Lutfen lutfen bana yardim edin iyi degilim arkadaslar dayanamiyorum

sali verin kucuk enisteyi gitsin Allahindan bulsun.

dünyanın en çirkin, en beceriksiz, en aptal kadını olsam ve benimle evlenecek kimse olmasa bana ve aileme s.ktir çeken adamın yüzüne bakmam, siz bir de peşinden koşuyorsunuz. çükü altından mıydı? insan gerçekten hayret ediyor

Arkadaslarimda senin gibi düsünüyolar.. Senin yaptigin saygisizlik bile degildi dogrulari soyledin fakat en buyuk saygisiz ve manipulatör olan o asil diyorlar..

Oyle bir duruma dusurdu ki beni sanki suclu ben sucsuz oymus ben igrenc bir insanmisim gibi degistirdi rolari o yuzden icimde bi sucluluk duygusu olustu ama haklisin en dogru karari almisim ve iyi ki gitmis

Iste Onun yaptigi saygisizliklara gore beni dediklerim bisey degil ama röleri o kadar degistirdi ki bende bir sucluluk duygusu olustu
Manipulasyon mu bilmiyorum ama gercekten haklisin aklimi basima almam gerek

Cok merak ediyorum, nasil bu kadar oz sayginiz olmadan yaşayabiliyorsunuz.

Evet aynen öyle oldu azimi acamaz korkar hale geldim ve bu iliskiye 5 senemi verdigim icin susmak göz yumak benim icin baska caresi yoktu sanki..
keşke daha önce uyansaymisim
5 yilim aptal olmayla gecmis

Evet aynen öyle oldu azimi acamaz korkar hale geldim ve bu iliskiye 5 senemi verdigim icin susmak göz yumak benim icin baska caresi yoktu sanki..
keşke daha önce uyansaymisim
5 yilim aptal olmayla gecmis
Sevilseydiniz nelere mazhar olurdunuz görebilmek için bi kendi yaptıklarınıza bakın, kime yaptığınıza bakın, yaptığınız insan neye dönüştüğü halde yapmaya devam ettiniz bi bakın. Yeterli olacaktır sevilip sevilmediğinizi anlamanız konusunda.

kusura bakmayın ama siz hasta mısınız ya? hayatınızın hiç mi değeri yok?

Bana dedigi : tamam ailem musait olursa size geliriz fakat ailem musait degilse baban si*** gitsin , beklesin !
Ben saygisizligina da göz yumdum

Ama bana gururunu ve onurunu incetigimi soyledi ve artik istemedigini soyledi
Yani kızım sen zaten herifi babana si... Tirsin gitsin dedikten sonra affetmişsin. adam da diyo ki aklınca'' he bu kız ben ne yaparsam yapayım affedecek ona da ailesime de saygısızlık etsem de gurursuzun teki onursuzun teki zaten parmağımda istediğim gibi oynatırım kendi egolarımı da tatmin ederim''

Sen hala kalkıp diyosun ki onuru gururu incinmiş ben hata mı ettim. Bence sen birqz büyü kendine de ailene de saygın olsun öyle yeni bi ilişkiye başla ne evliliği yahu...

Bundan 6 sene önce bende sizin gibi derdim ama inanin ki insanin basina gelince ayni olmuyor

O kadar haklisin ki, galiba psikolojik olarak destek almam gerekir ..

Benim kızım da kınamak istemiyorum.

Nasıl bu kadar kendinizi, ailenizi hiçe sayacak hale geliyorsunuz cidden?

Hayır onca şeye rağmen lütfedip istese koşa koşa da evleneceksiniz. 5 yılmış, emekmis komik cidden.

Ablacım sana hiç uzulmedim ya . Gerçekten. Aynen böyle devam . Suratına tukurse çok şükür bir daha tükür diyecek kivamdasin. Beynin yerinde mi?
Inan ki bundan 6 sene once biri bana bu hikayesini anlatsaydi senden daha beter lerini sayardim ama insanin basina gelince saflasiyor afaliyor yani anlatamiyorum bile
Hele karsinizdaki insan piskin se..
ona babama nasil kufur edersin dediğim halde hic pisman degilim sen beni zorladin dedi

Değmeyen bir insana tam 6 senemi verdim şimdi o kadar pişmanım ki Allah beni ondan kurtarmış. Adamın meğer başka sevdiği varmış beni cepte tutmuş kendinize gelin silkelenin en güzeli önünüze bakmak yoksa daha çok acı çekersiniz.

Bitanecim . Hemen eline telefonu alıp bir terapist emdr uzmanı veya şema terapisti buluyorsun hemen hemen hemenn. Sendeki bir yerde travmalarini tetiklediği için sen aslında onun aşkına sevgisine değil çocukluk travmana baglisin . Bu tarz ikili ilişkilerin ucu ancak böyle çözülüyor. Lütfen biraz mesafe koy ve birkaç seans bir tedavi ol farkı goreceksin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…