- 21 Ocak 2018
- 1.420
- 4.127
-
- Konu Sahibi eslembade14
Insallah okbdendir. bugün surekli kafamda bu var surekli agliyorumOkb yüzünden böyle düşünüyor olabilirsiniz sonuçta eşiniz kızkardeşinizi ilk defa görmüyor böyle bir durum olsaydı daha önceden fark ederdiniz diye düşünüyorum.
Insallah oyledir. Inanin cok kötüyüm eşime de soruyorum bu konuyu. Ne düşündüğü bile umrumda olmuyor. Aciklama yaptikca aklima yeniden geliyor. Ya baktiysa diye. Herkes benimle dalga gecer gibi konuşmuş ama ben cok kotu durumdayim.okb ve lohusalik birlesmis olmali eminim esiniz kardeşinizi seneler icinde her halde görmüştür. bakacak olsa daha once de bakardi. kurmayin kafanizda.
lutfen sigara ictikten sonra da bebeklerin yanina gitmeyin. ustunuzu basinizi degistirip tekrar kucaginiza alin.
Insallah oyledirAnlik gözü dalmistir. Özellikle poposuna baktigini sanmiyorum.
Sapiklar bile gözünü dikip bakmaz çıplak falan olmasi lazim ancak. Gözü daliyor insaninInsallah oyledirkafayi yicem
Niye dalga geciyorsunuz kiMemelerden kurtarırsın bacım sen. Dert etme.
Yooo benim hayatımda hiç yeri gelmiyor kimseye bakmıyorum.Ha bide yeri geliyor bizde birilerine bakıyoruz bu kadar abartmayın bazı şeyleri
Yooo benim hayatımda hiç yeri gelmiyor kimseye bakmıyorum.
Bakıyorsanız var bı sorun bence
Gözünüz kapalı gezdiğinize o kadar eminimkiYooo benim hayatımda hiç yeri gelmiyor kimseye bakmıyorum.
Bakıyorsanız var bı sorun bence
Lütfen boyle düsünmeyin. Ben derdimi yazdım. Neden bi tavsiye vermek yerine fake diyorsunuz ki? Insanlarin derdi olmasa boyle seylere niye ihtiyac duysun. Rabbim benim yardimcim olsun. Belki dedim kizlar bana yardimci olur. Olandan da olmayandan da Allah razi olsun. Ama inanin hamilelikte ölümü dusunecek kadar depresyona girdim. Şu anda boyle bir olayi takinti yaptim. Yardim istedimFake olduğuna yemin edebilirim ama kanıtlayamam.Yeni üyeler bu ara böyle konular açıyor nedense
Nasıl bu kadar net konusabiliyorsunuz.Ustelik yeni doğum yapmış zor durumda bir kadına.Gozunuzle gördünüz mü, bu nasıl bir eminlik durumu. İnsanın gozu dalabilir yanlışlıkla .Üstelik konu sahibi kıskancım,okb ve lohusalık var diyor. Yani herşey olabilir , insanları bu kadar kolay itham etmeyelimMalesef cogu erkek gozune hakim.degil ustelik farkinda.da.degil oyle.bir yerlesmis ki ...esin.salaga yatmasin sen yanlis.gormediysen bakmistir kiz kardesinde.o varken.yanina gelmesin cem.yilmazdan baldiz sakasini.duydugumdan.beridir kendime gelemiyorum kusura bakmayin kiskancliktan ziyade koruma.icgudusu olmasi lazim gorduysen gormussundur
Allah razi olsun sizden beni siz anlamışsınız ama ne yapacağımı ne düşüneceğimi bilemiyorumNasıl bu kadar net konusabiliyorsunuz.Ustelik yeni doğum yapmış zor durumda bir kadına.Gozunuzle gördünüz mü, bu nasıl bir eminlik durumu. İnsanın gozu dalabilir yanlışlıkla .Üstelik konu sahibi kıskancım,okb ve lohusalık var diyor. Yani herşey olabilir , insanları bu kadar kolay itham etmeyelim
Sen yanlis gormediysen diye belirttim ,amacim boyle bir hareketi varsa esinin gorduyse uyarsin ki uyarmis oda kasina gozune sahip ciksin diye yazdim.Nasıl bu kadar net konusabiliyorsunuz.Ustelik yeni doğum yapmış zor durumda bir kadına.Gozunuzle gördünüz mü, bu nasıl bir eminlik durumu. İnsanın gozu dalabilir yanlışlıkla .Üstelik konu sahibi kıskancım,okb ve lohusalık var diyor. Yani herşey olabilir , insanları bu kadar kolay itham etmeyelim