Lütfen okuyun ..!.Sabredemiyorum..

Sunny_

Nirvana
Kayıtlı Üye
27 Mayıs 2009
81
20
613
İstanbul
okulumda 3 yıldır çok yakın oldugum yedigimiz içtigimiz ayrı gitmeyen bi arkadaşım vardı o kadar yakındıkki kardeş gibi bu arkadaşımın annesi babası yok var ama onu bebekken anneannesine bırakmışlar oda orda büyümüş gitmiş anneannesi bakıyo ona neyse biz bu arkadaşımla sürekli birbirimize gidip gelir herşeyimizi paylaşırdık okuldayken sürekli yanyanaydık ewe gelioduk akşama kadar msjlaşıyoduk birbirimize doyamıyoduk resmen ben çok deger veriodum ona ben (onunda bana verdigini zannediodum) bide benim annem babam çalışıyo ben ewde yanlız kalıodum onların boşlugunu arkadaşımla dolduruyodum ama aralıktan beri konuşmuyoruz bi ara çok aglamaya fln başlamıştı anlat diodum anlatmıodu sürekli cnm sıkılıyo falan diodu soruorum sölemiyo yardımcı olamıyorum o yüzden........ sonra yavaş yavaş benden uzaklaştı konuşmuyo anlatmıyo hergün ewe gider gitmez msj çeken arayan bize damlayan kız gitti yerine bambaşka biri geldi bide ben normalde servisle gidiodum sırf onunn için o istedi diye otobüsle gitmeye başladım ama o beni hep yanlız bırakıyodu benle gidip gelmiodu aynı otobüsteyiz yanıma bile gelmiodu kaç defa knuştum niye böle yapıosun die ailevi sorunlarım var dedi geçiştirdi ......... sonra yine bigün sömestır tatiline gircez son gnlerimiz herkes okulu asıyo bu arkadaşımda sabah baktım siwil kıyafetleriyle hayırdır dedim arkadaşlarla gezmeye dedi bensiz hiçbiyere gitmeyen kız en yakın arkadaşına haber vermeden diger kızlarla qezmeye qidio çok aqırıma qtti tabi snra ben bi ara bunalıma girdim sürekli aqlıorm nldu die sordu bnde senin yüzünden dedim nie ble yapıosn fln dedim nie eskisi gibi degil nldu naptm sna faln dedim bana sorun sende degil ben böyle istiorm artık sana ihtiyaç duymuyorum gibisine konuştu bende ona diqer arkadaşların benim yerimi aldı galiba dedim ewet sana ihtiyacım yok dedi bana ben o kadar kötü oldumki her gün aglıorm bunalıma girdim resmen gece uyuyamıorum sabah uyancagım saatten çok erken kalkıyorum en sonunda ailem beni psikologa götürdü konuştuk faln psikolog depresyon dedi arkadaşına çok güvenmişsin yaptıklarını hazmedememişsin dedi yaklaşık 2 aydır depresyon hapı kullanıyorum ama o zmn bnimle bi çift laf etmesi için 9 takla atan ben şimdi ondan nefret ediorum okulda sürekli beni taklit edio nerdeyse arkadaşlarım arkasndan bakınca ben diye çagırcak ne giyersem onu giyiyo saçlarıma nası yaparsam bakıorm okulda öyle yapıo kendimi o kdr zor tutuorumki ona saldırmamak için içimde ona öle bi nefret varki ynımdan geçerken ona bi tane patlatasım geliyo napcm blmiorm kendime nasıl hakim olcam daha 2 senem var okulda aynı sınıfta olcaz onun hareketlerini sürekli görmeyi hazmedemiorm bna daha neler neler yaptı yenir yutulur seyler degil napcm blmiorm _*senağlama

yapcak birşey yok
gençlik heyecanı işte..
ne güzel insanları tanıyorsun işte bunların hepsi sana birer ders olsun
kazık yiye yiye öğrenceksin hayatı,insanları
ve gün gelicek şuan üzüldüğün şeylere gülceksin
gülüp geçiceksin..

Canım bir arkadaşa bu denli bağlılık normal değil gerçekten..Hayatının merkezine onu koymuşsun..dünya onun etrafında dönmüş..KArdeşten bile öte bir yere oturtmuşsun kalbinde.Yol ayrımında da büyük bi çöküş yaşadığın belli..demekki arkadaşının yeni ortamı,seninleyken olan ortamından çok daha fazla cazip gelmiş ona..anladığım kadarıyla uçlardaki yaşam tarzının büyüsüne kapılmış ve sen ona yetmemeye başlamışsın..Kendi bi tercih yapmış ve sana da sonunda söylemiş..evet büyük bi vefasızlık yaptığı,insan allak bullak olur böyle bi durumda..nankörlük diye içlenebilirsin ama unutma kimse vazgeçilmez değildir..hayatın o kadar başındasın ki,bu yaşadığın şey,yaşayacaklarına ancak prova olur..Kimseye bu kadar aşırı derecede bağlanma,her zman kötü sonlara kendini hazırla..hep istediğin gibi olmaz herşey..psikolojik tedavi görücek kadar kendini ona adamış olman çok şaşırtıcı..hayatla nasıl mücadele ediceksin bu şekilde? arkadaşının diğerlerini tercih etmesi,fırtınıdaki bir kum kadar ufak bi ayrıntı..sürekli onu düşünürek,nefretini büyütürek kendine yazık etme..bırak herkes seçimini yaşasın..seninde yeni dostlukların mutlaka olucak..derslerine yoğunlaş..

