- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
lütfen okur musunuz
- Konu Sahibi xxgirlxx
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- hamielik belirtileri
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
adetin bitti miÇok fazla akıntım ve kasık ağrım var neden olabilir
Evet bitti ayın 6sında ama normalde çok ağrım olur olmadı o kadaradetin bitti mi
Teşekkür ederimve sunu da söylim yumurtlama döneminde degilmissin o yüzden hamile kalma ihtimalin yok denilecek kadar az hatta ihtimal bile yok yumurtlama dönemin olsaydı zevk suyu gelseydi tamam hadi ihtimal olabilirdi ama bosalma olmamıs yumurtlama döneminde degilmissin bosuna kendini korkutma psikolojik olarak etkilenirsin
akıntı icin sıkıntı yapma akıntı hep olabilcek seyler adet baslangıcında ve adet bitiminde akıntıların olabilir yumurtlama döneminde de akıntı olabilir o yüzden bunu düsünmeEvet bitti ayın 6sında ama normalde çok ağrım olur olmadı o kadar
Normalde böyle olmuyor o yüzden sormak istedim dün ve bugün kasıklarım çok ağrıyor ve su gibi bi akıntım oldu normal de akıntım oluyor ama ağrım yoktuakıntı icin sıkıntı yapma akıntı hep olabilcek seyler adet baslangıcında ve adet bitiminde akıntıların olabilir yumurtlama döneminde de akıntı olabilir o yüzden bunu düsünme
Şimdi bana kızmayın. Önce bunu belirteyim..Sevgilimle ayın 30-31 temmuz gibi birliktelik yaşamaya çalıştık içime girdi ama çok az boşalma vs olmadı. 2 gün sonra regl oldum normalde 4 günüm daha vardı erken oldum. Bugün ve dünden beri çok fazla kasıklarım ağrıyor akıntım var hamile olabilir miyim
Adetime 5 gün vardı 2 gün erken oldum o yüzden sormak istedimŞimdi bana kızmayın. Önce bunu belirteyim..
2 gün sonra adet olmuşsanız gebelik ihtimali ortadan kalkmış demektir bu bir.
İkincisi de madem böyle işlere kalkışıyorsunuz, yumurtlama nedir ne zaman olur araştırın.
Adete 2 gün kala yumurtlama olmaz.
Bu durumda gebelik de olmaz.
5 gün kala da olmaz.Adetime 5 gün vardı 2 gün erken oldum o yüzden sormak istedim
Yani regl olmam bişey ifade etmiyor mu5 gün kala da olmaz.
14 gün kala yumurtlama günüdür.
Öncesi sonrası erken gelmesi geç gelmesi falan derken o 1 haftalık süreçte sıkı korunursanız gebelik olmaz. Yani olmaz derken risk düşük olur. Hiçbir şekilde %100 koruma yok hiçbir yöntemde.