-
- Konu Sahibi eslembade14
Evet uzun uzun baktığını görmedim. Anlıktı baktığını gördüm. Yani gözü o tarftaydi kiz kardeşim dönünce kafasını kaldırdı. Yani tam bilemiyorum ama bunu gördüm. Bilemedim ne dusuncegmiGözü takılmıştır bakmıştır öyle. İlla bir anlam aramayın altında. Durup uzun uzun baktığını görseniz neyse de anlık olan bir şey.
Bende bilemedigim için yardim istedim. Neden bu kadar kiricisinizRica etmişsiniz okudum
Sonra baktım zaman kaybıymıs
Balık etli yazmıssınız da accık daha detay ver yanı nasıl poposu kalkık yuvarlak falan mı squat yapar mı
Size önerim spor
Vücut şekillenir size de bakarlar
Ben de bakıyorum popodur baktırır
Gözdür hakkıdır
Bir de ben kız kardeşime baktığını meslea kabullenmizdim hanı siz baya rahat kabul etmişsiniz onu
Kocan zaten kız kardeşine o gözle bakıyorsa boşa
Ama zannetmıyorum
Gerçek dışı allahaşkına okb olabilir bunda sorun yok daBende bilemedigim için yardim istedim. Neden bu kadar kiricisiniz
Bende onu yazmaya geldim ilaç zararsız diye belirtiyor ama sigaradan da geri kalmıyor doğurur doğurmaz çıkıp yaktın mı bitaneKonunun fake olduğunu düşünüyorum. Ama yine de yazayım. Takıntı yapacaksanız bir haftalık el kadar bebekleriniz varken sigara içmeyi, onlara verdiğiniz zararı takıntı yapın.
Bence siz iyi olmaya bakın , destek alın. 3 küçük yavrunuz var, size ihtiyaçları var. Sigaradan uzaklaşmak ilk amacınız olsun. Size de, çocuklara da çok günah . Eşinizi de emin olmadığınız birşey icin yaralamayin, bu ağır bir itham, anlik birseydi diyorsunuz.Gerçekten insanın yanlışlıkla gözü dalabilir.Allah razi olsun sizden beni siz anlamışsınız ama ne yapacağımı ne düşüneceğimi bilemiyorum
Ne kadar bunalimda oldugumu bilseniz bunlari yazmazdiniz.Bende onu yazmaya geldim ilaç zararsız diye belirtiyor ama sigaradan da geri kalmıyor doğurur doğurmaz çıkıp yaktın mı bitane
Valla bebelerini düşünmeyene ne yazayım yazık yaNe kadar bunalimda oldugumu bilseniz bunlari yazmazdiniz.
Cipralex verdi. Bebekleri emziriyorum sütümü sagip ilacı iciyorum. Zarari en az olan ilac dedi. Bunu diyen prof.Ben bilmiyorsam aydınlatın lütfen okb hastalığının tedavisi için serotonin arttırıcı ilaçlar kullanıloyor
Tek grup sayılır hangi ilaç bebeğe zararsızmıs cidden merak ettim adını yazar mısınız
Bilgilenmek istiyorum
Ben inanmıyor değilim ki prof der soracagım bu ilacı bişgilenicem elbetteCipralex verdi. Bebekleri emziriyorum sütümü sagip ilacı iciyorum. Zarari en az olan ilac dedi. Bunu diyen prof.
Yorum yazmayıp es geçebilirsiniz aslında, özellikle uğrayıp yorum yapmaya bence gerek yok. Özellikle de iyi değilim diyen kadınlara bunu yapmasak zaten psikolojik olarak zor durumdalar, bu yorumlar üzücü olabiliyor.Gerçek dışı allahaşkına okb olabilir bunda sorun yok da
Kız kardeşinden bahsediyoruz
Kabul edersin ki kimse burada psikolog değil bundan kırılmak istemıyorsan topluluk olan yere yazma mesela