Lütfen idrar testime bakabilir misiniz?

morcelestial

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Şubat 2021
77
40
38
Arkadaşlar yardımınıza çok ihtiyacım var. Sat: 24.03 bugün akşam 1 saatlik idrarımla oncomed kaset test yaptım görseldeki gibi. Kan testi verdim ama ölmek üzereyim heyecandan bakabilir misiniz? Bu arada bu çizgi ilk dakikada idrar ilerlemesi durduğu an çıktı.

Düzenleme: kan sonucum çıktı arkadaşlar pozitif yorumlarınız için teşekkürler

Eklentiler

• 4EAFD09B-66A2-40E4-BF15-B862D7D3FB2A.webp
    4EAFD09B-66A2-40E4-BF15-B862D7D3FB2A.webp
    63,9 KB · Görüntüleme: 52
Son düzenleme:
Baya belirgin bu test. Benimki aşırı silikti ve değerim 8 gelmişti :)
Daha önce 2 farklı markada pozitif gördüm tabi bu kadar belirgin değildi oldukça silikti ama 2 farklı marka olunca çok kötü olmuştum günlerce. O yüzden travma gibi kalmış buna sevinemedim bile kan sonucumu görmeden inanamıcak gibiyim

Kızlar sizce benim testime birsey var mu?
Regliye 5 gün var
Yumurtalama üzerinden 9 gün geçti.

Eklentiler

• IMG_4459.webp
    IMG_4459.webp
    23,3 KB · Görüntüleme: 43
  • IMG_4458.webp
    IMG_4458.webp
    16,8 KB · Görüntüleme: 42
  • IMG_4461.webp
    IMG_4461.webp
    23,6 KB · Görüntüleme: 39
Arkadaşlar yardımınıza çok ihtiyacım var. Sat: 24.03 bugün akşam 1 saatlik idrarımla oncomed kaset test yaptım görseldeki gibi. Kan testi verdim ama ölmek üzereyim heyecandan bakabilir misiniz? Bu arada bu çizgi ilk dakikada idrar ilerlemesi durduğu an çıktı.
Tebrik ederim canım hamilesin 🌸

Kızlar sonucum çıktı 258.18 çok sağolun allah isteyen herkese nasip etsin dualarınızı esirgemeyin
Yaaa çok sevindim sağlıkla al inşallah kucağına canım benim benimde 148 çıkmıştı sonucum randevu falan aldın mı kaç haftalık mis ne dediler

Maşallah 🧿 kaç aydır deniyordunuz? Birde ovulasyon yaptıysan hangi günleri değerlendirdiniz canım bize de fikir olsun 😬
Çok sağolun temmuz ağustostan beri korunmuyorduk ama işim çok stresliydi ve aslında çok iyi de değerlendiremiyorduk galiba. Ağustosta tüm hormonlara baktırdım hepsi normal sınırdaydı, normalde çok düzenli olurum ama geçen ay 9 gün adetim gecikti. Bu ay da bi ilaç kullandım multivitamin (isim verebiliyor muyum bilmiyorum) eşim de her akşam sadece bi tatlı kaşığı keçiboynuzu özütü yedi. Reglim bittikten sonra gün aşırı birlikte olduk yani 3,5,7,9 gibi akıntımı bu ay güzel görmüştüm kıvamlıydı takvimlere ve akıntıma göre 7-9 arası bi yerde yumurtladığımı düşünüyorum 12si falandı bi kasık ağrısı hissettim çatlama olduğuna yoruyorum

Back
X