Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Cocuk dogurmayida geciyorum ben senelerce bebk tedavisi gordum ve o kadar cok dr a muayene oldum ki sayamiyorum bile... ama yine de o cekinti her zmn kaliyor bende.
Olabilir aslin da oglum su aralar hic birsey yemiyor ve coldiriyorum. O kadar stresliyim ki anlatamam... gece resmen dislerimin gicirtisina uyaniyorum o derece. Biraz bunada bagliyorum ama sizleri de fikirlerini almak istedim yinede.
Kan testi yaptırın. Orada kesin çıkar. Muayene olmanıza gerek kalmaz bu durumda.
Zaten testler pek yanılmıyor. Bu gebeligimde evdeki tarihi 2 sene geçmiş testi kullandım farketmeden. Pozitifdi,yeni test aldım tekrarladım yine pozitif çıktı.
Negatifse muhtemelen doğrudur.
Testte 3 kez cikmadiysa korkmayin etraftada cok duydum bu ara adetim gecti ama hamile degilim die mevsimsel olabilir yada yeni dogum yapmissiniz anca duzene giriodur belkide
Olabilir aslin da oglum su aralar hic birsey yemiyor ve coldiriyorum. O kadar stresliyim ki anlatamam... gece resmen dislerimin gicirtisina uyaniyorum o derece. Biraz bunada bagliyorum ama sizleri de fikirlerini almak istedim yinede.
Ya yemedigi gercekten o kadar cok stres yapiyo ki beni yesin yaramazlik yaparsa yapsin diyorum bnm ki de gayet uysal ama yemez bisey. Bu daha kotu ac ac hic kiyamiyorum yavruma