Arkadaslar bende kucuken cok kiloluymusum hata fakat 10 yasina geldigimde birddn bire zayiflamaya basladim ve boyum uzamaya basladi suan 22 yasindayim ve boyum 1.70 kilom iste 55 ve gun gectikce iniyorum henuz tartilmadim ama belki 50 bile olmus olabilirim ve zayif oldugum.icin cok uzun gosteriyorum herneyse insanlarin surekli ne kadar guzel demesinden skildim cunku bi insanda ne yoks aonu ister bende biraz dolgun olmak isterim bileklerim incecik her an kirilir gibi yuzum hic yok zaten ve birgun balik yagi icmeye karar verdim ama.cok kotuydu allah kahretsin cok kotuydu sadece bi kere bi kasik aldim ve bidaha almadim sonra gecen sene turkiyeden bi ilac siparis ettim biraz cikolata gibi kokuyor neyse bunude almaya basladim bi sure fakat ne yaziki hic bi faydasi olmadi ve vucudum yumysacik oldu bacaklarim kolarim sanki buda dogal olarak kimsenin hosuna gitmiyor ve inanin 3 gundur sadeve icecek iciyorum baska birsey yemedim aklima gelmiyor bidem kaldirmiyor bugun sadeve 1 2 tane helim peyniri yedim okadar 3 gun icerisinde :) ve sizden ricam ne olursunuz bana yardim edin kilo almak icin elimde ne geliyorsa yapmak istiyorum ramazan yaklasiyor oruc tutmak istemiyorum allah af etsin ama kilo daha cok veririm diye lutfen kili almak icin ne yapabilirim ve vucudumun sert olmasi icin cook tesekur ederim simdiden