- 15 Eylül 2017
- 746
- 819
- 23
- 32
- Konu Sahibi Kuzum benim
-
Emmiyor malesef mama ile besleniyo. Ve simdiye kadar hic bu kadar gecikmemisti.Çocuğunuzu emziriyorsanız adet düzensizliği yaşamanız normal.
Kan testi ile bi sorun varsa cikar mi acaba. Dr un muayene etmesinden cekiniyorumDoğumdan sonra benim de düzensizliğim arttı sağlık ocağına bi kan verin dilerseniz olsa çıkardı testte bence epey geçmiş çünkü
Cok tedirginim hic boyle olmamistisizinde bildiğiniz gibi hiç şüpheye yer vermeden doktora gidip kan vermeniz en garanti yolu olur..
Kan testi ile bi sorun varsa cikar mi acaba. Dr un muayene etmesinden cekiniyorum
Peki hamilelik disi sebep ne olabilir acaba bilginiz var mi?kan testinde hamılelık varmı yokmu onu ögrenırsınız
eğer negatif se zaten dr muayne eder en azında teşhis konur ,
Doğumdan sonra birçok kadında oluyor düzensizlik. Benim küçük 20 aylık oldu hala tam düzene girmedi adet döngüm. Zaten 3 tane test yapmışsınız gebelik olsa büyük ihtimalle biri pozitif çıkardı. Siz yine de dr a gidip muayene olun daha net cevap alırsınız.Emmiyor malesef mama ile besleniyo. Ve simdiye kadar hic bu kadar gecikmemisti.
Doktor muayene etmesin canım sen kan tahlili iste sağlık ocağından ya da herhangi bir hastaneden zaten kese vs görünmesi için kalp atuşı için daha zaman var olsa da göremez en güzeli kan vermekKan testi ile bi sorun varsa cikar mi acaba. Dr un muayene etmesinden cekiniyorum
Kist de olabilirPeki hamilelik disi sebep ne olabilir acaba bilginiz var mi?
Peki hamilelik disi sebep ne olabilir acaba bilginiz var mi?
yaklaşık 3 yıldır hamile kalmaya çalışan biri olarak tecrübelerime göre ne kadar kafaya takarsanız o kadar gecikme oluyo.. stres yapmayın, testlerde de çıkmamış zaten.. umarım gönlünüze göre verir rabbim..Cok tedirginim hic boyle olmamisti
sebepsiz yere bu ay 9 gün gecikmeli adet oldum ,Mrb arkadaslar. Konum yerinde acilmamis olabilir ama bnm hmn cvp almam gerekli. Nolur cvp yazin. 7 aylik bi oglum var. Ve adetim 9 gun gecikti 3 kez idrar testi yaptim negatif cikti. Yani acikcasi gebelik olabilmesi icin de cok fazla bi sebep yok ama yine de emin degilim. Dr a gidicem ama neden bilmiuorum korkuyorum. Ne olur yardim edin bu sekilde negatif cikip gebe olan yada bu gecikmenin sebebinde bi fikir sahibi olan var mi lutfen cvp verin.
Amin canm cumlemizin insallah.yaklaşık 3 yıldır hamile kalmaya çalışan biri olarak tecrübelerime göre ne kadar kafaya takarsanız o kadar gecikme oluyo.. stres yapmayın, testlerde de çıkmamış zaten.. umarım gönlünüze göre verir rabbim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?