- 26 Ekim 2016
- 869
- 504
- 103
Merhaba arkadaslar oglum 4,5 yasinda ve ilk okula gidiyor 7 ay oldu baslayali ben yurt disinda yasiyorum ve burada cocuklar ilkokula 4 yasinda basliyorlar (cook erkenmis dediginizi duyar gibiyim bana gorede oyle ama napalim gondermek zorundayiz) neyse konuma doneyim bugun oglumun ogretmeniyle gorustuk bana oglun 7 aydir burda ve cok alisti okula cocuklarla cok guzel kaynasti herkesle oynuyor biz ogretmenler olarakta oglundan cok memmunuz daha hic uyari bile almadi tatli ve sevimli gibi guzel seyler dedi sonra ama gelisim olarak biraz arkadan geliyor dedi bizimle göz teması kurmuyor dedi hoscakal dedidimizde bize cevap vermiyor dedi cok sasirdim cunku evde asla oyle degill giz temasi herzaman vardi hatta gozumun icine icine bakar bizim cevredende cok sevilir oglum gec konustu ama simdide susmuyor ama malesef oglumun hic hollandacasi yok ben ondan kaynaklandigini dusunuyorum hatta ogluma sordum neden sen ogretmene hoscakal demiyosun dedim gulerek ben hosckal demek istemiyorum dedi bazen bilerekk yapiyor ama şu göz temasina cok kafam takildi canim sıkıldı otizm falan baktimm lütfen biseyler soyleyin yoksa oglum otizmmi diye dusunmeye basladim.okuyan herkese simdiden tskr ederim