Lutfen lutfen bana yardim edin iyi degilim arkadaslar dayanamiyorum

Gecmisinde de hep uzun iliskileri olmus 8 sene , 2 sene ama hic bir iliskisi evlilige gitmiyor
Keske daha once uyansaydim sadece kendime kizabilirim
Uzun ilişkileri olması onu iyi bir sevgili yapmaz. İşte bazı kızlarımız bu dağ ayılarına gereksiz değer veriyor.

Vicdan azabı da çekme, ders al sadece. Allah'tan evlenmemişsiniz. Evlendiğin zaman büyük ihtimalle bir veya birden çok çocuk yapacaktın ve bu dağ ayısı seni sürekli aldatacaktı. Çünkü ben şu koşulda sende boşanabilecek de potansiyel görmüyorum.

Senin yerinde olsam sağlam bir terapi alırım her şeyden önce.

Gazetede haberlerde okuyoruz ya, adamlar kurbanlarını yıllarca evin bir odasına bodrumuna hapsedip, sapıklıklar yapıyor, tecavüz edip öldürüyor sonra da yenisini buluyorlar. Biz de okuyoruz, şehrin ortasında bu kadar insanın yaşadığı yerde nasıl mümkün oluyor, nasıl kimse görmüyor duymuyor diyoruz. Çok basit, çünkü bazılarının kendilerine aşırı bağlı aşırı aşık eşleri sevgilileri yardım ediyorlar, gizliyorlar. Adamı kaybetmemek için çocuk yetişkin farketmiyor birini bulmasına yardım ediyorlar. O kadar saplantılı bir sevgiyle bağlı oluyorlar ki adam ne söylese ne istese şevkle yapıyorlar. Kendi çocuklarını ailelerini bile istese tuzak kurup getiriyorlar adamın yanına.

Bunu saplantılı sevginizin ne boyutta olduğunu görün diye yazdım. Manipüle edile edile gideceğiniz yer burası oluyor. Babasına küfredilen insan, küfredeni affettim dedikten sonra karanlığa doğru bir level daha atlamış oluyor.
Bir durun da kendinize sorun, benim bir sınırım var mı, bir insan hangi noktaya kadar bana istediğini yaptırabilir diye düşünün. Varsa cevabınız ve paylaşırsanız bilmek isterim.

O kadar cok istiyorum ki geri dönmesini ama sadece ona diyemediklerimi demek icin , kendime yaptigim saygisizligi biraz da olsun geri kazanmak icin
Babama yaptigi saygisizligi yuzune bi kez daha vurmak icin

Cok teşekkür ederim yorumun icin, bana cok iyi geldi

Inan ki her kirildigimda gitmek istedim ama her seferinde sen yanlis anladin sen cocukca davraniyosun diye tekrar beni geri döndürmeye calisiyordu

Ablacim, kendime diyemediklerimi, icimden gecen süpheleri o kadar iyi anlatin ki…
Ilk sene daha yeni diye evlelige yanasmadi,
Ikinci sene ben 2 ay habersiz birakti o yuzden evlilik konusu askida kaldi
Üçüncü sene gine bir oyalama , son sene de ailevi sorunlar ve sonunda bu bahane…
Aslinda bu insan bastan beri beni oyaladi benimle oynadi ama saf olan bendim, sadece kendime kizabilirim
Ben onun icin kenarda bekleyen geri zekali bir insandim

Kesinlikle sağlıklı düşünemiyorsunuz.Gerçekten bunları yaşayıp,adamın davranışlarını normal bulup kendinizi mi suçluyorsunuz?
Inan ki beni son konusmasinda beni oyle bi duruma koydu ki onun yaptigi hersey bisey degil ama benim o gonderdigim mesaj en buyuk saygisizlik ..

Benim anlamadigim, bi kere beni 2 ay habersiz biraktiginda bitirmistim ama kapima kadar yalvarmaya gelmisti
Anlamiyorum sevmedigin bi insani neden hayatinda tutarsin
Gerçekten onu Allah’a havale ediyorum
Kendini sende değerli hissettiği için dönmüştür. Kurban olsun sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…