- 18 Mart 2021
- 176
- 25
- 48
- Konu Sahibi Kizilsacliesra
-
Başına gelseydi anlardın ne olduğunuBi diktiremedınız gitti. 999999. cı aynı konu
Basıma gelmesine gerek yok. Sağlıkla alakalı ise burda cozum zaten bulamazsınızda.Ki bırde kac tane konu acmıssınız aynı sey uzerine bir cvp alamamıssınız. Dr a neden gitmiyorsunuz?Başına gelseydi anlardın ne olduğunu
Diyorum ya başına gelmeden anlamazsın o kadar zor bir durum ki çoğu doktorlar işlemi yapamıyor para koparmak için evet yaparız diyrolar tutmuyor maruz kalıyor bir çok olayaBasıma gelmesine gerek yok. Sağlıkla alakalı ise burda cozum zaten bulamazsınızda.Ki bırde kac tane konu acmıssınız aynı sey uzerine bir cvp alamamıssınız. Dr a neden gitmiyorsunuz?
Maalesef şart esnek desende inanmıyorlar herkesIlk ilişkide illa kan gelicek diye bisey yok . Benden hiç gelmedi mesela . Ama konusu bile olmadi . Illa kan gelmesi şart mi ?
Bırde cok detaylı anlatmamıssınız yeni hakım oldum konuya. Neyse hakkınızda hayırlısı olsun.Diyorum ya başına gelmeden anlamazsın o kadar zor bir durum ki çoğu doktorlar işlemi yapamıyor para koparmak için evet yaparız diyrolar tutmuyor maruz kalıyor bir çok olaya
Teşekkürler o yüzden karmakarışıkimBırde cok detaylı anlatmamıssınız yeni hakım oldum konuya. Neyse hakkınızda hayırlısı olsun.
Maalesef şart esnek desende inanmıyorlar herkes
Çok merak ediyorum, müstakbel eşiniz bakir mi? Üst üste açtığınız konulardan anlıyorum ki çok endişelisiniz, psikolojiniz alt üst olmuş resmen. Bahsettiğiniz basit bir operasyon değil bence. İlla ki sonrasında bir takım komplikasyonlar olacaktır. İki damla kan için değer mi? Lütfen yanlış anlamayın sizi yargılamıyorum, bir hemcinsiniz olarak bu halinize üzülüyorum sadece
Gerçekten psikolojim alt üst oldu çok kötüyüm evet kan için değmez ama bizim burda herkes kan bekliyor yoksa herşey daha kötü olurÇok merak ediyorum, müstakbel eşiniz bakir mi? Üst üste açtığınız konulardan anlıyorum ki çok endişelisiniz, psikolojiniz alt üst olmuş resmen. Bahsettiğiniz basit bir operasyon değil bence. İlla ki sonrasında bir takım komplikasyonlar olacaktır. İki damla kan için değer mi? Lütfen yanlış anlamayın sizi yargılamıyorum, bir hemcinsiniz olarak bu halinize üzülüyorum sadece
bende onu anlatmaya calıstım aslında. Gercekten psikolojik olarak kotu gorunuyor. Yeni evlenecek bir genc kızın bunu dusunmek yerine cıvıl cıvıl olması hayaller kurması lazım. Ama bu durum uzucu..Çok merak ediyorum, müstakbel eşiniz bakir mi? Üst üste açtığınız konulardan anlıyorum ki çok endişelisiniz, psikolojiniz alt üst olmuş resmen. Bahsettiğiniz basit bir operasyon değil bence. İlla ki sonrasında bir takım komplikasyonlar olacaktır. İki damla kan için değer mi? Lütfen yanlış anlamayın sizi yargılamıyorum, bir hemcinsiniz olarak bu halinize üzülüyorum sadece
Karşıma hiç öyle bir insan çıkmadı hepsi evet o halinle kabul ediyorum deyip oyuna getirmeye çalıştiEsnek demene gerek mi var. İnsan evlendiği kişiye bunun muhabbetini bile yapmamalı da neyse kendi seçiminiz bu tip insanlarla evlenmek bir şey diyemiyorum.
Kalıcı diktirmek neden yetşmiyor mayısta olsanız ne olur ki ameliyatı?
Sorma ben o hayalleri bile kuramiyorum 7 25 saat düşünüyorum düşündükce daha detaylı şeyle düşünüyorumbende onu anlatmaya calıstım aslında. Gercekten psikolojik olarak kotu gorunuyor. Yeni evlenecek bir genc kızın bunu dusunmek yerine cıvıl cıvıl olması hayaller kurması lazım. Ama bu durum uzucu..
Tek onunla değil bizim buralarda hep aynı kafaBu kişiyle evlilik ısrarı neden
Karşıma hiç öyle bir insan çıkmadı hepsi evet o halinle kabul ediyorum deyip oyuna getirmeye çalışti
Sevgi vs yok galiba gorucu usulu gibi bişeymi. VazgeçsenizTek onunla değil bizim buralarda hep aynı kafa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?