• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

LÜTFEN KIZLAR AKIL VERİN :(((

ahh canım bu üniversitede bu aptal çocuklar nasıl bulunur halen aklım almaz. aynısı benim arkdsımın basındada vardı.. okulda da memlektten arkadasız die soledıler herkese ama sevgililerdi. sonra noldu bılıomusn. o çocuk baya bi kzıla brlikte oldu gezdi tozdu vs vs hatt abenm arkdsı kısıtlıyodu okul dısnda dsarı cıkma sana kıyamam basına bısy gelır salak sacma seyler ıste.. biz derdik hep bu cocuk senle oynuo dıe ama ınanmzdı ve sonunda tekmeyı bastı. senın sonunda o gıbı geldı yanı bana. sen hemn o cocuktan ayrıl ve hatta takma onu 1 hafta nasıl sevr ınsan hemn. salla gitsın manyagı donsunde kendıne baksın bı bencıl erkek

ahh canım bu üniversitede bu aptal çocuklar nasıl bulunur halen aklım almaz. aynısı benim arkdsımın basındada vardı.. okulda da memlektten arkadasız die soledıler herkese ama sevgililerdi. sonra noldu bılıomusn. o çocuk baya bi kzıla brlikte oldu gezdi tozdu vs vs hatt abenm arkdsı kısıtlıyodu okul dısnda dsarı cıkma sana kıyamam basına bısy gelır salak sacma seyler ıste.. biz derdik hep bu cocuk senle oynuo dıe ama ınanmzdı ve sonunda tekmeyı bastı. senın sonunda o gıbı geldı yanı bana. sen hemn o cocuktan ayrıl ve hatta takma onu 1 hafta nasıl sevr ınsan hemn. salla gitsın manyagı donsunde kendıne baksın bı bencıl erkek

ikimizde kendi hayatımıza bakalım sosyalleşelim. sevgili olmaya devam edelim diyor

ikimizde kendi hayatımıza bakalım sosyalleşelim. sevgili olmaya devam edelim diyor
canım bırak su manyagı Allah askına bak sana arkdsmı anlattım sevgılı falan olamam de. bayansın sen sonucta ne kendını o karakterı oturmamıs cocukla bırlıkte dsnyosun kı. ayrıca unıye ılk gelen erkeklere abaza derler ılk geldıgı sene akıllarınca kendılerını kızlar tarafndan begenılen bulunmz hınt kuması sanırlar ve ne yazıkkı bızım bu kızlrda hep bu oyunu yerler.. rica edıorum grusme bıle sununla.. maksadı gayt acık ortada yanı sen cepte olcan bu sırada dger kızlrla gunu gun edecek :KK62:

insan sevdiğiyle sürekli beraber olmak ister ve sıkılmaz da. yalnız bakımlı ol kısmında haklı olabilir, neden bahsettiğin pek anlayamadım yani kendine bak saçını yap kişisel temizliğine önem mi ver diyor, kıyafetini mi beğenmiyor? onun için değil bi genç kız olarak kendin için bakımlı olmalısın. ama bana seni sevmiyor gibi geldi..

insan sevdiğiyle sürekli beraber olmak ister ve sıkılmaz da. yalnız bakımlı ol kısmında haklı olabilir, neden bahsettiğin pek anlayamadım yani kendine bak saçını yap kişisel temizliğine önem mi ver diyor, kıyafetini mi beğenmiyor? onun için değil bi genç kız olarak kendin için bakımlı olmalısın. ama bana seni sevmiyor gibi geldi..
resmimi attım sizede

Haftada 3 az mı zaten. Ama sinir bozucu laflar. Zaten ne kadar olmuş çıkmaya başlayalı. Hani sen dur ben çevremle takılayım daha iyisini bulamazsam geri dönerim gibi bir şey olmuş bu. Yine de içini bilemeyiz.

Haftada 3 az mı zaten. Ama sinir bozucu laflar. Zaten ne kadar olmuş çıkmaya başlayalı. Hani sen dur ben çevremle takılayım daha iyisini bulamazsam geri dönerim gibi bir şey olmuş bu. Yine de içini bilemeyiz.

bakalım ne zaman ayrılalım diyecek diye bekliyorum. en zoru bu zaten..

bakalım ne zaman ayrılalım diyecek diye bekliyorum. en zoru bu zaten..
ah be şekerim madem bunu bekliyosun demek ki bişeyler hissettin. zaten kadın kalbi hisseder;seviliyor mu sevilmiyor mu?
sen de cevabı çok net biliyosun aslında. ama "vazgeçemem" diyorsun. fakat o seni yüzüstü bırakırsa ne olacak? o zaman zorla vazgeçeceksin hem de terk edildiğin içn daha çok incineceksin. aşk tek taraflı olmaz. olur diyen kendini kandırıyordur. bence bu çocuk seni sevmiyor. etrafına hava atmak,kız arkadaşım var demek için seni kullanıyor.

