• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

LÜTFEN KIZLAR AKIL VERİN :(((

aynen onu istiyor . bide diyoki birbirimizi gördüğümüzde selam verir otururuz tabiki . çıldıracağım ya . dedimki niyetin kendine alan yaratmak ben sevmediğime yaparım bunu öle deyincede beni anlamıyorsun tamam istediiğin gibi olsun diyor
bence şu yazdıklarınız bile ilk tezimi güçlendirir nitelikte.. size, kendinize olan güveninizi sarsmayacak ve sosyal hayatta sizinle insan içine çıkabilecek bir erkek arkadaş gerek... aksi takdirde gidin evdeki odunla-kömürle sevgili olun, hiç olmazsa sizi üzmez, kırmaz, güven zedelemez, görünüşünüze laf etmez.

bence şu yazdıklarınız bile ilk tezimi güçlendirir nitelikte.. size, kendinize olan güveninizi sarsmayacak ve sosyal hayatta sizinle insan içine çıkabilecek bir erkek arkadaş gerek... aksi takdirde gidin evdeki odunla-kömürle sevgili olun, hiç olmazsa sizi üzmez, kırmaz, güven zedelemez, görünüşünüze laf etmez.

böyle bişey başıma ilk defa geldi özelden resmimi atayım size

bide diyor ki sevgilisi olan var olmayan var kıskanır gibi bakıyolar. arkadaşlarımızın arasında el ele garip olur diyor bide

böyle bişey başıma ilk defa geldi özelden resmimi atayım size
başka flörtler bulacak ve daha mutlu olacak bir kızsın. bence kendine güveni olmayan bir mıymıntı ile vaktni boşa geçiriyosun. sana ilgi duyan ve üzmeyecek başka adayları değerlendir. çünkü bu adamdan sana yol olmaz.. hep üzer, derdi kederi bitmez.. saçma sapan biri, dengesiz..

başka flörtler bulacak ve daha mutlu olacak bir kızsın. bence kendine güveni olmayan bir mıymıntı ile vaktni boşa geçiriyosun. sana ilgi duyan ve üzmeyecek başka adayları değerlendir. çünkü bu adamdan sana yol olmaz.. hep üzer, derdi kederi bitmez.. saçma sapan biri, dengesiz..
resmimi gördünmü canım . ben bakımsızmıyım anlamadım ki :'(

bide diyor ki sevgilisi olan var olmayan var kıskanır gibi bakıyolar. arkadaşlarımızın arasında el ele garip olur diyor bide
çevrenizde ilgili duyduğu ancak açılamadığı veya emin olamadığı bir bayan daha var sanırım.. gizli ilişki yaşayallım demesinin başka açıklaması yok..

kızlar bana bakım konusunda yardımcı olacak birisi lazım. şimdi o okulda bana hep bakacak giyiimime . aslında biraz onu pişman etmek istiyorum

Bir konuda haklı bende sürekli dip dibe olmayı istemem sıkılırım, benimde sosyal bir hayatım arkadaşlarım olmalı. Sürekli erkek arkadaşımla gezersem bayar beni, özlemem lazım onu.
Ama bunu dile getirerek 3 gün senle takılırım(zaten takılırım kelimeside itici)
4 gün arkadaşlarımla takılırım demesi saçma İnsan ben bugün arkadaşlarımla vakit geçireceğim o zaman tamam. Sana bakımlı ol demiş vs. o kim ki? Eşin mi senin hayır değil. Bence vur totosuna tekmeyi.

resmimi gördünmü canım . ben bakımsızmıyım anlamadım ki :'(
gördüm, bakımsız veya çirkin değilim tatlım... şu herifin sende şu an bile oluşturduğu psikolojiye bakar mısın ? buna izin verme diyorum... son sözüm budur.. :KK20:

Bu arada önce tekmeyi vur sonra sakın alınma nasıl giyindiğini bilmiyorum ama Allah aşkına en güzel halinle git o okula görsün oda :KK14:

sevme canım neden seviyorsun adam seni yanında göstermeye çekiniyor nesini seviceksin ki ?:KK14:
arkadaşları geldi yanımıza oturduk ettik . gösterdim hepsi çok güzel demiş benim için. utanıyomusun dedim benden bin kere hayır dedi. ama sürekli dipdibe olmayalım diyor bi yandanda . :'(

arkadaşları geldi yanımıza oturduk ettik . gösterdim hepsi çok güzel demiş benim için. utanıyomusun dedim benden bin kere hayır dedi. ama sürekli dipdibe olmayalım diyor bi yandanda . :'(
ay allah aşkına inanma şunun sözlerine gerçekten seven adam hiçbişey olmasa seni kıskandığından gene de alır seni göğsünü gere gere yürür el ele hep dipdibe olmak ister :KK14:

bana yardımcı olabilirmisin. giyinmeyi bilmiyorum ben gerçekten ya :'(

Canım nasıl yardım etsem bilemiyorum ki. Makyaj yapıyor musun? Bak bir eyeliner bile değiştiriyor insanı. Kıyafet olarak yaşına uygun birşeyler giy işte. Mini giy mesela sever misin bilmiyorum ama :cool:

Canım nasıl yardım etsem bilemiyorum ki. Makyaj yapıyor musun? Bak bir eyeliner bile değiştiriyor insanı. Kıyafet olarak yaşına uygun birşeyler giy işte. Mini giy mesela sever misin bilmiyorum ama :cool:

param yok ve seçemiyorum neyin üstüne ne giysem filan diye

Back
X