Doğuma Hazırlık Lütfen Oylar mısınız ??

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Bebişimize İsim Arıyoruz

• Ankete Katılan
    59
  • Anket Kapalı .

olduolacak

kuzucuğum melek kızım
Kayıtlı Üye
27 Temmuz 2012
232
2
Kızımız için isim arıyoruz.
Tuana,
Ecenaz
Bengi
anketi lütfen oylar mısınız arkadaşlar..
Şimdiden herkese teşekkürler :KK16:

Son düzenleme:
Allah hayırlı saglıklı kucagınıza almayı nasip etsin.:nazar::nazar:

sizin için kriter mi bilemem ama soyismine uyumuna da dikkat ederim ben olsam :KK16::KK16:

bu üç isimden biriyse kesinlikle bence bengi olmalı. tuana çok var etrafta artık ben sevmiyorum o kadar çok olan isimleri, ece kraliçe demek de hoş da naz olayı hoş gelmiyo bana hele de 18-20 yaşlarında fazla çocuksu duruyo. benginin anlamını bilmiyorum ama söylenişi ağızdan çıkısı estetik açıkçası bana göre.. allah analı babalı büyütsün

Üçünden birini seçmem gerekirse; bengi yi seçtim. yine de farklı alternatiflere açık ol, değerlendir derim, insan ilk çocuğunda iyi düşünemiyo farklı, modern olsun istiyo, fakat sonra pişmanlık yaşayabiliyo. isimlerin, çocukların karakterlerini etkilediğini okumuştum biyerde ( örneğin ismi ateş olan bi çocuğun asabi ve hırçın olması gibi...) kolaylıklar diliyorum canım.

Bence Bengi güzel! Her yasa uygun bir isim. Ecenaz olgun bir bayana yakismiyor, sadece Ece olsa daha iyi.
Tuana isminden ise hiç hoslanmam.. Uydurulmus anlamlara sahip..

Bengi isminin anlamı kalıcı ebedi sonu olmayan hep kalacak olan diyor anlamından dolayı koyma derim çünkü sadece Allah bakidir

bengi dedim ankette ama begüm ismide olabilir aklima geldi.... begüm özü mesela sen bilirsin tabi...
begüm :Hanım, Hanımefendi, Saygın Kadın, Saygıdeğer Kadın; Prenses, Kraliçe, Kadın Hükümdar, Asalet Unvanı

bengi dedim ankette ama begüm ismide olabilir aklima geldi.... begüm özü mesela sen bilirsin tabi...
begüm :Hanım, Hanımefendi, Saygın Kadın, Saygıdeğer Kadın; Prenses, Kraliçe, Kadın Hükümdar, Asalet Unvanı

Canım benim adım Begüm..
Anası BEGÜM kızı da BEGÜM olmasın dedik..
Yoksa ismimi çok seviyorum :KK16:

ben kızımın adını ecenaz düşünüyodum ama babamız beqenmedi canım ecrin ece koycaz ismini ama aklımda hala ecenazda çok qüzel bi isim bence...

canım bencede tuana benimde kızım olursa alternatiflerim arasında tuana ismi var

bana cok hos ve asil geliyo yinede siz bilirsiniz :KK66:

X