- 27 Aralık 2024
- 21
- 5
- 31
-
- Konu Sahibi turuncubiranne
Testvben hamileyim diye çığlık atıyoİdrar testim çok silik çıktı içimde dert oldu yurt dışında yaşıyorum ve doktora gittiğimde türksün sistemde görünmüyorsun özel hastaneye gitmelisin dedi ve şuan gidemem korkuyorum lütfen sizde bir bakın
Allah razı olsun gerçekten bilemedim bir oğlum var araları 12 sene olacak o yüzden korkuyorum. Dış gebelik falan diye aklım çıkıyor.
Hayırlı olsun gözünüz aydın var görünüyor darısı başıma inşallahİdrar testim çok silik çıktı içimde dert oldu yurt dışında yaşıyorum ve doktora gittiğimde türksün sistemde görünmüyorsun özel hastaneye gitmelisin dedi ve şuan gidemem korkuyorum lütfen sizde bir bakın
Çok sağolun Allah razı olsunKötüyü çağırmayın. İyi düşünün iyi olsun.
Teste göre hamilesiniz. Sağlıkla ilerlesin inşallah.
Amin amin inşallah benim bat son 3 beklemedeyim Su görüntü için neler vermezdim çok negatif gördümRabbim evlat isteyen kimsenin kucağını boş bırakmasın
inşallah tez zamanda hayırlı haberler alırsınızAmin amin inşallah benim bat son 3 beklemedeyim Su görüntü için neler vermezdim çok negatif gördüm
Amin inşallah Allah razı olsun sizede sağlıklı bir gebelik ve hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah kan verdiniz mi acabainşallah tez zamanda hayırlı haberler alırsınız
Yok malesef kan veremedim yurtdışında yaşıyorum buradaki hastane bakmadı özele git diyor ama malum aysonu mümkün değil.Amin inşallah Allah razı olsun sizede sağlıklı bir gebelik ve hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah kan verdiniz mi acaba
yasın daha 22 merak etme.olacak Allahın izniyleAmin amin inşallah benim bat son 3 beklemedeyim Su görüntü için neler vermezdim çok negatif gördüm
Gerçekten çok gençsin olacaktır tabikiyasın daha 22 merak etme.olacak Allahın izniyle
Ayyy hayırlı olsun darısı bana inşallah hamile sin tebriklerİdrar testim çok silik çıktı içimde dert oldu yurt dışında yaşıyorum ve doktora gittiğimde türksün sistemde görünmüyorsun özel hastaneye gitmelisin dedi ve şuan gidemem korkuyorum lütfen sizde bir bakın
Allah razı olsunAyyy hayırlı olsun darısı bana inşallah hamile sin tebrikler
Rabbim tez zamanda hayırlı haberlerle gönlünüze şenlik versinAyyy hayırlı olsun darısı bana inşallah hamile sin tebrikler
İdrar testim çok silik çıktı içimde dert oldu yurt dışında yaşıyorum ve doktora gittiğimde türksün sistemde görünmüyorsun özel hastaneye gitmelisin dedi ve şuan gidemem korkuyorum lütfen sizde bir ba
Adete kaç kala pozitif çıktı.benim önceki gebelikler de adete iki yada 3 klaa çıkıyordu ama adetim duzenliydi ozaman şimdi 25 ile 33 gün arası oluyorum iki gün test yaptım çizgi göremedim fener tutunca ince çizgi vardı kuruma dir diye attım bugün tekrardan yapacam banada dua et ne olur ya.bugun 27.gun dongudeyim varsa çıkar diye umut ediyorumAllah razı olsunçok sağol .
Yhaaa rabbim hevesini boşa çıkarmasin sağlıklı gebelik ve hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin en kısa zamanda inşallahYok malesef kan veremedim yurtdışında yaşıyorum buradaki hastane bakmadı özele git diyor ama malum aysonu mümkün değil.