Kanda kaç çıkar ki çünkü çok net görünmüyor gibi.Canım bu en sonki testi dikkate alırsak hamilesin ama sen pazartesi günü bi kan ver kanda daha iyi sonuç alırsın
5.0 di diye hatırlıyorum yani bunun üstünde çıkarsa hamilesin demek canımKanda kaç çıkar ki çünkü çok net görünmüyor gibi.
Deger aralıkları aşağı yukari boyle kan da netleştirin teste görülüyor 2 günde bir artışını takip edin gonlunuzdeki olsunKanda kaç çıkar ki çünkü çok net görünmüyor gibi.
Testin algılaması için en düşük kaç olması lazım. Yani tahmini olarak şu an hcg değerim kaçtır ki bu şekilde görünüyorDeger aralıkları aşağı yukari boyle kan da netleştirin teste görülüyor 2 günde bir artışını takip edin gonlunuzdeki olsun
5.50 arası çıkar en fazla canım yeni oldugu içinTestin algılaması için en düşük kaç olması lazım. Yani tahmini olarak şu an hcg değerim kaçtır ki bu şekilde görünüyor
5.50 arası çıkar en fazla canım yeni oldugu için
Çok teşekkür ederim yarın gidip test vereceğimTestten teste değişiyor diye biliyorum kimi 5 ten algılamaya başlıyor kimi 20 den başlıyor testin içinde kağıtta açıklama yazıyor bazı testlerde kan verin netlessin 20 30 ustu çıkar gibi
Bizede haber ver canım bende bekliyorum bu ay gebelik inşallah rabbim hepimize nasip ederÇok teşekkür ederim yarın gidip test vereceğim
Tamam canımBizede haber ver canım bende bekliyorum bu ay gebelik inşallah rabbim hepimize nasip eder
Canım ben bu sabah bu testten yaptım böyle çıktı bugün kesin doktora gideceğim inşallahBizede haber ver canım bende bekliyorum bu ay gebelik inşallah rabbim hepimize nasip eder
Ayy çok sevindim canım rabbim gönlüne göre versin inşallahCanım ben bu sabah bu testten yaptım böyle çıktı bugün kesin doktora gideceğim inşallah
Ben bu testi tam olarak bilmiyorum yani pozitif demek degilmiCanım ben bu sabah bu testten yaptım böyle çıktı bugün kesin doktora gideceğim inşallah
Teşekkür ederim canım darısı sana ve tüm isteyenlere inşallah.Ben bu testi tam olarak bilmiyorum yani pozitif demek degilmi
Merhaba inşallah hamilesin dir saglıkla kucagına alırsın kanı ne zaman vereceksiniZ acaba ve testin markasını ögrenebilir miyimTeşekkür ederim canım darısı sana ve tüm isteyenlere inşallah.Evet canım pozitif 1-2 haftalık olarak gösteriyor test.
Merhaba teşekkür ederimMerhaba inşallah hamilesin dir saglıkla kucagına alırsın kanı ne zaman vereceksiniZ acaba ve testin markasını ögrenebilir miyim
Çok sevindim canım sag salim kucagına alırsın inşallahTeşekkür ederim canım darısı sana ve tüm isteyenlere inşallah.Evet canım pozitif 1-2 haftalık olarak gösteriyor test.
E nabızdan belli olur canım sonucunMerhaba teşekkür ederiminşallah. Test pozitif gösteriyor başka test de yaptım o da pozitif çıktı ovülasyon testi de net çıktı. Bugün doktora gideceğim ancak yarın çıkar sonucu. Test clearblue.
Hollanda’da yaşıyorum ben canım. Randevum öğleden sonra . Kan verdikten sonra belki 1-2 saate çıkar ya da yarına kalırE nabızdan belli olur canım sonucun