• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

lütfen kızlar Pco da yumurtlama hakkında bilgi

encriii

Üye
Kayıtlı Üye
12 Şubat 2016
137
16
13
34
kızlar Pco da yumurtlama nasıl anlıyoruz ovulasyon testı yapınca lh lar yüksek oldugu iiçin net cıkmadıgı yazıyor coğu yerde lütfen bilgi verir misiniz bunun hakkında

kızlar Pco da yumurtlama nasıl anlıyoruz ovulasyon testı yapınca lh lar yüksek oldugu iiçin net cıkmadıgı yazıyor coğu yerde lütfen bilgi verir misiniz bunun hakkında
Canım maalesef pkoda anlaşılmıyor doktor takibi gerek belki ovulasyon da işe yarayabilir dene istersen bir de sen hiç yumurta akı kıvamında şeffaf akıntı denk geliyomusun oluyor mu sende

Canım maalesef pkoda anlaşılmıyor doktor takibi gerek belki ovulasyon da işe yarayabilir dene istersen bir de sen hiç yumurta akı kıvamında şeffaf akıntı denk geliyomusun oluyor mu sende

evet bazen oluyordu ama ben o zamanlar dk hapı kullandğım ve bebek düşünmediiğimz için dikkat etmemiştim bu ay basladım dikkat etmeye daha sende oluyo mu

evet bazen oluyordu ama ben o zamanlar dk hapı kullandğım ve bebek düşünmediiğimz için dikkat etmemiştim bu ay basladım dikkat etmeye daha sende oluyo mu
Bende hiç olmuyor hep beyaz renk bir akıntı oluyo :( sende beyaz renk akıntı oluyor mu

Bende hiç olmuyor hep beyaz renk bir akıntı oluyo :KK43: sende beyaz renk akıntı oluyor mu

canım işte dikkat etmiyodum ki bazen denk geliyodum akışkan beyaz akıntıya ama o yumurtlama akntısı mı bılmıyorum bu ay ona dikkat etmeye calısıyorum ama yumurtlama olup olmadıgı için gün aşırı beraber olmak gerekıyormus ma zate gun boyu yorgu oluna gun aşırı da yapmak istemiyorum ..

Back