24 haftalık hamileyim son 1 haftadır sol bacagımda sancı var..devamlı bir sancı ..ilk doktorum normal oldugunu söyledi ...bugun doktorumu aradım ve 1 haftadır geçmedigini ve yurumekte zorlandığımı söyledim..hemen pazartesi kalp cerrahı doktoruna görünmemi söyledi...aynı problemi yasıyan varmı..kalıcı bir rahatsızlıkmı acaba....korkuyorum kızlar ..lutfen yazın
canım çok geçmiş olsun ... dr la pazartesi mi randevun .. dilerim bişi yoktur.. bazen hamişlerde böle şeyler yaşanabiiliyor.. sakın stese girme.. rahat ol ve bize hayırlı haberi getir bekliyoruz....
tekrar geçmiş olsun.....a.s.
evt canım pazartesi gidecem....aglamaktan gözlerim şişti...rahatsızlıgın kalıcı olmasından korkuyorumpazartesi nasıl olucak bilmiyorum
damar tıkanıklığından şüphelenmiş olabilir doktor. hamilelikte kan koyulaşıyor dvt denilen damar tıkanıklığı oluşabiliyor. bende oldu.doktora gitmeyi ihmal etme ve sakın korkma fazla ayakta kalma ayaklarının yüksek bgir yere dikerek dinlen canım
24 haftalık hamileyim son 1 haftadır sol bacagımda sancı var..devamlı bir sancı ..ilk doktorum normal oldugunu söyledi ...bugun doktorumu aradım ve 1 haftadır geçmedigini ve yurumekte zorlandığımı söyledim..hemen pazartesi kalp cerrahı doktoruna görünmemi söyledi...aynı problemi yasıyan varmı..kalıcı bir rahatsızlıkmı acaba....korkuyorum kızlar ..lutfen yazın [/Q Bende bacagımın acısından yürüyemedim 2 gün kımıldamadan oturdum dr aradım vitamin ignesi verdi bi ignenin başındaymış nebilim
bacağında şişme ve kızarıklık da varsa hemen acile git, dvt ise tedavi alman gerekiyor çünkü.. geçmiş olsun..