okulumda 3 yıldır çok yakın oldugum yedigimiz içtigimiz ayrı gitmeyen bi arkadaşım vardı o kadar yakındıkki kardeş gibi bu arkadaşımın annesi babası yok var ama onu bebekken anneannesine bırakmışlar oda orda büyümüş gitmiş anneannesi bakıyo ona neyse biz bu arkadaşımla sürekli birbirimize gidip gelir herşeyimizi paylaşırdık okuldayken sürekli yanyanaydık ewe gelioduk akşama kadar msjlaşıyoduk birbirimize doyamıyoduk resmen ben çok deger veriodum ona ben (onunda bana verdigini zannediodum) bide benim annem babam çalışıyo ben ewde yanlız kalıodum onların boşlugunu arkadaşımla dolduruyodum ama aralıktan beri konuşmuyoruz bi ara çok aglamaya fln başlamıştı anlat diodum anlatmıodu sürekli cnm sıkılıyo falan diodu soruorum sölemiyo yardımcı olamıyorum o yüzden........ sonra yavaş yavaş benden uzaklaştı konuşmuyo anlatmıyo hergün ewe gider gitmez msj çeken arayan bize damlayan kız gitti yerine bambaşka biri geldi bide ben normalde servisle gidiodum sırf onunn için o istedi diye otobüsle gitmeye başladım ama o beni hep yanlız bırakıyodu benle gidip gelmiodu aynı otobüsteyiz yanıma bile gelmiodu kaç defa knuştum niye böle yapıosun die ailevi sorunlarım var dedi geçiştirdi ......... sonra yine bigün sömestır tatiline gircez son gnlerimiz herkes okulu asıyo bu arkadaşımda sabah baktım siwil kıyafetleriyle hayırdır dedim arkadaşlarla gezmeye dedi bensiz hiçbiyere gitmeyen kız en yakın arkadaşına haber vermeden diger kızlarla qezmeye qidio çok aqırıma qtti tabi snra ben bi ara bunalıma girdim sürekli aqlıorm nldu die sordu bnde senin yüzünden dedim nie ble yapıosn fln dedim nie eskisi gibi degil nldu naptm sna faln dedim bana sorun sende degil ben böyle istiorm artık sana ihtiyaç duymuyorum gibisine konuştu bende ona diqer arkadaşların benim yerimi aldı galiba dedim ewet sana ihtiyacım yok dedi bana ben o kadar kötü oldumki her gün aglıorm bunalıma girdim resmen gece uyuyamıorum sabah uyancagım saatten çok erken kalkıyorum en sonunda ailem beni psikologa götürdü konuştuk faln psikolog depresyon dedi arkadaşına çok güvenmişsin yaptıklarını hazmedememişsin dedi yaklaşık 2 aydır depresyon hapı kullanıyorum ama o zmn bnimle bi çift laf etmesi için 9 takla atan ben şimdi ondan nefret ediorum okulda sürekli beni taklit edio nerdeyse arkadaşlarım arkasndan bakınca ben diye çagırcak ne giyersem onu giyiyo saçlarıma nası yaparsam bakıorm okulda öyle yapıo kendimi o kdr zor tutuorumki ona saldırmamak için içimde ona öle bi nefret varki ynımdan geçerken ona bi tane patlatasım geliyo napcm blmiorm kendime nasıl hakim olcam daha 2 senem var okulda aynı sınıfta olcaz onun hareketlerini sürekli görmeyi hazmedemiorm bna daha neler neler yaptı yenir yutulur seyler degil napcm blmiorm _*senağlama