lütfen okuyun :(

dilek_286

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Ocak 2008
380
2
45
24 haftalık hamileyim son 1 haftadır sol bacagımda sancı var..devamlı bir sancı ..ilk doktorum normal oldugunu söyledi ...bugun doktorumu aradım ve 1 haftadır geçmedigini ve yurumekte zorlandığımı söyledim..hemen pazartesi kalp cerrahı doktoruna görünmemi söyledi...aynı problemi yasıyan varmı..kalıcı bir rahatsızlıkmı acaba ....korkuyorum kızlar ..lutfen yazın

geçmiş olsun umarım kötü bişi yoktur allh yardımcın olsun

canım çok geçmiş olsun ... dr la pazartesi mi randevun .. dilerim bişi yoktur.. bazen hamişlerde böle şeyler yaşanabiiliyor.. sakın stese girme.. rahat ol ve bize hayırlı haberi getir bekliyoruz....
tekrar geçmiş olsun.....a.s.

evt canım pazartesi gidecem....aglamaktan gözlerim şişti...rahatsızlıgın kalıcı olmasından korkuyorum pazartesi nasıl olucak bilmiyorum

evt canım pazartesi gidecem....aglamaktan gözlerim şişti...rahatsızlıgın kalıcı olmasından korkuyorum pazartesi nasıl olucak bilmiyorum

canım bak hamişsin...sakın ağlayıp kendini hırpalama.....bebeğin annesinin üzüldüğünü hisseder... bak canım bunu hiç unutma bu durum bebeğine de pikolojik olarak yansır.. stersli geçen hamilelikler sinirli bebeklerin doğumuna neden oluyor bu araştırma onaylanmış....
şimdi rahatla.. yaşanacak bişi varsa kaçış yok ... kendini hırpalıyarak bunu değiştiremezsin...
bak ben babamı kaybettim.. yerdenyere attım kendimi aylardır kendime gelemiyorum.. ama sonuç aynı babacığım geri gelmiyor..senağlama.. bu örnek belki biraz katı ama ben senin algılaman için yazdım bunu....
şimdi hamişliğin verdiği hassasiyete de sahipsin seni çok ii anlıyorum.. ama lütfen toparlan, bebeğin için... ve dilerim dr dan gülerek gelirsin bizde burada boşuna endişe ettiğin konusunu konuşuyor oluruz....
dualarım seninle tatlım benim....a.s.

damar tıkanıklığından şüphelenmiş olabilir doktor. hamilelikte kan koyulaşıyor dvt denilen damar tıkanıklığı oluşabiliyor. bende oldu.doktora gitmeyi ihmal etme ve sakın korkma fazla ayakta kalma ayaklarının yüksek bgir yere dikerek dinlen canım

Tedavisi nasıl oluyor canım sende hamişmiydin ve çözümü oldumu?

yok canım bence üzülme ben hamilelkte ayağına vuranı çok gördüm.bi tanıdıımızda sürüyerek gidiodu merakk etme derim ben!!

canım Merhaba;
bende bugün çok yordum kendimi ve sanki iki bacağıma yandan biri vurmuş uyuşmuş gibi oldu, ses de çıkaramadım.Yavaş yavaş geçti sonra..Bu arada 6-7 kilo aldım galiba.22.haftaya gireceğiz.Bu sıcaklar bana ağır gelmeye başladı.Nasıl geçiricez bilmiyorum ama Allah yardımcımız olsun.İnşallah senin de yorgunluktan falandır. Üzme sakın kendini ve bebeğini.

benimde bacaklarımda ağrı oluyor.kramp şeklinde.dr bana fazla ayakta durma uzan ve sol tarafına yatarak dinlen demişti.magnezyum falan verdi. inşallah seninkide benzer bi durumdur yani önemsiz.gebelikte genişleyen damarlar yüzünden ağrı kramp hemoroit falan olurmuş.ama mutlaka drun takibimde ol.içini rahat tut canım

umarım basit bir rahatsızlıktır..bende sag bacagımın agrısından çok agladım..doktorum önce kalsiyum sonra magnezyum verdi..ama arkadasalr haklı çok stres yapma..çk geçmiş olsun arkadasım

canım öncelikle geçmiş olsun inş.önemli bişi yoktur.benimde oluyor ara ara sol bacağımda ve bir gün sürüyor genelde.üzme kendini stres yapma

Bende bacagımın acısından yürüyemedim 2 gün kımıldamadan oturdum dr aradım vitamin ignesi verdi bi ignenin başındaymış nebilim[/QUOTE]

canım vitamin ignesinden sonra geçtimi kaç tane vuruldun ?umarım benimkide sadece ignelik bişeydir

bacağında şişme ve kızarıklık da varsa hemen acile git, dvt ise tedavi alman gerekiyor çünkü.. geçmiş olsun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…