• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çocuk Hastalıkları lutfen ..okuyun

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

mangalia

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Ocak 2009
143
0
96
45
Sakarya
kızım 3 ay 10 gunluk doldurdu.süt alerjisi geçirdi.yuzunde çok sivilce vardı.doktora getirdim ve krem vermişti.neyse duzeldi.ama şimdi izler kaldı.küçük delikler.siyah noktalar gibi gorunuyorlar.geçecek diye bekliyorum.daha küçük,cildi degişecek dedim ama hiç bir değişiklik yok.temizliğe çok dikkat verdim.bilen varsa lutfen akıl verin bana.senağlama

dr tekrar göster bi istersen..izler kalacak mı diye..
ama sanmıyorum kalacağını çünkü onun cildi tamtaze ve her ay yenileniyor.mümkün değil binnacık bebişin yüzünde iz kalması..geçmiş olsun...

öncelikle geçmiş olsun.benim bebeğimdede aynı şey vardı.hala da var.dr elidel krem verdi.kortizon içerdiği için kullanmak istemedim. temizleme sütü de vermişti dr.onu kullanıyorum şuan.iz kalacağını sanmıyorum.şampuanlarda yapabiliyor.farklı bir şampuan deneyebilirsin.bu sorun 2 yaşına kadar devam eder dedi bizim dr.çok hassas bir cildi varmış bebeğimin.

Back