• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

lütfen okur musunuz

xxgirlxx

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
9 Ağustos 2023
19
1
1
24
Sevgilimle ayın 30-31 temmuz gibi birliktelik yaşamaya çalıştık içime girdi ama çok az boşalma vs olmadı. 2 gün sonra regl oldum normalde 4 günüm daha vardı erken oldum. Bugün ve dünden beri çok fazla kasıklarım ağrıyor akıntım var hamile olabilir miyim

bosalma olmadan nasıl hamile kalmayı düsünüyorsun ki zevk suyu olsa bile cok cok az ihtimal

ve sunu da söylim yumurtlama döneminde degilmissin o yüzden hamile kalma ihtimalin yok denilecek kadar az hatta ihtimal bile yok yumurtlama dönemin olsaydı zevk suyu gelseydi tamam hadi ihtimal olabilirdi ama bosalma olmamıs yumurtlama döneminde degilmissin bosuna kendini korkutma psikolojik olarak etkilenirsin

ve sunu da söylim yumurtlama döneminde degilmissin o yüzden hamile kalma ihtimalin yok denilecek kadar az hatta ihtimal bile yok yumurtlama dönemin olsaydı zevk suyu gelseydi tamam hadi ihtimal olabilirdi ama bosalma olmamıs yumurtlama döneminde degilmissin bosuna kendini korkutma psikolojik olarak etkilenirsin
Teşekkür ederim

Evet bitti ayın 6sında ama normalde çok ağrım olur olmadı o kadar
akıntı icin sıkıntı yapma akıntı hep olabilcek seyler adet baslangıcında ve adet bitiminde akıntıların olabilir yumurtlama döneminde de akıntı olabilir o yüzden bunu düsünme

akıntı icin sıkıntı yapma akıntı hep olabilcek seyler adet baslangıcında ve adet bitiminde akıntıların olabilir yumurtlama döneminde de akıntı olabilir o yüzden bunu düsünme
Normalde böyle olmuyor o yüzden sormak istedim dün ve bugün kasıklarım çok ağrıyor ve su gibi bi akıntım oldu normal de akıntım oluyor ama ağrım yoktu

Sevgilimle ayın 30-31 temmuz gibi birliktelik yaşamaya çalıştık içime girdi ama çok az boşalma vs olmadı. 2 gün sonra regl oldum normalde 4 günüm daha vardı erken oldum. Bugün ve dünden beri çok fazla kasıklarım ağrıyor akıntım var hamile olabilir miyim
Şimdi bana kızmayın. Önce bunu belirteyim..
2 gün sonra adet olmuşsanız gebelik ihtimali ortadan kalkmış demektir bu bir.
İkincisi de madem böyle işlere kalkışıyorsunuz, yumurtlama nedir ne zaman olur araştırın.
Adete 2 gün kala yumurtlama olmaz.
Bu durumda gebelik de olmaz.

Şimdi bana kızmayın. Önce bunu belirteyim..
2 gün sonra adet olmuşsanız gebelik ihtimali ortadan kalkmış demektir bu bir.
İkincisi de madem böyle işlere kalkışıyorsunuz, yumurtlama nedir ne zaman olur araştırın.
Adete 2 gün kala yumurtlama olmaz.
Bu durumda gebelik de olmaz.
Adetime 5 gün vardı 2 gün erken oldum o yüzden sormak istedim

Adetime 5 gün vardı 2 gün erken oldum o yüzden sormak istedim
5 gün kala da olmaz.
14 gün kala yumurtlama günüdür.
Öncesi sonrası erken gelmesi geç gelmesi falan derken o 1 haftalık süreçte sıkı korunursanız gebelik olmaz. Yani olmaz derken risk düşük olur. Hiçbir şekilde %100 koruma yok hiçbir yöntemde.

5 gün kala da olmaz.
14 gün kala yumurtlama günüdür.
Öncesi sonrası erken gelmesi geç gelmesi falan derken o 1 haftalık süreçte sıkı korunursanız gebelik olmaz. Yani olmaz derken risk düşük olur. Hiçbir şekilde %100 koruma yok hiçbir yöntemde.
Yani regl olmam bişey ifade etmiyor mu

Back