Lütfen Kızlar yardım 😔

Dlk8710

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
13 Mayıs 2019
17
5
1
36
Kızlar mrb benim gibi olan varsa lütfen yardım etsin adetim 12 gün once bitti, fakat 4 gündür lekelenme tarzı cok az bi şekilde koyu kahverengi yada kırmızı leke geliyo acaba hamile olabilirmiyim ? Yada benım gibi bu durumu yaşayan varmı? Nolur yardımcı olun

Merhaba. Geçen ay benimde öyle oldu hatta yerleşme kanamasıdir diyen çok oldu. Önce adetim gelmeden idrar ve kan testi yaptım negatif. Doktora gittim Ultrasyindan baktı birşey olmadığı belirtti ve adetim bekledim şuan 12 gündür gecikmedeyim. Ama bel agrim oluyor dün de goguslerimin ucu sadece acımaya başladı idrar testi yaptım yine negatif bende hala acaba mi diyorum. Sen yine de adet inin geçmesini bekle

Bilmiorum Bebek istiomusunuz ama inşallah hamilesindir, bnde persembe dr dan randevu aldım gidicem cok rahatsz edici bi durum ara ara kahverengi akıntı ara ara kırmızı geliyo ama lekelenme şeklinde anlamadım gitti, okudugum kadarıyla kimyasal gebelik denen bişey varmış acaba o mu diorum 1 senelik evliyim bebek istioruz ama bilemıorum Allah hayırlısını versın inşallah

Bizde ağustos da 1 yilimizi dolduracagiz. Açıkçası dusunmuyorduk çocuk ama yalan değil bazen de şuphesi bile mutlu ediyor. Bende de yumurtlama döneminde oldu kahverengi pek elenme ve bazen de açık pembe gibi oluyordu ve 6 gün sürdü. Benimde haftaya cuma doktor randevum var ama yarın kan testi yaptıracağım bakalım hayırlısı olur inş

İnşallah canm dedıgın gibi hayırlısı olur Kan testi yaptırdıgında banada yaz mutlaka umarım güzel haberler olur Birde benimde yumurtlama donemımde başladı bu lekelenme senınde o donemde başlayıp bittimi? Bazı kadınlarda yumurtaları çok çalıstıgı zaman boyle lekelenme şeklinde dışarı atarmış doktorda oyle demişti bana ama yınede insan bazen korkuyor nie geliyo die bakalım persembe ögrenicez gidince

Tabiki haber veririm canım. Evet benimde öyle oldu yumurtlama döneminde sadece. Normalde dışarı atıyordum da zaten ama en fazla 1 2 gün olurdu. Dun yine lekelenmem oldu ve regl oldum sandım ama şimdi gelen gıden yok. Ve normalde benim kist vardı ona rağmen günlerim en fazla 1 kaç gün gecikme olurdu genelde düzenli ydi ilk kez bu kadar gecikme yaşadım. Sende doktora gidince haber ver mutlaka.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…