selammm herkese bir kez daha ben
Actigim her konuda cok negatiff tepkiler aldim ama bir kere daha size muhtacimmm
Arkadaslar, bundan 6 ay once 4 yillik iliskim bitti, iliski bittiginden beri her ay degisik davranislarda bulunmuştu, numarami tekrar eklemisti, kardesimin numarasini eklemisti, annesinin rehberine de numarami tekrar eklemisti ama siz bunlara anlam yuklememek gerekiyor demistiniz
Bundan bir kac gun once bir dogum gunune davetliydim , o da davetliydi ve 600 kilometre yapip benim yasadigim yere yakin olan yere dogum gunu icin geldi
Onu görünce afaladim ama gormezmis gibi yapip mekani hemen terk ettim
(Onu gormem icin de surekli önümden geciyordu)
Aksam fake hesaptan profiline baktim, yillardir herkese kapali olan hesabini herkese acmis ve stori atmis , benim yasadigim sehire geldigine dahir..
Gece sonunda hesabini tekrar kapatmis
Sizce bunun da mi benimle alakasi yok?
Genelde bu platformda cok kotu yorumlar aliyorum..Konunuza neden kizalim ki? Ben seyi anlamadim neden ayrilmistiniz?
Evet bunlarin hepsi oldugu halde ben ilerleyeliyorum onume bakamiyorum ve onun sacma hareketleri benim kafami karistiriyoBu durumunuzla ilgili bu 7.konunuz, şimdi baktım
Daha ilk konunuzda size yapılan tavır (arkadaşlarını daha önemli gormesi) ve özellikle babanıza olan küfüre (s...)kadar okudum. Gerisine gerek yok. 7 konu açacağınıza önünüze bakın, bakamadığınızı bu kadar belli etmeyinki hala sizinle instagram, whatsapp cart curt istediği gibi oynamaya devam etmesin...
Hediye almadığı kız arkadaşı için bu herif 600 km yol gelmez ayrıca
Kendinizi kandırmayı bırakın...
600 km yi benim icin yapmadigini biliyorum600 km yi doğum gününe gelmek için yapmış cümleyi biraz daha yuvarlasanız benim için geldi diyeceksiniz
Umut fakirin ekmeği tabi
Neden ayrılmıştınız?
Ya ustunuze alinabilirsiniz tabi, diger 5 konudakini de alinabilirsiniz, cidden size mesaj veriyor da olabilir ama... bu adamin hal ve hareketlerine ragmen kendisinden bir umit bekliyor olmaniz sadece kocaman bir vakit kaybi, gencliginize yazik.
Ben umit etmiyorum ve onunla artik bir iliski istemiyorum ama sizce mesaj veriyor olabilir mi?Ya ustunuze alinabilirsiniz tabi, diger 5 konudakini de alinabilirsiniz, cidden size mesaj veriyor da olabilir ama... bu adamin hal ve hareketlerine ragmen kendisinden bir umit bekliyor olmaniz sadece kocaman bir vakit kaybi, gencliginize yazik.
Ya ümit etmiyorsan niye mesaj arıyorsun kardeşim deli misin ? Adam gibi kestir at gitsin zaten sen terk etmişsin. Fevriydim falan yok o işler öyle değil bas baya adam kapında 'yok etme tutma' der diye ayrılmışsın, adam da canıma minnet demiş ne mesajı mesaj falan yok ortada.Ben umit etmiyorum ve onunla artik bir iliski istemiyorum ama sizce mesaj veriyor olabilir mi?
Ve sizce ne mesaji vermek isteyebilir?
Benim icin geldigini sanmiyorum, fakat benim hissiyatim o stori yi sirf benim görüp ona tekrardan mesak atip aramam icin diye atigini düşündumBen konularınıza denk geldim mi hatırlayamadım ama gerçekten sizin için de gelmiş olabilir o dengesiz eski sevgiliniz. Yeniden ilişki de isteyebilir, tarzı bu şekil yan yollarla ilerlemek olabilir.
Ama önemli olan bırakın profil aç kapa yapmayı ya da sizin için gelmesini, sizin bu adamı her şeyden bağımsız istememeniz gerekBir tepki de alıyorsanız bu durumdan ötürüdür.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?