hayatta nelerle karşılaşıyor insan.. daha hayatı yeni tanımaya başlıyorsun.. ekmek elden su gölden yaşıyorsunuz daha.. derslerden başka sorumluluğunuz olmadığı için arkadaşlarınızla kapışıyorsunuz... hayat o kadar acımasızki zamala öğreneceksin... kimseyi tanımadan fazla özelini anlatma... yarın başkalarından duyarsın sonra.. seneler geçse bile bazen sırtından bıçaklıyorlar insanı.. hakkını yiyip seni çiğneyip kendini haklı çıkarırcasına davranıyorlar... arkadaşının çocukluğuna ve aile psikolojisine ver... belkide senin ailen olduğun için hazmedemiyordur... bende 17 yaşında babamı kaybettiim... çok zor arkadaşımın babasıyla telefonda bile konuşmasını kıskanıyor insan.... o yüzdende uzaklaşmış acımasızca davranmış olailir.. kendi haline bırak.. hatasını anlarsa affedersin ( affetmek büyüklüktür) yoksa bırak gitsin kimse ona yardım edemez...

uzulme canim benim
belliki sizinle yasadigi sure icinde seni aileni kiskanmis yada kendinin yasayamadigi seyi sende gorunce uzulmusdur oyle rahat davranmaya calisiyodur uzaklasmasinin sebebi o olabilir
birak herkesede birdaha bu kadar deger verme hic takma onu ne kadar onemsedigini bilirse o kadar giciklik yapar o yuzden ilgilenme onemsemiyormus gibi yap...

onemli olan senin sagligin ve hayatin onlara onem ver sen
pisman olur ileride....

Boşwer merwecim sabırlı ol we ne olursa olsun kimseye kin gütme bir gün yaptığı hatanın farkına waracak we senden özür dileyecek göreceksin ne demişler iyilik yap denize at balık bilmezse halik bilir yerimseniben

arkadaş da olsa bir insana bu kadar bağlanmak niye arkadaşlık bu başladığı gibide bitebilir tabi.. küçüksün daha ne dertler olaylar olacak hepsinde depresyona girersen yandın.. biraz daha güçlü olmalısın..

canım bu ne böyle onu sanki hayatının merkezi yapmışsın...
sende insanları böyle gör artık kimseye güvenilmeyeceğinide bil...
niye üzülüp depresyona giriyorsun ki...
o hiç yokmuş gibi davran...

Mervecim inan bir kaç yıl sonra niye ben bu kadar üzülmüşüm bu kız için diyeceksin kendi kendine.Bırak sana değer vermeyene sen hiç verme.Dünya o kadar çok güzellikle dolu ki böyle seni üzen şeyleri düşünerek zamanını boşa harcama derim.Benim bu dediklerimide arkadaşlarını düşünme anlamındada düşünme sakın tabiki sağlam dostlukların olacak ama arada böyle çürüklerde olabiliyor işte dünya bu yani kötüler olmasa iyilerin değeri nasıl bilinecek? a.s.

konuya gelince çok güvendiğinz için sarsıldınız baya ama yacak bişe yok kız sana ihtiyacm yok demiş
sizde yeni bi arkadaş bulun ve takmayın artık onu.ve sezdrmeyn artk onu taktığınızı...

Canım benim kıyamam sana anlattığın olayın bir kaç(bir kaç hem de )benzerini ben yaşadım, yaşattım da. Yerin de olsam onunla muhattap olan arkadaşlarını güzelce uyarırdım sana yaptığını onlara da yapmasın ya da görmemezlikten gelirdim .Benden sana güzel bir nasihat.. Hayatta ki en büyük işkence umursamamaktır onu duyma ,görme yokmuş gibi davran İşte o zaman ne demek istediğimi anlarsın seninle tekrar arkadaş olmak için can atacaktır (Eğer durum anlattığın gibiyse).
Canım yanlış anlama bazı durumlar ilk başta insanın canını sıkmasa da zamanla yorar benim lezbiyen bir arkadaşım vardı üstelik melenkonikti ne kadar ona yardımcı olmaya çalışsam da içime kasvet getirirdi.
Aynı şekilde çok sevdiğim ama sürekli o depresyonlu halinde kurtaramadığım sürekli kendinden yaşça büyük insanlarla birlikte olan takıntılı ve kendisinden güzel olan insanları hazmedemeyen arkadaşım vardı Şimdi düşünüyorum nasıl görüşüyormuşum diye.Anlatmak istediğim zaman zaman arkadaş seçerken iyi seçenekler gelmeyebilir ama bu gelmeyeceği anlamına gelmez .Ayrıyetten çuvaldızı biraz da kendine batır bakalım çok mu yüz verdin? kızın çok mu üstüne gittin?.Bunalttın belki de kızı...

