dün sana aşık bi adam var artık karşında dediayrılsana canım ne bekliyorsun başka erkek mi yok adam resmen gururunla oynuyor ne kadar onur kırıcı bu söyledikleri farkında değil misin?
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
LÜTFEN KIZLAR AKIL VERİN :(((
- Konu Sahibi eslaloen
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 20 Ocak 2014
- 14.815
- 13.544
- 298
ee sen de inandın mı?dün sana aşık bi adam var artık karşında dedi
- 22 Mart 2013
- 1.941
- 3.777
- 198
- 41
bence şu yazdıklarınız bile ilk tezimi güçlendirir nitelikte.. size, kendinize olan güveninizi sarsmayacak ve sosyal hayatta sizinle insan içine çıkabilecek bir erkek arkadaş gerek... aksi takdirde gidin evdeki odunla-kömürle sevgili olun, hiç olmazsa sizi üzmez, kırmaz, güven zedelemez, görünüşünüze laf etmez.aynen onu istiyor . bide diyoki birbirimizi gördüğümüzde selam verir otururuz tabiki . çıldıracağım ya . dedimki niyetin kendine alan yaratmak ben sevmediğime yaparım bunu öle deyincede beni anlamıyorsun tamam istediiğin gibi olsun diyor
sevdiğim için salak gibi inanıyorumee sen de inandın mı?
bence şu yazdıklarınız bile ilk tezimi güçlendirir nitelikte.. size, kendinize olan güveninizi sarsmayacak ve sosyal hayatta sizinle insan içine çıkabilecek bir erkek arkadaş gerek... aksi takdirde gidin evdeki odunla-kömürle sevgili olun, hiç olmazsa sizi üzmez, kırmaz, güven zedelemez, görünüşünüze laf etmez.
böyle bişey başıma ilk defa geldi özelden resmimi atayım size
bide diyor ki sevgilisi olan var olmayan var kıskanır gibi bakıyolar. arkadaşlarımızın arasında el ele garip olur diyor bidebence şu yazdıklarınız bile ilk tezimi güçlendirir nitelikte.. size, kendinize olan güveninizi sarsmayacak ve sosyal hayatta sizinle insan içine çıkabilecek bir erkek arkadaş gerek... aksi takdirde gidin evdeki odunla-kömürle sevgili olun, hiç olmazsa sizi üzmez, kırmaz, güven zedelemez, görünüşünüze laf etmez.
- 5 Mayıs 2013
- 33.830
- 41.256
- 798
- 22 Mart 2013
- 1.941
- 3.777
- 198
- 41
başka flörtler bulacak ve daha mutlu olacak bir kızsın. bence kendine güveni olmayan bir mıymıntı ile vaktni boşa geçiriyosun. sana ilgi duyan ve üzmeyecek başka adayları değerlendir. çünkü bu adamdan sana yol olmaz.. hep üzer, derdi kederi bitmez.. saçma sapan biri, dengesiz..böyle bişey başıma ilk defa geldi özelden resmimi atayım size
resmimi gördünmü canım . ben bakımsızmıyım anlamadım ki :'(başka flörtler bulacak ve daha mutlu olacak bir kızsın. bence kendine güveni olmayan bir mıymıntı ile vaktni boşa geçiriyosun. sana ilgi duyan ve üzmeyecek başka adayları değerlendir. çünkü bu adamdan sana yol olmaz.. hep üzer, derdi kederi bitmez.. saçma sapan biri, dengesiz..
- 22 Mart 2013
- 1.941
- 3.777
- 198
- 41
çevrenizde ilgili duyduğu ancak açılamadığı veya emin olamadığı bir bayan daha var sanırım.. gizli ilişki yaşayallım demesinin başka açıklaması yok..bide diyor ki sevgilisi olan var olmayan var kıskanır gibi bakıyolar. arkadaşlarımızın arasında el ele garip olur diyor bide
- 20 Ocak 2014
- 14.815
- 13.544
- 298
sevme canım neden seviyorsun adam seni yanında göstermeye çekiniyor nesini seviceksin ki ?sevdiğim için salak gibi inanıyorum
- 24 Mayıs 2010
- 7.753
- 9.873
- 448
Bir konuda haklı bende sürekli dip dibe olmayı istemem sıkılırım, benimde sosyal bir hayatım arkadaşlarım olmalı. Sürekli erkek arkadaşımla gezersem bayar beni, özlemem lazım onu.
Ama bunu dile getirerek 3 gün senle takılırım(zaten takılırım kelimeside itici)
4 gün arkadaşlarımla takılırım demesi saçma İnsan ben bugün arkadaşlarımla vakit geçireceğim o zaman tamam. Sana bakımlı ol demiş vs. o kim ki? Eşin mi senin hayır değil. Bence vur totosuna tekmeyi.
Ama bunu dile getirerek 3 gün senle takılırım(zaten takılırım kelimeside itici)
4 gün arkadaşlarımla takılırım demesi saçma İnsan ben bugün arkadaşlarımla vakit geçireceğim o zaman tamam. Sana bakımlı ol demiş vs. o kim ki? Eşin mi senin hayır değil. Bence vur totosuna tekmeyi.
- 22 Mart 2013
- 1.941
- 3.777
- 198
- 41
gördüm, bakımsız veya çirkin değilim tatlım... şu herifin sende şu an bile oluşturduğu psikolojiye bakar mısın ? buna izin verme diyorum... son sözüm budur..resmimi gördünmü canım . ben bakımsızmıyım anlamadım ki :'(
arkadaşları geldi yanımıza oturduk ettik . gösterdim hepsi çok güzel demiş benim için. utanıyomusun dedim benden bin kere hayır dedi. ama sürekli dipdibe olmayalım diyor bi yandanda . :'(sevme canım neden seviyorsun adam seni yanında göstermeye çekiniyor nesini seviceksin ki ?
Bu arada önce tekmeyi vur sonra sakın alınma nasıl giyindiğini bilmiyorum ama Allah aşkına en güzel halinle git o okula görsün oda
bana yardımcı olabilirmisin. giyinmeyi bilmiyorum ben gerçekten ya :'(
- 20 Ocak 2014
- 14.815
- 13.544
- 298
ay allah aşkına inanma şunun sözlerine gerçekten seven adam hiçbişey olmasa seni kıskandığından gene de alır seni göğsünü gere gere yürür el ele hep dipdibe olmak isterarkadaşları geldi yanımıza oturduk ettik . gösterdim hepsi çok güzel demiş benim için. utanıyomusun dedim benden bin kere hayır dedi. ama sürekli dipdibe olmayalım diyor bi yandanda . :'(
- 24 Mayıs 2010
- 7.753
- 9.873
- 448
bana yardımcı olabilirmisin. giyinmeyi bilmiyorum ben gerçekten ya :'(
Canım nasıl yardım etsem bilemiyorum ki. Makyaj yapıyor musun? Bak bir eyeliner bile değiştiriyor insanı. Kıyafet olarak yaşına uygun birşeyler giy işte. Mini giy mesela sever misin bilmiyorum ama
Canım nasıl yardım etsem bilemiyorum ki. Makyaj yapıyor musun? Bak bir eyeliner bile değiştiriyor insanı. Kıyafet olarak yaşına uygun birşeyler giy işte. Mini giy mesela sever misin bilmiyorum ama
param yok ve seçemiyorum neyin üstüne ne giysem filan diye