• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

lütfen okuyun

candannn

O BENİM DÜNYAMMM
Kayıtlı Üye
6 Ağustos 2009
473
3
96
Edirne
oğlum geceleri uyumuyor.gündüz 3 saat aralıklarla uyuyup uyanan oğlum saat 22.00 den sonra bi türlü uyumuyor gece 3 e kadar bi kaç gündür bunu alışkanlık haline getirdi doyuruyorum sallıyorum uyumuyor.bende eşimle biraz vakit geçirmek istiyorum sinirlerim bozuldu artık nne olur bi akıl verin :( büyüdükçe deişiyor

oğlunuz kaç aylık bilmiyorum ama benim kızım 1 aylıkken gece gündüz kavramımız yoktu. geceleri oturuyoduk gündüzleri uyuyoduk. Ama zamanla düzeldi. Ben artık onu düzenli şekilde uyutmaya başlamıştım çünkü. 12:00, 15:00, 17:00, 20:00 sonra da gece uykusu. 1 saat uyutuyodum sonra kaldırıyodum. Sonra düzeldi. Geceleri uyuyodu sadece emmeye kalkıyodu. Bence siz de deneyin. Bebeğinizi belirli saatlerde uyutun. Geceleri de uyuduğu oda da eğer emziriyosanız loş ışıkta yada karanlıkta emzirin. Onunla hiç konuşmayın ki uykusu dağılmasın. Sadece emzirin gazını alın yatırın. Bi kaç kez yapınca düzeliyo. Biz 1 ay uğraşmıştık.

oğlum geceleri uyumuyor.gündüz 3 saat aralıklarla uyuyup uyanan oğlum saat 22.00 den sonra bi türlü uyumuyor gece 3 e kadar bi kaç gündür bunu alışkanlık haline getirdi doyuruyorum sallıyorum uyumuyor.bende eşimle biraz vakit geçirmek istiyorum sinirlerim bozuldu artık nne olur bi akıl verin :( büyüdükçe deişiyor

Merhaba canım.benim oğlumda pazar günü iki aylık olacak. benimkide gündüz çok az uyuyor gece güzel uyuyor. bazen değişiyor. ilk aylarda normalmiş. yavaş yavaş düzene girecek inşallah. hoşçakal

canım dur daha daha çok erken o daha bu dünyaya bu düzene yeni alışıcak benim bebeğimde hiç uyumazdı,ağlardım sinirden çok üzülürdüm onun için nasıl dayanıyo diye gece gündüz gözler açık bana bakardı olcak bunlar zaman ver annesi birde sen nekadar stres yaparsan ona o kadar yansır sakin ol onu uyuturken müzik aç mesela benimki müzikle uyur ama hep aynı şarkı olmalı arada değişcen her ay bi şarkı tutturcan bağdaştırcak bebek o sesi duydumu uyku dicek,birde uyku merasimi yapmalısın bebek bilmeli bunlardan sonra uyku diye önce altını temizle sonra karnını doyur ve müziğini aç yada sen bişeyler bul ona uykuyu öğretcek bağdaştırcak.üzülme ama zamanla herşey yoluna giricek

Ben ikiz annesiyim kızlarımdan biri de 3 ay boyunca geceleri uyumadı akşam saat 10 dan sonra ağlamaya başlıyor ve bazen 3 te bazen 4 te uyuyordu bende akşam 7den sonra uyutmamaya başladım ve birkaç gün içinde düzene girdi. Önce besliyor sonra altını değiştiriyor sonra da ninniyle uyutuyordum. Tabi bu arada bende çok üzülüyordum kendim için değil diğer bebeğim için çünkü aynı oda da yatıyorduk ve çocuğum kardeşinin ağlamasndan rahatsız oluyordu.
Ama çok şükür geçti artık sadece karınları acıktığı için uyanıyorlar. Yani rutini oturtmak tüm mesele.

benim kızım da gündüz hiç uyumuyor gece 22:00 de yatığ sabah 05:00 te emmeye uyanıyor. emip 07:00 e kadar tekrar uyuyor.

senin kızın kaç aylık böyle olması normal mi ya bebek dediğin uyuyup büyümez mi çok yoruldum valla :(

oğlunuz kaç aylık bilmiyorum ama benim kızım 1 aylıkken gece gündüz kavramımız yoktu. geceleri oturuyoduk gündüzleri uyuyoduk. Ama zamanla düzeldi. Ben artık onu düzenli şekilde uyutmaya başlamıştım çünkü. 12:00, 15:00, 17:00, 20:00 sonra da gece uykusu. 1 saat uyutuyodum sonra kaldırıyodum. Sonra düzeldi. Geceleri uyuyodu sadece emmeye kalkıyodu. Bence siz de deneyin. Bebeğinizi belirli saatlerde uyutun. Geceleri de uyuduğu oda da eğer emziriyosanız loş ışıkta yada karanlıkta emzirin. Onunla hiç konuşmayın ki uykusu dağılmasın. Sadece emzirin gazını alın yatırın. Bi kaç kez yapınca düzeliyo. Biz 1 ay uğraşmıştık.

canım bende senin gibi uytuyorum bebeğimi ilk zamandan beri aynı ve şuan 6.ayına girdive çokşükür hiç uyku sorunu yaşamadık bencede çocuğu belli saatlerde uytmak gerekiyo bikere düzene girdim herşey yolunda gidiyo

evt bende belli saatlerde uyutmak istiyorum ama direniyor ne yaparsam yapayım uyumuyor sadece arabasına yattığında bi yere giderken uyuyor onun dışında gündüzleri hep uyanık bu arada gece kalkıyor sabah 7 de kalkıyor ve tekrar uyuyor 11.30 kalkıyor ondan olabilir mi

Back