• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

lütfen okuyun

serappinar

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Ekim 2012
50
0
96
İstanbul
lütfen okuyun

anksiyete bozukluğu panik atak hastasıyım...lütfen yardım edin..söyliyceniz birkaç cümle benim için çok önemli...doktorum tatile çıktı..onunla konuşamadım...ona soramadım..2 gündür yüzümde kasılma karıncalanma oluyor...aynı anda kolumdada başlıyor..felç olacağım sanıyorum..aynaya bakıyorum bi yamukluk varmı diye..ne olur yazın sizdede oluyoormu

Benimde anksiyete problemim var, ilaç kullandım zamanında bilmiyorum çok faydasını görmedim, maneviyata yöneldim, dua ediyorum bol bol etkisini görüyorum..terapi işe yarıyor mu bilemiyorum ama ilaçlar için aynı şeyi söyleyemem..

Allah sağlık ve şifalar versin ,
Aklınıza en kötüsünü getirmeyin lütfen ,
Allah korusun, tabii ki felç olmayacaksınız Allah'ın izni ile... içinizi ferah tutun , Rabb'e yönelin, olumsuz lakları düşünmemeye çalışın, sizi oyalayabilecek birşeyler yapmaya çalışın ki kendinizi dinlemeye fırsat bulamayın ..
Allah yardımcınız olsun :48:

lütfen okuyun

anksiyete bozukluğu panik atak hastasıyım...lütfen yardım edin..söyliyceniz birkaç cümle benim için çok önemli...doktorum tatile çıktı..onunla konuşamadım...ona soramadım..2 gündür yüzümde kasılma karıncalanma oluyor...aynı anda kolumdada başlıyor..felç olacağım sanıyorum..aynaya bakıyorum bi yamukluk varmı diye..ne olur yazın sizdede oluyoormu

Canım kendine uğraşlar, hobiler edin :) Yürüyüşe çık her gün. Kendine özel kitaplar oku. Sanırım yoğun bir dönem geçirdin ;)

öncelikle Allah şifa versin yardımcı olsun canım bu sıkıntıların yalnız başına geçmez çevrende durumunu bilen insanlar özellikle onlarla vakit geçirmeye çalış, bu tip forum ortamlarında dertleşeceğin benim gibi insanlarda vardır sakin ol hayatta hiçbir şey senden değerli değil unutma bu tip psikolojik rahatsızlıklar için ibadete yönelmek çok iyi gelir tekrar Allah şifa versin canım

Son düzenleme:
ergenlikte bana da anksiyete teshisi koymustu doktor yaklasik 1 bucuk yil git gel .. ben de cok faydasini gormedim durduk yere hala sıkılıyorum bogulacak gibi oluyorum hatta boyle zamanlarda asiri midem bulaniyor kucucuk bir sorun olsa buyutup dev gibi yapiyorum o sorunu ama sunu da cok iyi ogrendim hayatta insanin en iyi doktoru yine kendisi kendini motive et dua et inancini kuvvetlendir eger gidebiliyorsan sakin huzurlu olabilecegin biyerlere çık hersey gececek ve hicbirsey insanin kendinden degerli degil once kendimizi sevmeliyiz

bende de anksiyete var ve hergu yeni bir hastslik korkusuyla yasiyorum. sirti agrir kalbimde mi sorun var, basim agrir beynimde mi soru var, bugun de menumde kafa uyusmasi var. Aslinda hic birseyimiz yok cok sukur ama butun hastaliklari yasiyor gibiyim. ne yazik degil mi? gunlerimiz kaygilarla, korkularla geciyor maalesef :( bende evde yalniz kalmaya korkuyorum 3 aylik bebegim var ya bana birsey olursa, ya duser bayilirsam bebegim ne olur diye... bu hastalik yuzunden bebegimin mutlulugunu yasayamiyorum. Allah'im dermanimizi ver ne olur canima yetti artik:( yalniz degilsin canim. Hayir birde gercekten bir hastalik ciksa o zaman ne yapacagiz onu bilmiyorum, dusunmek dahi cildirtiyor beni... Offf candan bezdiriyor bu illet!!!

Back