ya mervecim bak dönüpdolaşıp duryom. ilgilendim konunla. bişilerde demek istiom ama. zaten bak depresyon boyutuna kadar dayanmıssın.

ya ilk okudugumda söle düşündüm acıkcası. bence bu kız lezbiyen eğilimli. yani ifadelerinden onu düşündüm. benim yerimimi aldı diğerleri...artık bana ihtiyacı yokmu...
hani sanki bir arkadasa değilde sevgiliye sitem kelimeleri bunlar.
herneyse kankacınla normalde olsanız bu tür şeyler bazen genclikte oluyor. bir dönem bir grupla takılınırken bir dönem sora baska grupla takınılmaya baslanıyor.
sen boşverr.. işine gücüne bak. hem seni taklit etmesi hoş bişi. demekki sana özeniyor. içten eni taktir ediyorki böyle bişi yapıor.
insanlara bu kadar kapılma mervecim benden sana arkadas tavsiyesi. yediğin içtiğin ayrı gitmeyen arkadasından darbe alıp dayanamıosun.
yarın bigün köpek gibi asık oldugun adamdan darbe alırsan napcaksın?? herşeyi bırak.yatagını paylaştıgın insan sana ihanet edebilir bigün.
bu kadar dayanıksız mı hazırlanıyosun hayata.
ammaaaaann giden ağaaann gelen paşan olsunn fıstıkkkkk
şu saldırma hırsına gelincede.Bence o kıza ilk fırsatta okkalı bi tokat yapıstır.içinde hırs kalmasın

canim olayina cok uzuldum buna yakin bende olay yasadim cok sevdiyim arkadasimdi senin gibi yediyim ictiyim ayri gitmazdi senelerce boyle gitti erkek arkadas buldu gene aramiz iyidi ama erkek arkadasi yalanlar atinca ona inandi ve bi sil gide sildi beni sener oldu gorusmuyoruz ama nezaman karsima ciksa aglamamak icin kendimi tutuyom ruyalarimda goruyom keske unutsam diyorum biliyorum kolay degil allah yardimcin olsun

daha hayat yeni başlıyor senin için. böyle böyle insanlara ne kadar güven duymayı öğreneceksin. fazla kafana takma bence. benimde arkadaşlarım neler neler yaptı. üzülmüyorum ewet hemde çok ama ben onlara hiçbir kötülük yapmadım ki, hep ben aradım konuştum hep onların dertlerine ortak oldum yardımcı oldum. peki onlar ufak bir derdimi anlatmaya kalkınca umursamaz tavırlar sergilediler. yaşadığımız herşey bizim için birer ders bunu unutma. birde hayatında kimseye gerçek anlamda güvenme sırrını söyleme.

boşver canım sen değil o seni kaybettiği için üzülsün...
Hayatta ne arkadaşlar çıkacak karşına sana tek diyeceğim şu bu hayatta kimseye güvenme çok üzülürsün sonra...

yorumlarınız için hepinize teşekkür ederim benim yaşadıgımı başkalarınıda yaşayıp aşmış oldugunu ögrenmek beni rahatlattı...benim ona baglılıgımın sebebi daha önce hiç böyle yakın arkadaşım olmadı kimseye rahatça sırrımı anlatmadım kimseyle gönlümce gezip eglenmedim kimseyle arkadaşlık dayanışması yaşamadım onu kaybedince boşlugunu kimseyle dolduramadım bide ben hiçbir arkadaşım için ona yaptıklarımı yapmadım o onu çok önemsiyodum onun arkadaşlıgımızı bu şekilde bitirmesi çok zoruma gitti..neyse hepinize teşşekkür ederim

bi arkadaşını bu kadar kafaya takmış olman çok gereksiz bişey..
bence artık o arkadaşını yok say,önemseme..daha falza kendini üzme boş yere

Tam lise çağım da bende buna benzer bir problem yaşamıştım
Üç arkadaştık ve ben haksız yere dışlanmıştım hayatım bitti sanmıştım onlarsız birşey yapamam sanmıştım.
Öyle değilmiş onlar olmasa da hayatım devam ediyormuş kaç sene aynı sitede oturduk umursamadım, görmezlikten geldim.. Sende öyle yap... Boşver...

Back