıl diyim kurabiye kokusu olurya çikolatalı kurabiye kokusu gibi diyim sana

Benim naçizane düşüncem ben şu an kullanıyorum ve her sıktığımda kendimi çok özel hissediyorum BLVGARI pour femme yani klasil blvgari kokusu diye geçer buda beni 6 senelik kokum çok güzeldir beğenmeyen yoktur noanın kokusuna bencer vede çok kalıcıdır tavsiye ederim tekrar bir bak bana hak verirsin

Görüşmek üzere..:lepi:

Canım sen orjinal tester ları nereden alıyorsun. Bir de orjinal mi gerçekten?
Ben de orjinal istiyorum 55 tl ye alabilirim

Tesekkür ederim canim ikisinide siparis edecegim.Canim Bvlgari Rose Essentielle hakkinda bir bilgin varmi kokusunu denedim ama kalicicligini test edemedim kalicimi acaba buda?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…