- 8 Ağustos 2015
- 31
- 4
- 30
- Konu Sahibi Atalay_basak
geçmiş olsun. isim atalay mı başak mı?
Teşekkürler, Başak
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
geçmiş olsun. isim atalay mı başak mı?
Ben kullandım baya, bi yan etki görmedim aksine. Sadece doktor yazarsa, söylerse kullanın ama hangi ilaç olursa olsun .
İ.v formu mu tableti mi va r sen de? Diğer antibiyotiklere biraz daha geniş spektrumlu ve daha etkili daha ciddi mevzularda kullanılıyor.....Rahatsızlığın ne ona göre yorum yapabilirdik
Bende hafif düzeyde eriteme neden olmuştu ama geçti. Doktorun ne için vermişti?
Cefaks degil de mi ?Derin nefes alınca kalbime bicak saplanir gibi oluyor şikayetiyle gitmiştim ayni zamanda grip belirtileri de vardi hapşırma boğaz ağrısı vs kan tahlili akciğer röntgeni vs bi takim tetkikler yaptı bi sey yok dedi antibiyotik yazmis usuttugumu dusundu sanirim
Anladım geçmiş olsun canım üşütmüşsün o saplanma da kaslarındandır. ilaçlarını düzenli kullan aksatma. çok ağrın olursa sıcak su torbası koyabilirsin göğsüne. ilaçların bitince kontrole git lütfen. eğer o ağrı ve batmalar geçmezse kalp ve damar hastalıklarına uğra mutlaka.Derin nefes alınca kalbime bicak saplanir gibi oluyor şikayetiyle gitmiştim ayni zamanda grip belirtileri de vardi hapşırma boğaz ağrısı vs kan tahlili akciğer röntgeni vs bi takim tetkikler yaptı bi sey yok dedi antibiyotik yazmis usuttugumu dusundu sanırım
HayırCefaks degil de mi ?