Ev hanimlarini asla kucumsemiyorum basimizin tacidirlar bu lafima alinmasinlar... bu notumu yazdiktan sonra geleyim senin soruna... universite ogrencisiyim diyorsun ama ortaokul mezunu ev hanimlari bile derdini senden daha guzel anlatiyor yaziyor... bu da egitimciler olarak bizim sucumuz mu onu da bilmiyorum... bence ikinizde buyuyup olgunlasinca sorun kalmayacak emin ol... zamana birak o cocuktan da uzak dur...

Ben senin yerinde olsam suslenirim puslenirim ve tekmeyi basarim o herife.
Bakim konusunda hakli olabilir belkide bilemiyoruz. Belkide gercektn onem vermiyorsundur ama en ufak bisy bile bu durumu degistirebilir. Ama tabi bu belkide giyim tarzinada bagli.. giyim cok cok onemli.
Bide universite demissin ben turkiyedeki egitim senelerinden habersizim yas kac oluyor universite derken?
Onun ve senin yasin kac?

merhabalar. sorular bitmiyor malesef :KK43: Şimdi ben birine okulda tutuldum filan. biz bu çocukla çıkıyoruz bir haftadır filan. benimle doğumlu ama ben 2. sınıfım o 1. sınıf okula yeni geldiğinde tanıştığı iki kız var bunlar benim eskiden çok samimi olup bir yıldır konuşmadığım kızlar. benimkine beni kötülemişler. ben o kızdan birinin hoşlandığı çocuğun kankalarıyla arkadaş olup aralarını bozmuşum sözde iftira atmışlar bana bende ailem üzerine yemin ettim. sana inanıyorum onlarla bidaha görüşmeyeceğim dedi. okulda çıkışlarda hep beraberdik. mutluyum seni asla bırakmak istemiyorum diyodu. bugün seni üzebilirim dedi seviyorum dedi. günlerdir bana bakımlı ol filan diyodu bende bunlar kırıyo beni dedim. yani ben bu zamana kadar hiçbi kimseden böyle bişey duymadım okula giderken normal giyiniyorum herkes güzel bulur beni çok kırdı. söyledim özür dilerim bir daha yapmam haklısın dedi. bugünde diyoki seni seviyorum gerçekten sevgili olmaya devam edelim ama bu dönem çok çalışmam lazım herkes kendi çevresiyle takılsın bizde haftada üç kez takılalım yoksa birbirimze sunacağımız bişey kalmaz çok sıkılırız. başkası olsa çoktan tekmeyi basmıştım ama gerçekten seviyorum. ben ne yapmalıyım kafam çok karıştı. çocuk başak burcu bide ben aslan. :KK43:
Canım okuduğun bölümü yazınca pat diye bilgilerin mi dökülüyor buraya

Ev hanimlarini asla kucumsemiyorum basimizin tacidirlar bu lafima alinmasinlar... bu notumu yazdiktan sonra geleyim senin soruna... universite ogrencisiyim diyorsun ama ortaokul mezunu ev hanimlari bile derdini senden daha guzel anlatiyor yaziyor... bu da egitimciler olarak bizim sucumuz mu onu da bilmiyorum... bence ikinizde buyuyup olgunlasinca sorun kalmayacak emin ol... zamana birak o cocuktan da uzak dur...

ben heyecanlı bir insanım. bu yüzden olayları alelacele anlatıyorum. hemen cevap almak ve kafamdaki sorulara yanıt bulmak istiyorum. karmaşık anlatıyorum çünkü benim de kafam gerçekten çok karışık. bölümüm gereği her hafta düzenli olarak maddeler halinde sayfalarca deney raporu hazırlıyorum. belkide zorunlu haller hariç klavyeyle çok aram olmadığı için cümleleri garip bir şekilde toparladım. bilgisayarı da şu siteye yazmak için açtım. anlatamadıysam derdimi üzgünüm.

Back
X