Lutfen lutfen bana yardim edin iyi degilim arkadaslar dayanamiyorum

sali verin kucuk enisteyi gitsin Allahindan bulsun.

dünyanın en çirkin, en beceriksiz, en aptal kadını olsam ve benimle evlenecek kimse olmasa bana ve aileme s.ktir çeken adamın yüzüne bakmam, siz bir de peşinden koşuyorsunuz. çükü altından mıydı? insan gerçekten hayret ediyor

Sen hala kendi yaptığına saygısızlık diyorsun çocuk nasıl manipüle etmişse. Valla herkes kendi hayatına eder, ister kıymetini bilen biriyle olursun ister böyle beş para etmezler için 5 sene daha heba edersin. Karar senin
Arkadaslarimda senin gibi düsünüyolar.. Senin yaptigin saygisizlik bile degildi dogrulari soyledin fakat en buyuk saygisiz ve manipulatör olan o asil diyorlar..

Sen ayrılmak isteyerek en doğru kararı vermissin neden pişman oluyorsun adam 5 yıldır sana olanca saygısızlığı yapmış daha fazlasını hakediyor hala sen acaba yanlış mı yaptım diyorsun. Gerçekci ol lütfen bu adam saygısız sana değer vermeyen seni sevmeyen bir insan yaptığı hataları bilmene rağmen nasıl hala böyle bir insan için hala ben mi yanlış yaptım diyebilirsin sence bu normal bir durum mu ?
Oyle bir duruma dusurdu ki beni sanki suclu ben sucsuz oymus ben igrenc bir insanmisim gibi degistirdi rolari o yuzden icimde bi sucluluk duygusu olustu ama haklisin en dogru karari almisim ve iyi ki gitmis

Senin msjinda saygısızlık yokki, olanı yazmissin. Adam senle baştan beri ciddi değilmiş, seni sevmemis . Aklını başına al. Sakin sakin engelle konuşma,böyle edepsiz biriyle aynı masada bile oturmak istemem, sen hayatına alıp onu cocuklarinin babasını yapmak istedin gerçekten
Iste Onun yaptigi saygisizliklara gore beni dediklerim bisey degil ama röleri o kadar degistirdi ki bende bir sucluluk duygusu olustu
Manipulasyon mu bilmiyorum ama gercekten haklisin aklimi basima almam gerek

Arkadaslar, derdimi anlatacak kimsem yok lütfen bana yardim edin..

5 yillik uzun mesafeli bir iliskim vardi, bu 5 yil icerisinde bana cok saygisizlik yapti : beni 2 ay boyunca habersiz birakti takmadi, benim dogum günlerimi kutlamazdı ama arkadaslarinin dogum gunlerine hediyeler restoranlar..
en yakin arkadasi beni fazla sevmezdi ve bana arkadasimla senin yuzunden aram acilirsa iliskiyi bititirim demisti … böyle bir sürü seyler neyse ben hepsini affetim hepsine göz yumdum..

Bundan bir kac ay önce onu ailemle tanistirmak istedim ailevi sorunlari oldugunu soyledi bende evlilik konusunu kapattim..
5 ay boyunca evlilik konusunu o hic acmadi, ben tekrardan actim ve bana dedigi : tamam ailem musait olursa size geliriz fakat ailem musait degilse baban si*** gitsin , beklesin !
Ben saygisizligina da göz yumdum

ama gunler aylar gectikce onun beni takmamasi evlilik konusuna kulak bile asmamasi beni delirti ve sinir aninda ona bitti sen benimle ciddi degilsin, gecmisteki iliskilerinde de boyle davrandin kesin diye mesaj atim
Fakat sinirim geçince tekrar aradim onunla bitirmek istemedigimi fakat onun hic adim atmamasi beni önemsiz kılması beni bu hale getirdigini soyledim
Ama bana gururunu ve onurunu incetigimi soyledi ve artik istemedigini soyledi

Yani 5 yilik iliskimiz bu sekilde bitti ve benim kafam o kadar karisik ki
Bastan beri benimle evlilik dusunmuyormuydu ve ben o mesaji gondererek ona firsat mi vermis oldum?
Yoksa benim o mesaji gondermem gercekten afedilmez bir durum mu?
Gercekten sevse benimle ciddi dusunseydi gitmezmiydi?

Arkadaslar benim icin sizin soyleyeceklerini cok onemli lutfen yardim edin

(Son olarak beni heryerden silmisti ama ayriliktan 3 ay sonra numarami tekrar eklemis)
Cok merak ediyorum, nasil bu kadar oz sayginiz olmadan yaşayabiliyorsunuz.

