Lütfen okuyun önemli

İ.v formu mu tableti mi va r sen de? Diğer antibiyotiklere biraz daha geniş spektrumlu ve daha etkili daha ciddi mevzularda kullanılıyor.....Rahatsızlığın ne ona göre yorum yapabilirdik

İ.v formu mu tableti mi va r sen de? Diğer antibiyotiklere biraz daha geniş spektrumlu ve daha etkili daha ciddi mevzularda kullanılıyor.....Rahatsızlığın ne ona göre yorum yapabilirdik

Derin nefes alınca kalbime bicak saplanir gibi oluyor şikayetiyle gitmiştim ayni zamanda grip belirtileri de vardi hapşırma boğaz ağrısı vs kan tahlili akciğer röntgeni vs bi takim tetkikler yaptı bi sey yok dedi antibiyotik yazmis usuttugumu dusundu sanirim

Bende hafif düzeyde eriteme neden olmuştu ama geçti. Doktorun ne için vermişti?

Derin nefes alınca kalbime bicak saplanir gibi oluyor şikayetiyle gitmiştim ayni zamanda grip belirtileri de vardi hapşırma boğaz ağrısı vs kan tahlili akciğer röntgeni vs bi takim tetkikler yaptı bi sey yok dedi antibiyotik yazmis usuttugumu dusundu sanırım

Vucutta zararli bakteriler olduğu gibi, yararlı olanlar da var...Bunlara flora deniyor...Yani eger siz ihtiyacınız olmadigi halde antibiyotik kullanırsanız,bu antibiyotik sizde bulunan normal florayi yok eder...Normal flora yok olunca ,fırsatçı diğer mikroorganizmaların bunların yerini alır...Mantar yasayanlar bu yüzden yaşamış olabilir...Çünkü antibiyotiklere zararlı bakterilerin yanında yararlilari da yok edebiliyor...Onun için genelde ağız ile ilgili bi sorun yoksa barbara onerilmiyir...Çünkü ağız içi normal bi flora var zaten, bu flora diğer zararlı mikroroganizmalarin yerleşmesini engelliyor...Ama siz bunu yok ederseniz, diğer zararlı organizmalar gelip yerlesebilir...

Derin nefes alınca kalbime bicak saplanir gibi oluyor şikayetiyle gitmiştim ayni zamanda grip belirtileri de vardi hapşırma boğaz ağrısı vs kan tahlili akciğer röntgeni vs bi takim tetkikler yaptı bi sey yok dedi antibiyotik yazmis usuttugumu dusundu sanirim
Cefaks degil de mi ?

Derin nefes alınca kalbime bicak saplanir gibi oluyor şikayetiyle gitmiştim ayni zamanda grip belirtileri de vardi hapşırma boğaz ağrısı vs kan tahlili akciğer röntgeni vs bi takim tetkikler yaptı bi sey yok dedi antibiyotik yazmis usuttugumu dusundu sanırım
Anladım geçmiş olsun canım üşütmüşsün o saplanma da kaslarındandır. ilaçlarını düzenli kullan aksatma. çok ağrın olursa sıcak su torbası koyabilirsin göğsüne. ilaçların bitince kontrole git lütfen. eğer o ağrı ve batmalar geçmezse kalp ve damar hastalıklarına uğra mutlaka.

X