- 24 Mart 2020
- 9.926
- 35.709
- 498
- 32
- Konu Sahibi Kizilsacliesra
Siz o kafada değilseniz sizin oralar hep o kafadaysa acaba oralardan biriyle evlenmeseniz mi.Tek onunla değil bizim buralarda hep aynı kafa
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Siz o kafada değilseniz sizin oralar hep o kafadaysa acaba oralardan biriyle evlenmeseniz mi.Tek onunla değil bizim buralarda hep aynı kafa
İşte olmuyor seviyrosun çünküSiz o kafada değilseniz sizin oralar hep o kafadaysa acaba oralardan biriyle evlenmeseniz mi.
Görücü usulü ile oldu seviyorum daSevgi vs yok galiba gorucu usulu gibi bişeymi. Vazgeçseniz
bence siz instagramdan kliniklere baksanız daha iyi olur doktorlarla konuşun bilgilendirsinler sizi kafanızda net olurİşte olmuyor seviyrosun çünkü
Dokuların iyileşme süreci var her doktor çok farklı söylüyorO halinle kabul ediyorum ne demek birnin bunu söylemesi bile itici kısurlu değilsiniz ki. Kendinizi insanlara kusurlu gibi gösterip kabul ettirmeye çalışmışsınız. Olmayınca da bu yola başvurdunuz. Psikolojiniz bozuk bence. Ne kadar kötü bir dünya üzülüyorum. Erkeklerin rahat rahat yaşayabildiği bir şeyi bir kadın yaşadığında girdiği bu düşünceler. Eminim nişanlınız da bakir değildir.
Her neyse ameliyat neden yetişmiyor aslında onu merak ettim.
Kimi doktor yetişir diyro kimiside iyileşmez diyorbence siz instagramdan kliniklere baksanız daha iyi olur doktorlarla konuşun bilgilendirsinler sizi kafanızda net olur
Allah aşkına size inanmayan biriyle niye evleniyosunuz. Kendinizi kanıtlamak nasıl iğrenç dusununceMaalesef şart esnek desende inanmıyorlar herkes
nerede oturuyosun canım senKimi doktor yetişir diyro kimiside iyileşmez diyor
Burdur danerede oturuyosun canım sen
Anlamadım ki derkenmerdiven altı biryerlere gitme bari.
ilçe nedirbakıyım sanada yazıyımBurdur da
Emin ellerde bir klinik ortamında işlem yaptırmanı isterim, enfekte olursan ya da var olanı Zora sokarsan işin daha da zorlaşırAnlamadım ki derken
Anladım haklısınizEmin ellerde bir klinik ortamında işlem yaptırmanı isterim, enfekte olursan ya da var olanı Zora sokarsan işin daha da zorlaşır
Merkezde duruyorum fatih adanaciogluna yazdım 45 gün de iyileşir dedi düğün Haziran başı olsa yetişir mi ki Pazartesiye işlem olsamilçe nedirbakıyım sanada yazıyım
Bu işte bir yanlışlık var sanki, siz seviyor olabilirsiniz ama doğru kişiyi mi seviyorsunuz acaba, hayat görüşleriniz farklı gibi burdan bakınca. Neyse ben sizin sorununuza çözüm üretemedim kusura bakmayın çünkü bu konuya bakış açım farkli.Hiçbir kadın yaşadığı şeyi gizlemek zorunda kalmamalı, hele ki tıbbi olarak açıklaması olmayan tamamen geleneksel bu tabu için bu kadar kendini yıpratmamali, ve buna önem veren zihniyetle de hayatını birleştirmemeli bu kadar zor olacaksa kendisi için.İşte olmuyor seviyrosun çünkü
Allah razı olsun güzel ve motive bir mesaj böyle insanlara ihtiyaçimiz varCanim merhaba, alttarafi bir iki damla kan icin bu kadar kendini sitrese sokma bence, ztn ilkinde gelecek diye bisey yok yada iliski yasarkende gelecek diye bisey yok sonradanda gelebiliyo, oyüzden kendini bukadar germe, parmagina igneyi batir bir ikidamla yeter ikna olmalarina bukadarda kendini yipratma namus iki bacak arasinda degil beyindedir