Yaptığınız şey saygısızlık değil, aman elimden kayar gider diye öyle bir pısmışsınız ki algılarınız kaymış artık, ağzınızı açamaz hale gelmişsiniz, nerdeyse adama meraba demek saygısızlık olacakmış son anda yırtmışsınız.
Evet aynen öyle oldu azimi acamaz korkar hale geldim ve bu iliskiye 5 senemi verdigim icin susmak göz yumak benim icin baska caresi yoktu sanki..
keşke daha önce uyansaymisim
5 yilim aptal olmayla gecmis

Evet aynen öyle oldu azimi acamaz korkar hale geldim ve bu iliskiye 5 senemi verdigim icin susmak göz yumak benim icin baska caresi yoktu sanki..
keşke daha önce uyansaymisim
5 yilim aptal olmayla gecmis
Sevilseydiniz nelere mazhar olurdunuz görebilmek için bi kendi yaptıklarınıza bakın, kime yaptığınıza bakın, yaptığınız insan neye dönüştüğü halde yapmaya devam ettiniz bi bakın. Yeterli olacaktır sevilip sevilmediğinizi anlamanız konusunda.

Bana dedigi : tamam ailem musait olursa size geliriz fakat ailem musait degilse baban si*** gitsin , beklesin !
Ben saygisizligina da göz yumdum

Ama bana gururunu ve onurunu incetigimi soyledi ve artik istemedigini soyledi
Yani kızım sen zaten herifi babana si... Tirsin gitsin dedikten sonra affetmişsin. adam da diyo ki aklınca'' he bu kız ben ne yaparsam yapayım affedecek ona da ailesime de saygısızlık etsem de gurursuzun teki onursuzun teki zaten parmağımda istediğim gibi oynatırım kendi egolarımı da tatmin ederim''

Sen hala kalkıp diyosun ki onuru gururu incinmiş ben hata mı ettim. Bence sen birqz büyü kendine de ailene de saygın olsun öyle yeni bi ilişkiye başla ne evliliği yahu...

dünyanın en çirkin, en beceriksiz, en aptal kadını olsam ve benimle evlenecek kimse olmasa bana ve aileme s.ktir çeken adamın yüzüne bakmam, siz bir de peşinden koşuyorsunuz. çükü altından mıydı? insan gerçekten hayret ediyor
Bundan 6 sene önce bende sizin gibi derdim ama inanin ki insanin basina gelince ayni olmuyor

Adam senle hiç evlenmeyi düşünmemiş, hep yedekte tutmuş. Sense birgün benle evlenir diye, her eziyetine göz yummuş, ailene edilen küfürleri bile sineye çekmişsin. Adamın bütün restlerini yiyen senin tek restinle ilişkisine sünger çeken adam. Bacım bu adamla evlenirsen yaşayacağın tek hayat eziyetli evlilik hayatı olur, ailenle bile görüştürmeyebilir bu adam seni. Kaldı ki bence senle evlilik düşüncesi yokmuş bile. Muhtemelen annesinin bulduğu bir köy kızıyla evlenecek tiplerden. Kendi hayatın için doğmamış çocuklarının hayatını karartmamak için bu adamla barışma sakın. Parlak bir gelecek beklemiyor. Ne yaşamış olursan ol evlenmek zorunda değilsin. Unutulmayacak insan yoktur, kendine bu eziyeti yapma. Pişman olursunuz
O kadar haklisin ki, galiba psikolojik olarak destek almam gerekir ..

Benim kızım da kınamak istemiyorum. 😑

Nasıl bu kadar kendinizi, ailenizi hiçe sayacak hale geliyorsunuz cidden?

Hayır onca şeye rağmen lütfedip istese koşa koşa da evleneceksiniz. 5 yılmış, emekmis komik cidden.

Ablacım sana hiç uzulmedim ya . Gerçekten. Aynen böyle devam . Suratına tukurse çok şükür bir daha tükür diyecek kivamdasin. Beynin yerinde mi?
Inan ki bundan 6 sene once biri bana bu hikayesini anlatsaydi senden daha beter lerini sayardim ama insanin basina gelince saflasiyor afaliyor yani anlatamiyorum bile
Hele karsinizdaki insan piskin se..
ona babama nasil kufur edersin dediğim halde hic pisman degilim sen beni zorladin dedi

Değmeyen bir insana tam 6 senemi verdim şimdi o kadar pişmanım ki Allah beni ondan kurtarmış. Adamın meğer başka sevdiği varmış beni cepte tutmuş kendinize gelin silkelenin en güzeli önünüze bakmak yoksa daha çok acı çekersiniz.

Inan ki bundan 6 sene once biri bana bu hikayesini anlatsaydi senden daha beter lerini sayardim ama insanin basina gelince saflasiyor afaliyor yani anlatamiyorum bile
Hele karsinizdaki insan piskin se..
ona babama nasil kufur edersin dediğim halde hic pisman degilim sen beni zorladin dedi
Bitanecim . Hemen eline telefonu alıp bir terapist emdr uzmanı veya şema terapisti buluyorsun hemen hemen hemenn. Sendeki bir yerde travmalarini tetiklediği için sen aslında onun aşkına sevgisine değil çocukluk travmana baglisin . Bu tarz ikili ilişkilerin ucu ancak böyle çözülüyor. Lütfen biraz mesafe koy ve birkaç seans bir tedavi ol farkı goreceksin

X